nedolžnost?
-
- Sramežljivka
- Kraj: lj
Spela12345 napisal/-a:ko berem tele odgovore ne morem verjeti - na eni strani se otroci odločajo za aktivno spolno življenje pri 15 letih, ali pa celo še prej, po drugi strani pa do 25-30 leta niso finančno samostojni,.
mogoče sem starokopitna, ampak vseeno...
Kje pa je povezava med spolnim življenjem in finančno stabilnostjo? Večina najstnikov, ki se odloča za zgodnje spolne odnose uporablja zaščito. Mislim pa, da spolno življenje in finančni status nimata nikjer povezave dokler se par ne odloči za imet otroke. Mogoče je tudi v tem razlika, da je težko bit finančno samostojen pred 25 letom. Večina ljudi se pač zdaj ne zadovolji več s končano srednjo šolo in bi radi imeli več. Kako pa bit finančno samostojen med tem ko študiraš? Seveda se da, ampak brez pomoči staršev (ponavadi) gre v enih mesecih težko skozi. Ne vem pa zakaj te moti, če se mladi odločajo za imet spolne odnose. Saj ne silijo en drugega v to, ampak se prostovoljno odločajo. In dokler so pripravljeni sprejet posledice, če se kaj zalomi-zakaj pa ne.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
¤MiSsY¤:kr počaki še mal,si še mlada in tud roj. dan ni več tako daleč ( Twisted Evil ).... dlje kot čakaš slajše je biggrin ja sj na to sm jst tud že fulkat pomislna... sj frendica mi je w bistwu že mal zbila... k najprej swa rekle 16,6...
no sj wrjetn bom še čakala... zato k moja frendica mi je prawla o eni punci, k je stara 14 let pa noseča

Ja ni samo tveganje o zanositvi...Mogoče bi blo dobr, da se tud o zaščiti še prej pozanimaš, da ne bo kakšnih nepotrebuh skrbi....
Drugače pa mislim, da se ni pametno prekmalu spuščati v spolne odnose, da ti ne bo kdaj kasneje žal, mogoče lahko pred tem malo eksperimentirata, počneta vse sorte, se samo pogovarjata o tem... - še naslenjih 300 dni....
sej vem da je veliko, ampak verjemi,splača se pri vsej tej stvari tudi malo premisliti, ne samo hop pa v posteljo s prvim s katerim si več kot 3 mesece.
Drugače pa mislim, da se ni pametno prekmalu spuščati v spolne odnose, da ti ne bo kdaj kasneje žal, mogoče lahko pred tem malo eksperimentirata, počneta vse sorte, se samo pogovarjata o tem... - še naslenjih 300 dni....

Latte napisal/-a:Sodeč po postu niti približno še nisi zrela za prvi spolni odnos. Zdej pa če ti čutš da si prpravljena al pa ne je pa že druga zgodba. Doklr nimaš razčiščen u glavi, kaj hočš kaj pa ne se je brezveze spuščat v sex, pa te obljube in tole podobno da ne rečem kaj...okej sej si stara 15 let tko da je razumljivo. Jst ti vsekakor svetujem da še enkrat premisliš.
tole sem hotla jaz napisat..glede an to, da jo prisega vleče nazaj, se očitno še ne čuti zrele..če bi, je nebi ovirala nobena prisega ni nč...kaj naj rečem..počakej a ne, dokler en boš redy stedy to go!

maCa666 napisal/-a:15 sem bLa staranisem več z tistim skupaj ... to je bLo samo tak maLo, da smo sprobaLi kak to gre :)
če to ni eden najbolj idiotskih razlogov za prvič

tvoj prvič naj bi bil z osebi, ki jo imaš rad in ji zaupaš ne pa takole na hojladri
ne vem no... meni se zdi, da danes nekatere punce (in tudi fantje) začnejo seksat samo zato, da bi čimprej izgubili nedolžnost, kar se mi zdi zelo žalostno
ja in če si še nedolžna? jaz sem tudi in ponosna sem na to! rajši prvič seksam s "ta pravim" ne pa s kr enim, sam da bi čim prej nedolžnost zgubila
sinička napisal/-a:tvoj prvič naj bi bil z osebi, ki jo imaš rad in ji zaupaš ne pa takole na hojladri
Zakaj pa naj bi bil? Zakaj naj bi vse slo po nekem vzorcu? Ocitno mu je ze toliko zaupala, da je sexala z njim... glede ljubezni pa se da debatirati. Tudi ce ti imas nekoga, ki ga ljubis in zaupas, ni nujno, da bosta ostala skupaj... in ni nujno, da tudi on tebe

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...