- Sem končno prišla do zajtrka in kave dns
- sem danes že 1 uro in pol čakala, da dam urin, kr nism mogla, bruhala (samo vodo, ker sem bila tešča), od preveč spite vode naenkrat, pilates delala pa tečt šla(ene 16 min teka sem si štopala, ne nekaj ful)
- se zdaj fuul matram pi pilatesu, da mi ne pride do coninga in je ful težje delat vaje kot prej, ko da bi nekako poskusil do konca trebuh noter stisnit, da skr dihat ne moreš vmes... Tek je pa lažji od pilatesa, čleprav naj bi pisalo, da naj ne bi bil priporočljiv za nosečnice.
- tej posebni načini kako stisnit trebušne, da ne pride do coninga so mi pa kar težki v primerjavi z običajnim stiskom trebušnih, samo baje, da ni škodljivo tega delat, ampak še koristno za neke globoke trebušne mišice.
- prijateljica, ki ima zdaj novorojenčka mene sprašuje, če vem kdaj se dobi nazaj menstruacijo, ker razmišlja kdaj bi imela naslednjega. Sem rekla, da vem za 2 drugi prijateljici, da je dobila ena po 4 mesecih, druga po 19 mesecih.
- tudi mene mika imet kmalu naslednjega po taprvem.
- je on povedal obema staršema ta teden
- ima sicer neke probleme z mamo zaradi drugih stvari, so moji čisto neproblematični, ko slišim, kaj ima on vse z enim od njegovih staršev
- pa ful mi govori, kako ne bova mogla nikol otroka dat v varstvo k temu enemu njegovemu staršu v Lj, k drugemu spet ne, ker verjetno soprogi ne bi blo všeč, tako da imava samo moje starše, ki so pa 1 uro+ stran iz Lj, dolgoročno bova pa baje v Lj, razen, če bo on želel prit na primorsko/ lahko dobil službo na primorskem..
- sem zdaj spet preveč jedla ta dva dneva pri starših in bom mogla od zdaj naprej pa do pregleda res manj jest, da mi ne pokaže nevemkakšne teže
- so punce v moji skupini ful fajn
- je moj prejšnji prišel iz Irana in Pakistana, mu je baje zdaj bolj všeč Iran in tudi cenejši in bolj čist
- moj pa dela od danes do jutri
- imam še par dni do polovice nosečnosti, ma sem dobila že več kil kot ene dobijo v celi nosečnosti
- ugl ja ful folka objavlja po storijih kam so šli, js pa bruham po zd domu, ker ne morm it normalno na urin...
- je večkrat neka debata, kako se v kakšni porodnišnici pride do epiduralne, ali jo bo katera vzela ali ne... jaz imam za zdaj kar plan, da bom brez.
- me moj prejšnji sprašuje, če greva z zdajšnjim kaj potovat, pa sem rekla, da zaz daj ni plana, on sploh ne ve za mojo situacijo. Sva se pa na zadnje videla v živo začetek avgusta.
- po moje, če bi me zdaj videl, kakšna sem, mu ne bi bilo nič več hudo, da ni več z mano, ker so mu vizualno všeč izredno suhe/ drobne ženske, js sem pa trenutno daaaaleč od tega.

- si še vedno nobene nove cunje nisem kupila za oblečt odkar sem noseča, ne za otroka, sem pa prejšnji teden šla v center v Mulerja irecno z namenom kupiti nov serum, ker me je na medicini dela prestrašila, da imam alergijo na obrazu in sem potem spotoma v Nami vzela novo malo svetlo roza torbico.

, ker je bilo ravno znižanje.