Jaz razmišljam, da bi zamenjala listek, če dobim Prešerna ker se mi ne da o njem govorit. Bom še vidla, da slučajno ne dobim česa slabšega, ker potem ne morem vzet starega
Joj jz mam jutr angleščino, ob 7h pa taprva sm na vrst Me je kr mal strah...še posebej zato k se nism kej preveč učila A katera ve a je težka angleščina,jo je že mela katera?
a te listke, ko jih mi vlečemo pa potem odgovarjamo, se jih potem vrne nazaj v kupček, da lahka spet nekdo drug tvoj listek potegne, al se jih da nekam posebi, da se ne vlečejo več? (upam, da sm razumljivo napisala, madona, kak je mene strah slovnce, se mi bo utrgal do jutr )
izzie napisal/-a:Nazaj dajo, ampak ne takoj, da tisti, ki je za tabo in se pripravlja medtem, ko ti odgovarjaš, ne more istega potegnit.
Si prepričana, da dajejo nazaj?
Kakor se js spomnim, jih niso dal nazaj. Ampak ko jih je ostalo le še 5 (al nekaj tazga) so vzeli nov paket vprašanj (v katerih večina istih).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
aderyn napisal/-a:Sem se rešla matematike danes, končnoooooooo
katera vprašanja si imela?
- paralelogram (opiši + konstruiraj romb)
- potence z racionalnimi eksponenti (opiši, lastnosti, naloga)
- koliko realnih in kompleksnih ničel ima lahko polinom 4. stopnje