nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Spela12345
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a Spela12345 »

ko berem tele odgovore ne morem verjeti - na eni strani se otroci odločajo za aktivno spolno življenje pri 15 letih, ali pa celo še prej, po drugi strani pa do 25-30 leta niso finančno samostojni,.

mogoče sem starokopitna, ampak vseeno...
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

Spela12345 napisal/-a:ko berem tele odgovore ne morem verjeti - na eni strani se otroci odločajo za aktivno spolno življenje pri 15 letih, ali pa celo še prej, po drugi strani pa do 25-30 leta niso finančno samostojni,.

mogoče sem starokopitna, ampak vseeno...

Kje pa je povezava med spolnim življenjem in finančno stabilnostjo? Večina najstnikov, ki se odloča za zgodnje spolne odnose uporablja zaščito. Mislim pa, da spolno življenje in finančni status nimata nikjer povezave dokler se par ne odloči za imet otroke. Mogoče je tudi v tem razlika, da je težko bit finančno samostojen pred 25 letom. Večina ljudi se pač zdaj ne zadovolji več s končano srednjo šolo in bi radi imeli več. Kako pa bit finančno samostojen med tem ko študiraš? Seveda se da, ampak brez pomoči staršev (ponavadi) gre v enih mesecih težko skozi. Ne vem pa zakaj te moti, če se mladi odločajo za imet spolne odnose. Saj ne silijo en drugega v to, ampak se prostovoljno odločajo. In dokler so pripravljeni sprejet posledice, če se kaj zalomi-zakaj pa ne.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Metal land**

Neprebrana objava Napisal/-a Punk baby »

počaki... kdaj imaš pa rd? biggrin wink... rd mam 15.6... :?
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Punk baby napisal/-a:počaki... kdaj imaš pa rd? biggrin wink... rd mam 15.6... :?

kr počaki še mal,si še mlada in tud roj. dan ni več tako daleč ( :twisted: ).... dlje kot čakaš slajše je :D
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka

¤MiSsY¤:kr počaki še mal,si še mlada in tud roj. dan ni več tako daleč ( Twisted Evil ).... dlje kot čakaš slajše je biggrin ja sj na to sm jst tud že fulkat pomislna... sj frendica mi je w bistwu že mal zbila... k najprej swa rekle 16,6... :oops: :D no sj wrjetn bom še čakala... zato k moja frendica mi je prawla o eni punci, k je stara 14 let pa noseča :eek: :eek:
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Ja ni samo tveganje o zanositvi...Mogoče bi blo dobr, da se tud o zaščiti še prej pozanimaš, da ne bo kakšnih nepotrebuh skrbi....
Drugače pa mislim, da se ni pametno prekmalu spuščati v spolne odnose, da ti ne bo kdaj kasneje žal, mogoče lahko pred tem malo eksperimentirata, počneta vse sorte, se samo pogovarjata o tem... - še naslenjih 300 dni.... :D sej vem da je veliko, ampak verjemi,splača se pri vsej tej stvari tudi malo premisliti, ne samo hop pa v posteljo s prvim s katerim si več kot 3 mesece.
Punk baby
Sramežljivka
Sramežljivka

ja o zaščiti sm se že pozanimala.., ja sicr mate pa prow; wse k ste rekle nej počakam... mam še čs... hwala! :bussi: :flower: :birthday: :meeting:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Latte napisal/-a:Sodeč po postu niti približno še nisi zrela za prvi spolni odnos. Zdej pa če ti čutš da si prpravljena al pa ne je pa že druga zgodba. Doklr nimaš razčiščen u glavi, kaj hočš kaj pa ne se je brezveze spuščat v sex, pa te obljube in tole podobno da ne rečem kaj...okej sej si stara 15 let tko da je razumljivo. Jst ti vsekakor svetujem da še enkrat premisliš.

tole sem hotla jaz napisat..glede an to, da jo prisega vleče nazaj, se očitno še ne čuti zrele..če bi, je nebi ovirala nobena prisega ni nč...kaj naj rečem..počakej a ne, dokler en boš redy stedy to go! :)
**evchy**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **evchy** »

je še nism :oops: :roll: eh,bo že :D
maCa666
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj:

Neprebrana objava Napisal/-a maCa666 »

15 sem bLa stara :D nisem več z tistim skupaj ... to je bLo samo tak maLo, da smo sprobaLi kak to gre :) :twisted:
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

jao... jst bi vse punce ki so označle 14 ali manj in 14 - 16 tok za ušesa pa jim tako napela, da bi se kar kadilo :evil:

pa kam se vam tok mudi punce? al bi rade po hitrem postopku in čim bolj mlade zanosile??
plezalec
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: V tvojih hlacah ................ Penis: v desnici
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a plezalec »

sinička napisal/-a:pa kam se vam tok mudi punce?

Trudjo se, da bi hepatitis imel celo abecedo.
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

Ma pomomojem ni to, da bi se jim mudelo..
Priložnost so imele..in v tistem trenutku jim je pašalo, vsaj jaz mislim da je tako..

Ne vem no, jaz sem še nedolžna.
Zdi se mi, da ni še prišel moški za katerega ne bi obžalovala, da sem šla malo dlje.. Ubistvu do konca.. :tear:
Ampak, mogoče ga spoznam že ju3.. :)
Uporabniški avatar
sinička
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a sinička »

maCa666 napisal/-a:15 sem bLa stara :D nisem več z tistim skupaj ... to je bLo samo tak maLo, da smo sprobaLi kak to gre :) :twisted:

če to ni eden najbolj idiotskih razlogov za prvič :stupid:
tvoj prvič naj bi bil z osebi, ki jo imaš rad in ji zaupaš ne pa takole na hojladri

ne vem no... meni se zdi, da danes nekatere punce (in tudi fantje) začnejo seksat samo zato, da bi čimprej izgubili nedolžnost, kar se mi zdi zelo žalostno

ja in če si še nedolžna? jaz sem tudi in ponosna sem na to! rajši prvič seksam s "ta pravim" ne pa s kr enim, sam da bi čim prej nedolžnost zgubila
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

sinička napisal/-a:tvoj prvič naj bi bil z osebi, ki jo imaš rad in ji zaupaš ne pa takole na hojladri

Zakaj pa naj bi bil? Zakaj naj bi vse slo po nekem vzorcu? Ocitno mu je ze toliko zaupala, da je sexala z njim... glede ljubezni pa se da debatirati. Tudi ce ti imas nekoga, ki ga ljubis in zaupas, ni nujno, da bosta ostala skupaj... in ni nujno, da tudi on tebe ;) vse je cisto relativno.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Odgovori