Ko sem jaz to zadevo sprobala (sam uno a temno varianto - crno-sivo), sem bila grozna. Sej mogoce je bil problem v mojem "nanosu", ampak tisto res ni blo za nikamor. Tole na tem blogu je pa res lepo za vidit. Sama se vseeno rajsi vzamem copice v roko, porabim nekaj minut vec in sem zadovoljna.
Mi je pa dala to kolegica, ki je narocila brezplacne testerje.
Mene pa zanima ali katera uporablja Manhattan eyeshadow base?
Me zanima kako se ji je kej obnesel, kako je bla zadovoljna z njim (sej sem prebrala ocene na KMM, sam me vseen še zanima)?
Jaz, če se že mažem s senčili nosim neke vrste smoky eyes sam mal poenostavim. Vzamem črno al pa skor črno senčilo pa ga s tankim čopičem nanesem tko k ta črto, potem vzamem drug čopič pa svetlo sivo barvo pa jo nanesem mal na že črno pa mal na golo kožo, potem pa s tretjim čopičem še najsvetlejšo naprej gor. (Ok ful se čudn sliš napisan oz. bere ampak je res simpl). Potem vidm kako zgleda in vzamem s5 črno pa mal popravim, se namažem z maskaro in spodaj naredim črto s svinčnikom in to je to.
Mi pa včasih prjatlca naredi ta prave smoky eyes (tko kt je na tem linku) pa res hudo zgleda (sam morš met tud obraz zato oz. prilagodit ličenje obliki obraza pa velikosti oči pa vse) in je zlo laćje, če te nekdo drug al pa ti nekoga...pač težko je na eno oko mižat pa pazit da zadaneš pa pol da se ne zmotiš pa tko. Mislm vaja dela mojstra sam tko. Mi je pažal, da nimam slik od ene par make-upov k sm jih mela k so bli res hudi.
Tale zadnji makeup je obupen. Razumem celo foro, da gre za umetniško izražanje, ampak je preprosto grd. Preveč barv, čudna oblika in čisto nič pozitivnega ne naredi za njene oči. Pa tiste pisane scene izgledajo kot mrvice za na sadno kupo.