Kmetija
sAdie napisal/-a:beretta napisal/-a:Js gledam če mam čas... ne vem zakaj sicer, ker unga Davorja tud poslušat več ne morm, lih tko Špele ne...
kaj ti pa gre konkretno na živce? Naglas?
Zadnje case sem redko na forumu, to temo sem tud slucajno odprla, ker Kmetije ne gledam, ampak ne morem, da ne bi komentirala, ker sem se prav nasmejala sAdie.

-
- Komunikatorka
Edin, ki mi je simpatičn pr Kmetiji, je Aleksander, pa še to vrjetn sam zato, ker ga je zanimiv poslušat, k govori
Vsi drugi so mi kr neki, se ne morm opredelit, edin za unga Davorja lahko rečem, da mi je ful odvratan tip, njegovo izražanje predvsem, pa halo, ker primitivc, zakaj mu je Veronika bolj všeč od Špele...res hud razlog, ker ma večje joške
K da bi bil 15 let star, da mu je to prvo, kar je pomembn na ženski! Ok, sj to štekam, da so tipu pač všeč velki joški, ampak da pa gre to navest kot glavni razlog...mislm
Pa opažam, da ma una Špelca ful velko potrebo po razkazovanju svojga telesa.
Pa tale voditlca Špela mi je tud smotana, k da bi pogreb vodila, ne pa resničnostni show.
Drgač pa ne gledam redn, če lih tko nanese.

Vsi drugi so mi kr neki, se ne morm opredelit, edin za unga Davorja lahko rečem, da mi je ful odvratan tip, njegovo izražanje predvsem, pa halo, ker primitivc, zakaj mu je Veronika bolj všeč od Špele...res hud razlog, ker ma večje joške

Pa tale voditlca Špela mi je tud smotana, k da bi pogreb vodila, ne pa resničnostni show.
kmetijo gledam če res ni kaj drugega po televiziji(zadnje čase se to kar pogosto dogaja)...pač itaq mi je špela ful anti...recimo kak je bla dans gor nareta-da ti slabo pride noo
skos se nekaj razkazuje, potrebna je tak da se že na 3 km to vidi, skos neki bluzi-ma anti je v glavnem...potem goran, mislim za svojih 54 let bi lahko bil bolj zrel, škoda zgubljat o njem besed, rees...hudooo
davor mi je tak na zunaj res ful simpatičen dečko, ful dobre kretnje ma pa glas pa tak, ampak vedno bolj se mi zdi, da ni tak vrei ko sem mislila da je(aja, pa dobro je dans goranu povedal kak mu bo zlamal vse prste če bosta v dvoboju)GO DAVOR
maja tudi ful taktizira, itaq pa gre toti teden ven...veronika, pri njen mi je všeč da pač direkt pove kar ji ne paše pa mislim da je kar iskrena...mojca in sabina sta mi itaq poglavje zase...še najbolj od vseh mi je pa vrei sergej, faca je, pridno dela, pa do zdaj tudi ni mel nekih taktizerskih...itaq je pa celi show ena vlka kuhinja, tak da kaj drugega ne moremo pričakovat!

Yazmeen napisal/-a:Edin, ki mi je simpatičn pr Kmetiji, je Aleksander, pa še to vrjetn sam zato, ker ga je zanimiv poslušat, k govori![]()
Vsi drugi so mi kr neki, se ne morm opredelit, edin za unga Davorja lahko rečem, da mi je ful odvratan tip, njegovo izražanje predvsem, pa halo, ker primitivc, zakaj mu je Veronika bolj všeč od Špele...res hud razlog, ker ma večje joškeK da bi bil 15 let star, da mu je to prvo, kar je pomembn na ženski! Ok, sj to štekam, da so tipu pač všeč velki joški, ampak da pa gre to navest kot glavni razlog...mislm
![]()
Se strinjam.
_Petra_ napisal/-a:sAdie napisal/-a:beretta napisal/-a:Js gledam če mam čas... ne vem zakaj sicer, ker unga Davorja tud poslušat več ne morm, lih tko Špele ne...
kaj ti pa gre konkretno na živce? Naglas?
Zadnje case sem redko na forumu, to temo sem tud slucajno odprla, ker Kmetije ne gledam, ampak ne morem, da ne bi komentirala, ker sem se prav nasmejala sAdie.- lokal patriot.
Ja če pa resno

Yazmeen mislim, da se on zajebava s temi fintami - taki so mariboračni, zajebanti pač

Če pa komu kaj nea paše pa bokpomagai no

I love SISLEY& RW