Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
girlie
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Evo, jst čist zarad istega razloga nočem k frizerki. :? Hočem met ravne in hkrati dolge lase. :D Pa tud jst mam te ploščice že čist zjebane. :?
Let the good times roll.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

Saj pri meni je to problem, ker imam zelo (!) goste lase in brez likanja izgleda, kot da bi imela levjo grivo :rofl: . Tako da, jaz si MOREM likat! :?
Glede dolgih in ravnih las pa:
Tole so moje sanje. :hearts:
Ne grem k frizerju! Ne. :lach:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

A samo jaz upam na to, da se mi bodo lasje, s tem ko bodo daljši in težji, nekoliko sami od sebe ravnali? :D Se mi zdi, da mam vedno bolj kodraste. :( Še posebej pa me jezi to, da si jih lepo polikam, frufru stoji idealno, pol pa grem ven in zaradi tega bedastega jesensko-zimskega vremena in vlage pridem domov s tako frizuro, da me je prav groza pogledati se v ogledalo! :? Sploh se mi v tem času zdi škoda likati in uničevati lase, če itak polikani ne zdržijo več kot par ur (odvisno od vlage zunaj).
Lizzyka*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *dreams*

Neprebrana objava Napisal/-a Lizzyka* »

allessya napisal/-a:A samo jaz upam na to, da se mi bodo lasje, s tem ko bodo daljši in težji, nekoliko sami od sebe ravnali? :D Se mi zdi, da mam vedno bolj kodraste. :( Še posebej pa me jezi to, da si jih lepo polikam, frufru stoji idealno, pol pa grem ven in zaradi tega bedastega jesensko-zimskega vremena in vlage pridem domov s tako frizuro, da me je prav groza pogledati se v ogledalo! :? Sploh se mi v tem času zdi škoda likati in uničevati lase, če itak polikani ne zdržijo več kot par ur (odvisno od vlage zunaj).

ja enako...vedno bolj mam kodraste

punce...mene pa zanima če si date kej gor potem ko si lase zlikate..da je bolj obstojno...sej lahko d je o tem že kej napisan sam je strani uf..preveč da bi use pogledala :)
bella**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bella** »

alessya to, da ti zdržijo ravni samo nekaj ur je odvisno tudi od tega kakšn likalnik uporabljaš. Jz sm si pred letom in pol kupila likalnik, ki ga uporabljajo v večini frizerskih salonov in morm rečt, da sm ful zadovoljna. V primeru dežja mi sicer lasje začnejo mal valovit sam nč kej hujšga... Vem pa, da preden sm kupila ta likalnik, sm jih zamenala ene 4, ker so bli vsi zlo zanč in so se mi lasje začel kodrat že sam če so se mal oblaki prkazal... :roll:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Ja morš met dobr likalnik, jest sm z mojmu zelo zadovoljna, ker ene parkat potegnem, pa je ravno, pa najhitrejš se segreje.

Sam men pomoje dalj časa obstoji, ker si prej nasprejam lase z enmu sprejam od subrine, k ti lase zaščit pred likanjem, pa še dalj časa maš pol ravne. Da se pa ta sprej kupt, samo pr frizerjih... Pol si dam pa čez še od gliss kura en sprej za sijaj in zgleda zelo lepo.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Ja, sej ni bogvekaj tale moj likalnik. Ene 7k je stal, ful fajn se da lase zlikat z njim, ampak ni kaj preveč obstojno. Sem že rekla, da moram kupit Gamin ionski likalnik. Stane sicer okoli 23k, ampak po moje je pol tudi kvaliteta temu primerna. Vem, da ko mi zlika frizerka, mam ravne skor en teden, ampak ona si je likalnik prvlekla nekje iz Pariza in je prve klase, tako da se ne čudim. :D
bella**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bella** »

No tega Gama iron imam jz, sicer sm dala zanga mal manj kot 25000 sam je bla dobra naložba... :wink:
Sarica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarica »

Mene pa samo neki zanima.. ali je bolj zdravo za lase da si jih zlikaš ali da si jih s fenom in krtačo čisto zravnaš ???

lp
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Za lase zdravo valda ni nic :D
Pri meni je dosti boljse, ce si jih zlikam, ze zaradi obstojnosti.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Sarica napisal/-a:Mene pa samo neki zanima.. ali je bolj zdravo za lase da si jih zlikaš ali da si jih s fenom in krtačo čisto zravnaš ???

lp

Oboje je za lase ZANIČ!

Je pa mal mn uničljiv s fenom, sam res bol da lase prej zaščitiš...
K jest si jih probam čim mankat peglat, še sušim si jih na zraku, brez fena..
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Jz pa miselm, da če si lase prej zaščitipš s sprejem je likanje bolj zdravo
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Ancica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Ancica »

Lizzyka* napisal/-a:
allessya napisal/-a:A samo jaz upam na to, da se mi bodo lasje, s tem ko bodo daljši in težji, nekoliko sami od sebe ravnali? :D Se mi zdi, da mam vedno bolj kodraste. :( Še posebej pa me jezi to, da si jih lepo polikam, frufru stoji idealno, pol pa grem ven in zaradi tega bedastega jesensko-zimskega vremena in vlage pridem domov s tako frizuro, da me je prav groza pogledati se v ogledalo! :? Sploh se mi v tem času zdi škoda likati in uničevati lase, če itak polikani ne zdržijo več kot par ur (odvisno od vlage zunaj).

ja enako...vedno bolj mam kodraste

punce...mene pa zanima če si date kej gor potem ko si lase zlikate..da je bolj obstojno...sej lahko d je o tem že kej napisan sam je strani uf..preveč da bi use pogledala :)

Jaz imam zdej lase do ene pol hrbta, ker sem mislila, da bo teža las kaj zravnala pa ni nič iz tega - edino kar se mogoče pozna je to, da so pri lasišču za odtenek bolj ravni, ampak kaj, ko sem vseen taka kot moja kokeršpanjelka.
lunanai87
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lunanai87 »

bella** napisal/-a:No tega Gama iron imam jz, sicer sm dala zanga mal manj kot 25000 sam je bla dobra naložba... :wink:

Jst mam tud od Gama iron..zanj sm dala 20.000. Keramične plošče ima in sploh ne uničuje dosti lase..pač mal že itak tud fen uničuje lase. Prej ko si jih zlikam si dam gor L'oreal Hot..baje s tem manj uničuješ in lepše zlikaš.

LP :P
just jst
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a just jst »

jst mam pa likalnik za 3 kose pa je čist kul.
Odgovori