Vem kako je, če ti jezik ne leži vsaj nemščina no, sam na srečo je nisem imela na maturi. Sem pa imela skor popravca
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Dragon_Lady napisal/-a:zgodovinarke zgodovina.. katastrofa.. a ve mogoče katera koliko točk je potrebno da se povlečeš skozi? (vključno z internim delom)..
Ja lani je blo 49% za pozitivno Tako, da če izračunaš interni del maš okrog 20% pa iz obeh pol moraš skupaj dobit nekje 30%
to skoraj ne more bit.. ali? bilo bi zelo lepo.. potem moraš dobiti le 36 točk ?
Dragon_Lady napisal/-a:zgodovinarke zgodovina.. katastrofa.. a ve mogoče katera koliko točk je potrebno da se povlečeš skozi? (vključno z internim delom)..
Ja lani je blo 49% za pozitivno Tako, da če izračunaš interni del maš okrog 20% pa iz obeh pol moraš skupaj dobit nekje 30%
to skoraj ne more bit.. ali? bilo bi zelo lepo.. potem moraš dobiti le 36 točk ?
ah ne.. napaka.. 45 točk obe poli skupaj sta vredni 120 točk .. in to je 80%
A kira zna verjetnost? Če ma kira preveč časa jo prosm če mi lohk napiše gdaj uporabm fakulteto pa še kakšno pametno stvar, k j fajn če jo veš. K tole pa ne znam res nič pa kokr vidm se kr pojavlja v maturah
♥ Ljubezen je kot šah; vedno te zbije kak konj, medtem ko osvajaš kralja
jaz.ti napisal/-a:Pozdravljeni, verjamem, da se vsi že kr dobr prpravljate na matematiko, tko da če zna kdo to rešt...prosim nej napiše. men kr ne gre in ne gre
Izračunaj stranici a in b trikotnika s podatki S = 60x(koren 3), a:b=3:5 gama=60 stopinj.