Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

padalo napisal/-a:
sonč|ka napisal/-a:Uf jaz mam pa izpitno 13.11..me je straaaaaaah :oops: tak nem naredla v prvo..čeprav si ful želim :)

upam da si naredila ali da še boš naredila... :)
držim pesti in sporoči kako je šlo...

naredlaaaaa, naredlaaaaa, naredlaaaaa :sport:

baje sn mela najbolšega kaj lahko dobiš v komisji..to mi je inštruktor pol reko..vozla sem povprečno, ker sn bla kar fejst živćna..drugač pa..jeeeej..po mescu pa pol mi je ratalo...ful sn vesela :flower:

vso srečo tistim, ki še delate :wink:
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

sonč|ka napisal/-a:
padalo napisal/-a:
sonč|ka napisal/-a:Uf jaz mam pa izpitno 13.11..me je straaaaaaah :oops: tak nem naredla v prvo..čeprav si ful želim :)

baje sn mela najbolšega kaj lahko dobiš v komisji..to mi je inštruktor pol reko..vozla sem povprečno, ker sn bla kar fejst živćna..drugač pa..jeeeej..po mescu pa pol mi je ratalo...ful sn vesela :flower:

A si delala v MB? koga si mela v komisiji?
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

tammyka napisal/-a:
sonč|ka napisal/-a:
padalo napisal/-a:

A si delala v MB? koga si mela v komisiji?

Jap, v Mb pri Omanu. Mela sn baje srečo, ker sn mela enega z brki :D Nevem kak mu je ime..
Jaz nisn vedla, da je fajn..pol mi je inštruktor reko, da je ta ful fajn.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a somebody »

jst sm pa dons prvo pomoč nardila; pol bo pa počas treba še naprej delat. no pa sej mam še cajt; sam d sm začela. :D
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

somebody napisal/-a:jst sm pa dons prvo pomoč nardila; pol bo pa počas treba še naprej delat. no pa sej mam še cajt; sam d sm začela. :D

jst sem hvala bogu prvo pomoč naredila že lani :D
zdej se bom pa počasi vpisala na zdravniški, pol cpp-je in tako naprej...pred mano je še dolga pot :/ vam prav zavidam tistim, ki so že šli skozi to :D
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

jst si tud želim, da bi blo že konc s tem izpitom ... jutri mam drugič izpitno pa sm dans spet zanič vozla :( ... če spet padem, ne vem, če bom mela še dost poguma za tretjič ...
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

jz bom mela tud kmal izpitno, pa se sploh ne znam prepričat da znam vozit. sam govorim si da ne bom nardila, pa vem da mi sam škodi to :( grrr :?
to infinity and beyond!
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

uf ja to se je meni tut zgodilo na glavni.in to še takoj na začetku glavne vožnje: :? sm šla namesto desno,levo. :nein: :unknown: sam tut ni blo panike.mi je rekel pol na konc,da če ti čepo po pravilih zaviješ ni panik,sej pa obrneš. tak da ne se sekirat,če kdaj zamešate smer,ni problema! :) ej nia,od kod si?
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

haha.
ja da vam zdej povem še en poseben fenomen ko ste že pri menjavanju leve in desne. sem lihkar prišla z izpitne vožnje in sem padla zato ker sem na petih zaporednih križiščih pri zavijanju desno dala levi smernik :eek: mislm sej ne vem a nej se jokam al smejem :P drugač sem pa vseh 5 minut kokr je trajala vožnja vozila perfektno :razz:
to infinity and beyond!
pupica20
Debatorica
Debatorica
Kraj: maribor,postojna,tržič

Neprebrana objava Napisal/-a pupica20 »

tut js sem delala pr lisjaku. :) mene je mel neki stric na izpitni komisiji. Mende ta ku bo tudi tebe. nič bat,je prijazen. kdaj maš glavno?
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

aja kaj pa nardite če je inštrutktor tist, zard kerga mate odpor vozt avto pa delat izpit? :?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Zamenjaš instruktorja :D
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

ja sam res, bolj da bi zamenjala avtošolo..ker je višk od inštruktorja..pa sej so več al mn usi inštruktorji isti??? se jim ne da več, pol se pa derejo?
... ι αм ωнαт ι αм ...
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

bolhica napisal/-a:aja kaj pa nardite če je inštrutktor tist, zard kerga mate odpor vozt avto pa delat izpit? :?

če maš že dost ur, poskušaš vzdržat do konca. mi2 se tud ne kapirava najbolj. sploh zdj k sm (spet :cry: ) padla ... bogve, kdaj me bo poklico pa povedo, kdaj naslednjič vozim. jao ... kr nabeda mi, ker sem spet zajebala. pa čeprav ga ne maram, se počutim, kot da bi ga pustla na cedilu. zdj se bova mogla pa še naprej prenašat ... :x
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Jst sm se danes pogovarjala s sošolko k dela izpit, pa se je šla prjavt na izpitno, pa je šele enkrat sred januarja dobila termin, k sta šla 2 na porodniško :rofl:
Zaklenjeno