Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
ish
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ish »

Js mam likalnik od rowente kje bil z 8 znižan na 4, kovinski pa ČIST nč ne pomaga...Drgč je pa menda razlika u likalnikih le v tem da eni ne primejo takoj in moraš zato večkrat potegnt čez en pramen las...zato so cenejši likalniki bol škodljivi ker morš večkrat potegnt čez lase, uni kvalitetni pa že kr prvič primejo...Sam js mam zlo suhe lase pa sploh nevem a se mi splača kopvat kak dražji ravnilec da se še bol ne uničim las, pa itak nevem če bi mi sploh pjel...
A ma kera kak nasvet?
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Imam eno vprašanje.
Imam tale ravnalec od Remingtona. Problem je v tem, da sem ga že enkrat zamenjala, ker se je tale zaščita na ploščicah začela luščiti dol.
In spet je enako :? . Ampak ker vem, da so mi prejšnjega obljubljali 3 mesece, nočem spet tvegati, da bom tako dolgo brez likalnika.

Razmišljam o nakupu novega likalnika. Ampak tokrat res KVALITETNEGA. Za ceno mi je vseeno. Resnično sem začela razmišljati, da kupim drugo znamko, ne samo Remington. Čeprav sem na začetku govorila, da so Remington najboljši likalniki, se zdaj več ne morem strinjati. :? Prevečkrat sem že bila razočarana.

Torej ... Predlogi za novega! :D
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
polly-polly
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a polly-polly »

Pomoje je nabolje, da gres v kaksen frizerski salon kjer to prodajajo tut. Tam bos najboljše dobila. Konkretno firmo ne vem, jest mam phillipsovega (kupljen v big bangu) pa sem z njim ful zadovoljna.
*Elle*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: *Big Apple*

Neprebrana objava Napisal/-a *Elle* »

Js mam tud Phillipsovega pa sem tud zelo zadovoljna.. Je pa moja kolegica frizerka in je rekla da v večini frizerskih salonov uporabljajo GA.MA in so res baje najboljši.
Nije mjesečina to što sja u noči, to su tvoje oči, pune ljubavi! R.I.P. - In Memoriam
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

skinny, kaj si pa počela, da se je okrušilo? Meni se je samo malo ob robu, ampak sem sama kriva ker se je podrgnil ob ostro podlago. Drugače pa ga mam že 100 let pa se še ni pokvaril. Edino občutek mam, da se ne segreje več tako fejst.
I laugh at gilded butterflies.
_BiNcA_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _BiNcA_ »

punce..kje bi se pa dalo dobiti ta GA.MA likalnik?? ker sm tud jaz slišala da je super!!
mala@
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a mala@ »

V salonih Simple :)
skinny
Kofetarica
Kofetarica

choco.cat napisal/-a:skinny, kaj si pa počela, da se je okrušilo?

Pravzaprav nič. :| V lase sem si dala HotGlatt ( kot vedno ) in pol se je kar začelo krušiti. Mislim ... Saj bi dala menjati, saj še imam garancijo, samo nočem biti spet 3 mesece brez. :?
Zdaj pa res hočem enega super, pri katerem se take stvari več ne bodo dogajale. :D
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

Če hočeš resnično kvalitetnega ti priporočam tisto frizersko trgovino v btc-ju. Tud sanja se mi ne kako se ji reče, bila sem enkrat tam s prijateljico (frizerko). :)
Ali pa, tako kot so ti ostale svetovale, pojdi v kakšn frizerski salon povprašat, čeprav ... se mi zdi, da ti lahko tak kr fajn nabijejo ceno. ;)
Waiting in the queue oh whoopee doo
skinny
Kofetarica
Kofetarica

Aaa.. V BTC-ju? :) Kje pa to?
~ Mark Twain
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

skinny
Kofetarica
Kofetarica

Tisočkrat hvala! :D
Sicer nisem niti rpibližno iz Ljubljane, samo vseeno. Verjetno še ta teden grem. :cool:
Akcija : Velika izbira likalnikov za lase!!!

:freude:
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
pikovita
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pikovita »

skinny...kupi si novega, tega daj pa menjati....in boš mela dva :D rezerva zmer prow pride :wink:

sicer o likalnikih ne wem kaj dosti, ampak mi je frizerka rekla, da je za dolge lase boljši tist k ma široke ploščice, te s tankimi so pa bolj za kratke...
...ples je izziv, iskanje sebe v prostranstvih, hlastanje po lepoti giba, pospeševanje ritma, borba s časom in svoboda v absolutnem...
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica

skinny napisal/-a:Tisočkrat hvala! :D
Sicer nisem niti rpibližno iz Ljubljane, samo vseeno. Verjetno še ta teden grem. :cool:
Akcija : Velika izbira likalnikov za lase!!!

:freude:

Ni za kaj. :)

Jah, iz Finske boš res nekaj časa rabila ... :rofl:
_BiNcA_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _BiNcA_ »

mala@ napisal/-a:
_BiNcA_ napisal/-a:punce..kje bi se pa dalo dobiti ta GA.MA likalnik?? ker sm tud jaz slišala da je super!!

V salonih Simple :)

hmmm kje pa je ta salon? približno veš koliko stanejo?? hvala čaw
Odgovori