Kmetija
- PorceLain.
- Sramežljivka
Mogoče je blo to s splavom mišljen, kot da predvidevajo, da bo splavila, ker so na kmetiji tako obremenjeni. Dvomim, da bi sla zaradi kmetije delat splav, razen če sem te narobe razumela NIA,
Sicer sem pa jaz upala, da rus ostane, ker mi je tak smešn in vem, da se bom še velik presmejala zaradi njega in njegove govorice ( ni mišljen žaljivo ). Pa tudi priden je, ker žuljev ne dobiš od posedanja.
Ta tačrna mi je pa tok antipatična nevem zakaj ampak s tistim objokovanjem kako pogreša mamico mi je taka smotana ratala. Saj se je morala zavedati, da bo šla za tok in tok časa preč od domačih če je že tako navezana. Naj se zabava.
Ta starejša gospa Cirila mi je pa prav vredu gospa in se mi smili kako bo če bo enkrat morala se dvobojevati, ker me skrbi, da bo nekdo zanalašč izbral kakšen dvoboj, ki ga ne bi bila sposobna narediti po vseh močeh zaradi starosti.
Ostalih pa si nisem še čisto ogledala, morem malo še preučiti
Sicer sem pa jaz upala, da rus ostane, ker mi je tak smešn in vem, da se bom še velik presmejala zaradi njega in njegove govorice ( ni mišljen žaljivo ). Pa tudi priden je, ker žuljev ne dobiš od posedanja.
Ta tačrna mi je pa tok antipatična nevem zakaj ampak s tistim objokovanjem kako pogreša mamico mi je taka smotana ratala. Saj se je morala zavedati, da bo šla za tok in tok časa preč od domačih če je že tako navezana. Naj se zabava.
Ta starejša gospa Cirila mi je pa prav vredu gospa in se mi smili kako bo če bo enkrat morala se dvobojevati, ker me skrbi, da bo nekdo zanalašč izbral kakšen dvoboj, ki ga ne bi bila sposobna narediti po vseh močeh zaradi starosti.
Ostalih pa si nisem še čisto ogledala, morem malo še preučiti

Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Še ena, ki ne prenese Špele. Če se prav spomnim, je enkrat rekla, da ima fanta doma... Torej, zakaj je potem treba jokcati za Robijem??
Poleg Špele pa še ne prenesem Gorana. Joj, ta človek mi pa gre tako na živce, da bi ga lastnoročno vrgla s kmetije....
Me pa že zanima, kaj bo od ju3 dalje.... Zgleda full napeto.

Poleg Špele pa še ne prenesem Gorana. Joj, ta človek mi pa gre tako na živce, da bi ga lastnoročno vrgla s kmetije....
Me pa že zanima, kaj bo od ju3 dalje.... Zgleda full napeto.
- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
Zdej baje pridejo trije novi tekmovalci, samo ne bodo živeli na kmetiji, ampak zunaj v divjini... in bojo tem tekmovalcem nagajali in podobno... vidla sem da so se z nekim tankom pripelal pa ne vem ka use...
pomoje bo še zanimivo...
Drgač so pa men najbl kul Rus pa Sergej in Davor... od deklet pa mi nobena kej posebaj ni všeč, ona kaj je že...amm...sabina je pa itak skos tih, tk da sploh ne porajtam, da je tam
Najbl na živce mi gre pa Špela, še posebi zdej ko sm vidla da se bo neki slačla oz. bo mela sam neke liste prek jošk navešene pa ma kao fanta doma... jaaoo ta je taprava...

Drgač so pa men najbl kul Rus pa Sergej in Davor... od deklet pa mi nobena kej posebaj ni všeč, ona kaj je že...amm...sabina je pa itak skos tih, tk da sploh ne porajtam, da je tam

Najbl na živce mi gre pa Špela, še posebi zdej ko sm vidla da se bo neki slačla oz. bo mela sam neke liste prek jošk navešene pa ma kao fanta doma... jaaoo ta je taprava...

Kdor išče nebesa na zemlji je med zemljepisom spal
- veneficus pupa
- Komunikatorka
- metuljčica*
- Cosmofrik