Še posebebno so mi seveda všeč laki (ki so skoraj čisto vsi po mojem okusu):
prvi in tretji
vsi
vsi razen zadnjega
Že vidim kak bom spet iskala k nora...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Js sm do zdej pa praktično vse najdla, kar hotela. S pomočjo sestrična (ona kdaj meni, js kdaj njej )
Vse pride ven maja.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Včasih pride tudi kak teden prej. Se ne moreš ravno zanašat na njihove datume. Pa pomoje bodo kolekcije ena za drugo, ne naenkrat.
ja 30.aprila sem napisala zato, ker pridejo ven maja (baje). Sem samo napisala namišljeno situacijo, npr. da bi celo noč čakala pred vhodom do 1.5. samo zaradi nove kolekcije pa sej itak je bilo tisto na začetku tko malo za hec (ok, mogoče sem napisala nerazumljivo,sori)
se pa strinjam da na datume se ne gre zanašat... je pač treba it večkrat pogledat kaj je novega...
Upam da jih še dobim Čeprov me naslednje kolekcije bolj mikajo
Jaz si želim samo Crazy Me lakec, ki pa mi ga je prijateljica že nabavila.
Tudi meni so prihodnje kolekcije bolj všeč.
Ema - mislim, da bo ta kolekcija v DMih.