Oly napisal/-a:Drgač ša lahko za selitev priporočim en albanski selitveni servis k se postransko ukvarja še dostavo kebapa na dom, da ne boš lačn v novi ordinaciji
Oly Welcome to Cosmo
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
claire napisal/-a:če si ti odprla temo pri kateri glede osnovnega konflikta sama nisi opredeljena, lahko TI kar greš. samo vprašala sem te, ker se mi zdi to zelo pomembno pri rešitvi konflikta s taščo. ni mi sicer jasno zakaj nočeš odgovoriti (oziroma mi je sedaj jasno ja), ampak ne se zdaj mane jezit, če ne veš kaj bi rada. poglej še malo z druge strani na vse to. morda ona misli, da dvomiš, če je njen sin pravi zate. tako pač razmišljajo nekateri starejši ljudje (moja mama tudi misli, da email dobi v Moji dokumenti). in če se starejšim kaj hoče dopovedati si je treba vzeti čas in jim razložiti. in ne jezno pihati ter govoriti "kaj bo ona meni solila pamet". žal si pa pod njeno streho.
in sama si rekla da se odločata partnerja. torej kakšna je vajina odločitev?
amark31 v temi Komadi ob katerih vam gre na jok napisal/-a:Katerikoli turbo folk (razen Nede Ukraden, Zora je Svanula ) in večina hip hopa in novejšega rapa.