Likalniki za lase
Js mam likalnik od rowente kje bil z 8 znižan na 4, kovinski pa ČIST nč ne pomaga...Drgč je pa menda razlika u likalnikih le v tem da eni ne primejo takoj in moraš zato večkrat potegnt čez en pramen las...zato so cenejši likalniki bol škodljivi ker morš večkrat potegnt čez lase, uni kvalitetni pa že kr prvič primejo...Sam js mam zlo suhe lase pa sploh nevem a se mi splača kopvat kak dražji ravnilec da se še bol ne uničim las, pa itak nevem če bi mi sploh pjel...
A ma kera kak nasvet?
A ma kera kak nasvet?
Imam eno vprašanje.
Imam tale ravnalec od Remingtona. Problem je v tem, da sem ga že enkrat zamenjala, ker se je tale zaščita na ploščicah začela luščiti dol.
In spet je enako
. Ampak ker vem, da so mi prejšnjega obljubljali 3 mesece, nočem spet tvegati, da bom tako dolgo brez likalnika.
Razmišljam o nakupu novega likalnika. Ampak tokrat res KVALITETNEGA. Za ceno mi je vseeno. Resnično sem začela razmišljati, da kupim drugo znamko, ne samo Remington. Čeprav sem na začetku govorila, da so Remington najboljši likalniki, se zdaj več ne morem strinjati.
Prevečkrat sem že bila razočarana.
Torej ... Predlogi za novega!
Imam tale ravnalec od Remingtona. Problem je v tem, da sem ga že enkrat zamenjala, ker se je tale zaščita na ploščicah začela luščiti dol.
In spet je enako

Razmišljam o nakupu novega likalnika. Ampak tokrat res KVALITETNEGA. Za ceno mi je vseeno. Resnično sem začela razmišljati, da kupim drugo znamko, ne samo Remington. Čeprav sem na začetku govorila, da so Remington najboljši likalniki, se zdaj več ne morem strinjati.

Torej ... Predlogi za novega!

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
- Cosmopolitanka
Js mam tud Phillipsovega pa sem tud zelo zadovoljna.. Je pa moja kolegica frizerka in je rekla da v večini frizerskih salonov uporabljajo GA.MA in so res baje najboljši.
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
choco.cat napisal/-a:skinny, kaj si pa počela, da se je okrušilo?
Pravzaprav nič.

Zdaj pa res hočem enega super, pri katerem se take stvari več ne bodo dogajale.

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Če hočeš resnično kvalitetnega ti priporočam tisto frizersko trgovino v btc-ju. Tud sanja se mi ne kako se ji reče, bila sem enkrat tam s prijateljico (frizerko). 
Ali pa, tako kot so ti ostale svetovale, pojdi v kakšn frizerski salon povprašat, čeprav ... se mi zdi, da ti lahko tak kr fajn nabijejo ceno.

Ali pa, tako kot so ti ostale svetovale, pojdi v kakšn frizerski salon povprašat, čeprav ... se mi zdi, da ti lahko tak kr fajn nabijejo ceno.

Waiting in the queue oh whoopee doo
skinny...kupi si novega, tega daj pa menjati....in boš mela dva
rezerva zmer prow pride
sicer o likalnikih ne wem kaj dosti, ampak mi je frizerka rekla, da je za dolge lase boljši tist k ma široke ploščice, te s tankimi so pa bolj za kratke...

sicer o likalnikih ne wem kaj dosti, ampak mi je frizerka rekla, da je za dolge lase boljši tist k ma široke ploščice, te s tankimi so pa bolj za kratke...
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...