Tamarra* napisal/-a:Mahagonij napisal/-a: Kot sem jasno napisal, ne gre za rezultat. Gre za to, da se spostuje zakone. Rezultat ne bo nic drugacen, ampak ni prav, da se pravil ne uposteva. Ker ce se pravila ignorira na teh volitvah, se jih bo se z vecjo lahkoto na vseh naslednjih. Tega pa jst nocem.
Poleg tega, ali poznas namen teh podpisov, ali pac vrtis gobec v prazno?
Torej hočeš povedati, da bi Janša v vsakem primeru to zahteval, ker je pač 'pošten človek'?

ne me smejat no

Mahagonij napisal/-a:spermij napisal/-a:Bi Janša zahteval ponovno štetje ter se cmeral, da bo šel na sodišče, če bi zmagal oz. bil v prednosti?

Bi pa Pahor zahteval.
A si ti rahlo prizadeta? Znas brat? Nikjer nisem rekel, da bi v naprotnem primeru se tudi Jansa pritozil.
Rekel pa sem, da je pritozba vsebinsko upravicena. Ce bi jo vlozil Jelincic, ali Jansa, ali Pahor ali kdorkoli, je vsebinsko upravicena na podlagi zakona.
Konec debate.
Tebi ocitno mozgani nehajo delat v kolikor nekaj jansa naredi. Kar priznaj, da imas predsodke proti njemu, in da karkoli naredi zate apriorno laze oz ni upravicen.
Tebi ni jasno, da je pol kurca vseeno kdo se je pritozil. Pri sodbi take pritozbe je vazna samo vsebina, ti se pa ukvarjas s tem kdo se je pritozil pa iz katerega razloga. Ni vazno.
Tamarra* napisal/-a:In POZNAM NAMEN PODPISOV ker nisem osnovnošolsko dete, pa verjemi da vem o politiki in zahrbtnosti ter nepoštenosti big J-ja več kot ti

OK potem pa razlozi namen teh podpisov. Zagotovo kdo v tej temi ne ve pa mu bo tvoja razlaga koristila.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.