Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
beretta
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a beretta »

Js gledam če mam čas... ne vem zakaj sicer, ker unga Davorja tud poslušat več ne morm, lih tko Špele ne... Sergej je ena navadna lutka v Davorjevih rokah in če bi koga vn vrgla bi te tri... še zmer... :D Aja, pa Mojca govori, kokr da je mal zaostala... še to sm mogla povedat...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

o?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

a to res dejansko kdo gleda? :eek: :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

beretta napisal/-a:Js gledam če mam čas... ne vem zakaj sicer, ker unga Davorja tud poslušat več ne morm, lih tko Špele ne...

kaj ti pa gre konkretno na živce? Naglas?
I love SISLEY& RW
Janja84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Janja84 »

Meni pa Davor full dobro govori :D Še moja mami je rekla, da ga zelo rada posluša... :)

a on dela v kakšnem kafiču v MB, ker mi je od nekje znan? :oops:
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

^^

Trenutno se preživljam s študentskimi deli. Zaenkrat delam v avtotrgovini, delo pa mi ni najbolj pogodu.

To je o njemu napisano na strani od Kmetije, tako da ni v nobenem kafiču :D
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

Kolikor sem uspela ocenit, so mi najbolj antipatični Špela, Davor in Mojca. Cirila je najboljša, bi ji privoščila zmago.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

sAdie napisal/-a:
beretta napisal/-a:Js gledam če mam čas... ne vem zakaj sicer, ker unga Davorja tud poslušat več ne morm, lih tko Špele ne...

Zadnje case sem redko na forumu, to temo sem tud slucajno odprla, ker Kmetije ne gledam, ampak ne morem, da ne bi komentirala, ker sem se prav nasmejala sAdie. :) - lokal patriot. :D
sarita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarita »

~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

^^
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 22:20, skupaj popravljeno 1 krat.
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

Tamarra* napisal/-a:a to res dejansko kdo gleda? :eek: :D

ja..sva že 2 ki se to sprašujeva
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Edin, ki mi je simpatičn pr Kmetiji, je Aleksander, pa še to vrjetn sam zato, ker ga je zanimiv poslušat, k govori :D

Vsi drugi so mi kr neki, se ne morm opredelit, edin za unga Davorja lahko rečem, da mi je ful odvratan tip, njegovo izražanje predvsem, pa halo, ker primitivc, zakaj mu je Veronika bolj všeč od Špele...res hud razlog, ker ma večje joške :roll: K da bi bil 15 let star, da mu je to prvo, kar je pomembn na ženski! Ok, sj to štekam, da so tipu pač všeč velki joški, ampak da pa gre to navest kot glavni razlog...mislm :stupid:
Pa opažam, da ma una Špelca ful velko potrebo po razkazovanju svojga telesa.

Pa tale voditlca Špela mi je tud smotana, k da bi pogreb vodila, ne pa resničnostni show.

Drgač pa ne gledam redn, če lih tko nanese.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

kmetijo gledam če res ni kaj drugega po televiziji(zadnje čase se to kar pogosto dogaja)...pač itaq mi je špela ful anti...recimo kak je bla dans gor nareta-da ti slabo pride noo :roll: skos se nekaj razkazuje, potrebna je tak da se že na 3 km to vidi, skos neki bluzi-ma anti je v glavnem...potem goran, mislim za svojih 54 let bi lahko bil bolj zrel, škoda zgubljat o njem besed, rees...hudooo :roll: davor mi je tak na zunaj res ful simpatičen dečko, ful dobre kretnje ma pa glas pa tak, ampak vedno bolj se mi zdi, da ni tak vrei ko sem mislila da je(aja, pa dobro je dans goranu povedal kak mu bo zlamal vse prste če bosta v dvoboju)GO DAVOR :wink: maja tudi ful taktizira, itaq pa gre toti teden ven...veronika, pri njen mi je všeč da pač direkt pove kar ji ne paše pa mislim da je kar iskrena...mojca in sabina sta mi itaq poglavje zase...še najbolj od vseh mi je pa vrei sergej, faca je, pridno dela, pa do zdaj tudi ni mel nekih taktizerskih...itaq je pa celi show ena vlka kuhinja, tak da kaj drugega ne moremo pričakovat!
tor
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tor »

Yazmeen napisal/-a:Edin, ki mi je simpatičn pr Kmetiji, je Aleksander, pa še to vrjetn sam zato, ker ga je zanimiv poslušat, k govori :D

Vsi drugi so mi kr neki, se ne morm opredelit, edin za unga Davorja lahko rečem, da mi je ful odvratan tip, njegovo izražanje predvsem, pa halo, ker primitivc, zakaj mu je Veronika bolj všeč od Špele...res hud razlog, ker ma večje joške :roll: K da bi bil 15 let star, da mu je to prvo, kar je pomembn na ženski! Ok, sj to štekam, da so tipu pač všeč velki joški, ampak da pa gre to navest kot glavni razlog...mislm :stupid:
Pa opažam, da ma una Špelca ful velko potrebo po razkazovanju svojga telesa.

Pa tale voditlca Špela mi je tud smotana, k da bi pogreb vodila, ne pa resničnostni show.

Drgač pa ne gledam redn, če lih tko nanese.

Se strinjam.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

_Petra_ napisal/-a:
sAdie napisal/-a:

Zadnje case sem redko na forumu, to temo sem tud slucajno odprla, ker Kmetije ne gledam, ampak ne morem, da ne bi komentirala, ker sem se prav nasmejala sAdie. :) - lokal patriot. :D

Ja če pa resno :D To me najbolj razpiiiiiiip, če kdo koga nea more zarai naglasa...ja pa dobro no! :D Davor je edini maček tam, pa še "naš" je hahahahahaha
Yazmeen mislim, da se on zajebava s temi fintami - taki so mariboračni, zajebanti pač :)
Če pa komu kaj nea paše pa bokpomagai no :) Meni je on faca...Pa Sabina z njeno prekmurščino - frayerka! :)
I love SISLEY& RW
Odgovori