Čevlji
jst sm bla pa v petek pri Lopatcu in sem si dala delat ene pol salonarčke (spredej zaprte zadej odprte)... in sicer nej bi bli kopija takih, k jih že imam in sm jih ful rada nosila, ampak so se zdej čist dokončno znucal...
me prov zanima kako mu bo ratalo narest te čevlje ...
The secret of success is consistency of purpose.
nevika napisal/-a:js imam tut rada take posebne čevlje.ker pač ne nosim visokih pet,ker se mi zdi ,da bi se ubila z njimi,me pač zanima kaj mi priporočate oz.kakšne čevlje naj nosim pod skinny hlačami.imam drugač škornje z polno peto,ker edin ta mi odgovarja.pač gre se zato,da js nimam nekega elegantnega stila,pa bi ga rada imela,ker se mi zdi,da čevlji ogromno pomenijo pri tem.in bi rada z njimi ''začinila'' mojo eleganco.
uff veš kok VELIK smo že o tem pisal oz. se je pisal..
jz bi ti predlagala balerinke al pa salonarčke z centrimetrsko eptko al pa polno petko (ke do 3cm)
micamaca napisal/-a:jst sm bla pa v petek pri Lopatcu in sem si dala delat ene pol salonarčke (spredej zaprte zadej odprte)... in sicer nej bi bli kopija takih, k jih že imam in sm jih ful rada nosila, ampak so se zdej čist dokončno znucal...
Jz sm bla tut v petek pri Lopatcu

Dala delat cevlje za maturanca

Even though you’re love is gone,
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
Even though it’s said and done,
You’re still the only one,
It’s all for you...
~Mishka~ napisal/-a:micamaca napisal/-a:jst sm bla pa v petek pri Lopatcu in sem si dala delat ene pol salonarčke (spredej zaprte zadej odprte)... in sicer nej bi bli kopija takih, k jih že imam in sm jih ful rada nosila, ampak so se zdej čist dokončno znucal...
Jz sm bla tut v petek pri Lopatcu![]()
Kolko pa stane to pri lopatcu?
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
jemina napisal/-a:~Mishka~ napisal/-a:micamaca napisal/-a:jst sm bla pa v petek pri Lopatcu in sem si dala delat ene pol salonarčke (spredej zaprte zadej odprte)... in sicer nej bi bli kopija takih, k jih že imam in sm jih ful rada nosila, ampak so se zdej čist dokončno znucal...
Jz sm bla tut v petek pri Lopatcu![]()
Kolko pa stane to pri lopatcu?
men so rekl 160€
The secret of success is consistency of purpose.
Men so pa ti čeveljci všeč.
Denarnica se pa žal ne strinja z izborom .. Ko bomo velki in mal bl pri denarju.
Denarnica se pa žal ne strinja z izborom .. Ko bomo velki in mal bl pri denarju.

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
miikena napisal/-a:Men so pa ti čeveljci všeč.
Lepi, pa sej so znizani