Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Upam, da ne bodo odštevali točk za to. Jaz sem s svinčnikom, potem smo šli vprašat našo tajnico mature (ki je tudi prof. matematike) in je rekla, da menda lahko tudi s svinčnikom.

Kako pa se boste kaj pripravljali za ustne, npr. slo? Iz knjig kjer je vse zbrano ali iz vaših zapiskov?
There are no shortcuts to any place worth going.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^jst sm si kr uno knjigo kupila kjer je vse zbrano notr :) . Da mam vse lepo na enem mestu.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Jst se učim iz Branj.
keglevichova
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a keglevichova »

ŽuŽa napisal/-a:^^jst sm si kr uno knjigo kupila kjer je vse zbrano notr :) . Da mam vse lepo na enem mestu.

ja jst mam lansko pa so tak iste stvari not. ka ti se misliš prau učit? jst si bom 1x prebrala pa je to to.
Uporabniški avatar
aderyn
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a aderyn »

Jaz imam tudi knjigo, sicer staro, ampak saj je vedno isto, samo druga besedila vsako leto, pa bom izbrala ven kar je treba. Upam, da je dovolj not pa da ne bojo šli v kakšne podrobnosti. Čeprav je to verjetno odvisno od profesorja :eek:
There are no shortcuts to any place worth going.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

keglevichova napisal/-a:
ja jst mam lansko pa so tak iste stvari not. ka ti se misliš prau učit? jst si bom 1x prebrala pa je to to.

Niso iste stvari, ene par jih je drugač (npr. letos je tud tartuffe).
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

keglevichova napisal/-a:
ŽuŽa napisal/-a:^^jst sm si kr uno knjigo kupila kjer je vse zbrano notr :) . Da mam vse lepo na enem mestu.

Par stvari se je recimo treba prov naučit; recimo tist o slovenskem jeziku, priročnikih, zgodovini...
Dela pa knjige bom pa pač prebrala tisto kar piše, pa upam da si bom čimveč zapomnila :) .
jaz.ti
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a jaz.ti »

bubble* napisal/-a:Ah dajte napisati kaj rezultatov z matematike z višje ravni, da vidim, če kaj prepoznam ... :?

joj višji nivo!
jst se nč ne spomnem rezultatov. (sploh ne vem če mi je kje kšn lep pršu), mi je blo pa kr težko!! :? tebI?
račka1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a račka1 »

ushergirl napisal/-a:POLOM! :cry:

se strinjam :( a si mela osnovn nivo ? :?:
račka1
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a račka1 »

A ve ktira kako se koristi nearly pas ( če sem prav napisala ) :) nam niso ravno pojasnl za kaj se gre pr tem :) :cry:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Nearly pas?
Klea_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Klea_ »

Načelo pogojno pozitivne ocene (NP)

Kandidat je pri predmetu skupnega dela mature pozitivno ocenjen tudi, če:
# je pri tem predmetu na osnovni ravni dosegel najmanj 80 % točk, potrebnih za pozitivno oceno,
# je pri vseh ostalih predmetih dosegel pozitivno oceno, vsaj pri dveh pa najmanj oceno dobro (3).
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a tanchii »

Jaz se bom tudi slovenščino učila iz tiste knige, kjer je vse zbrano, pesmi bom pa v Branjih prebrala. Sicer ta knjiga baje ni vredu, ker je ful napak, pa čudne interpretacije so, ampak iz Branj se mi res ne da vsega učit...
Matematiko pa se bom učila iz knjige, ki jo je napisala profesorica za matematiko iz naše gimnazije, kjer so zbrane naloge in definicije za ustni del mature. To je ta knjiga: http://www.dmfa-zaloznistvo.si/up/1567.htm
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja sej naša je pa napisala Branja, zato se bom pa iz tm učila :D
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

Men se je blo pa iz Branj ful dobr ucit, pa sploh ni tok velik kokr zgleda. Sm pa kombinirala z enimi zapiski, ki jih je neka prfoksa napisala. Pa je blo kul :)
Zaklenjeno