Alfa in beta sta v tem primeru kota v pravokotnem trikotniku in ne alfa in beta v pravokotniku. Sam men se zdi, da sm neki zajebala, pa ne vem kaj. Joj ne vem, grem se jst rajš integrale učit
Ni tak, ker nimaš pravih kotov na sredini, saj se diagonali v trikotniku ne sekata pod pravim kotom.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jst nism tega mislla, sm delala tistgale tadesnega pravokotnega (BCA). Kot zgori desno pride 70, kot spodi levo pride 20. Tist je pa pač 90 na desni. Sam nism zihr, da sm pravilno uporablala sinusni izrek, ker je pomoje 1 leto, odkar sm delala geometrijo. Sm pa ful znala, ko sm znala
nwm zakaj se tak sekirate... prvih par nalog je osnovnih ,ko jih vsak zna rešit, pol pa še ne ustnem par pik pa maš 40 %... če ne pa tistih borih 33 za pogojno... ko ni na angleščini tak naredli...
Sam še obrneš, pa v kalkulator.
Ter na koncu O=2*a + 2*v
Višina je pa itak isto kot b.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.