..Evelyn.. napisal/-a:Avtobus?
Jz sm recimo od od avtobusne postaje oddaljena 15 km. In če ni auta doma, da bi šla z nim, kko nej pridem do busa ?
Dej, končava ta OT.
..Evelyn.. napisal/-a:Avtobus?

ŽuŽa napisal/-a:Avtobus..nimam direktne povezave sploh. Uzel bi mi 2ure zihr v ene smer.

..Evelyn.. napisal/-a:ŽuŽa napisal/-a:Avtobus..nimam direktne povezave sploh. Uzel bi mi 2ure zihr v ene smer.
2uri ni nič.
Fural se je k meni vsak vikend 3.5ure, bila sva skupi celih osem ur in potem je moral it nazaj domov.
Negre primerjat no takih jebenih malih razdalj z ogromnimi.
. A dej ženska čist v vsaki temi maš take izjave da sam gledam.

..Evelyn.. napisal/-a:Ej ti pa si zanimiva ženska, jasno pišem o primeru, k mata 50km vmes torej mal manj kot eno uro vožnje, pol greš pa ti skakat notr s svojo zvezo, ko maš 90km, za kar sem prej jasno napisala, da spada še pod zvezo na razdaljo, ker so avtobusne povezave slabe.
Dej, razmisl čemu odgovarjaš sploh.
. Zdej pa dost men se ne da več kregat ker nism tak tip človeka. 
Za 15-letnico je lahko že 15km velika razdalja, ker nima lastnega prevoza, ker jo starši nočejo vozit, ker so slabe avtobusne povezave ipd. Res, da to potem ne spada v temo veza na razdaljo, samo vseeno. Jaz imam fanta 80km stran in to mogoče ni tako ogromno kot 300km, samo je zame vseeno veza na razdaljo, ker jo tako jaz občutim. Ker vem, da se je težko skoordinirat in skočit drug drugemu za par dni ob vseh obveznostih. Na srečo med letom tako ali tako živiva skupaj v študentskem stanovanju, med poletjem pa je to veza na razdaljo. Pa če se zdaj še tako kregate in primerajate kilometre 

ampak tega pač ni, sicer je pa več al manj letel vse na prejšnjo dečvo, ki ma 2x manj km od tebe do fanta.