allessya napisal/-a:A samo jaz upam na to, da se mi bodo lasje, s tem ko bodo daljši in težji, nekoliko sami od sebe ravnali?Se mi zdi, da mam vedno bolj kodraste.
Še posebej pa me jezi to, da si jih lepo polikam, frufru stoji idealno, pol pa grem ven in zaradi tega bedastega jesensko-zimskega vremena in vlage pridem domov s tako frizuro, da me je prav groza pogledati se v ogledalo!
Sploh se mi v tem času zdi škoda likati in uničevati lase, če itak polikani ne zdržijo več kot par ur (odvisno od vlage zunaj).
Sarica napisal/-a:Mene pa samo neki zanima.. ali je bolj zdravo za lase da si jih zlikaš ali da si jih s fenom in krtačo čisto zravnaš ???
lp
Lizzyka* napisal/-a:allessya napisal/-a:A samo jaz upam na to, da se mi bodo lasje, s tem ko bodo daljši in težji, nekoliko sami od sebe ravnali?Se mi zdi, da mam vedno bolj kodraste.
Še posebej pa me jezi to, da si jih lepo polikam, frufru stoji idealno, pol pa grem ven in zaradi tega bedastega jesensko-zimskega vremena in vlage pridem domov s tako frizuro, da me je prav groza pogledati se v ogledalo!
Sploh se mi v tem času zdi škoda likati in uničevati lase, če itak polikani ne zdržijo več kot par ur (odvisno od vlage zunaj).
ja enako...vedno bolj mam kodraste
punce...mene pa zanima če si date kej gor potem ko si lase zlikate..da je bolj obstojno...sej lahko d je o tem že kej napisan sam je strani uf..preveč da bi use pogledala
bella** napisal/-a:No tega Gama iron imam jz, sicer sm dala zanga mal manj kot 25000 sam je bla dobra naložba...