choco.cat napisal/-a::roll: Če si nebi vsak tedn nekaj novega zmislila za medije, je sploh nebi noben opazil.
To si dobro povedla... čisto vsaki tedn zasledim nekaj zgornjim novicam podobnega... al ma novega tipa, al novo kolegico, al nekaj v tri krasne svetuje, al si zlomi noht, al zakocka avto, karkoli, samo da je in da se govori o njej.
No, pa vsaj mamo kaj za opravljat.
Neka ti Bog podari krila neka ti nebo podari spas da pjevaš, pjevaš svima da zauvijek čuju tvoj glas
choco.cat napisal/-a::roll: Če si nebi vsak tedn nekaj novega zmislila za medije, je sploh nebi noben opazil.
To si dobro povedla... čisto vsaki tedn zasledim nekaj zgornjim novicam podobnega... al ma novega tipa, al novo kolegico, al nekaj v tri krasne svetuje, al si zlomi noht, al zakocka avto, karkoli, samo da je in da se govori o njej. No, pa vsaj mamo kaj za opravljat.
Ja, sej...kaj drugega nemoremo pričakovat. Upam da nebo mela otrok, ker bojo trpeli ob taki mami
Ona je men čis kul In njena čivava Res d punca ni nevem kako pametna p to...Sam sej je taka simpatična in bogata tko d...Pol veste kaj sledi...Pa njena čivava mi je ful luškana...Drugač mi je pa všeč njen stil oblačenja... Čeprou glede oblin se pa strinjam- nima nevem kaj