sej to se ponavad velikrat dela, in kr jih jst poznam so jih ful velikrat delal. in tut tm sm vprašala k sm se šla prjavt pa je rekla da tut po 7× pridejo delat, pa da še kr nečjo obupat
ja čist odvisno kje pa odvisno od tega kako polo dobiš. jaz sem mela srečo pa sem nardila v prvo, sošolka je pa prvič dobila ful zaj***** polo in je mogla 2x delat. saj bi blo vse v redu, če ne bi blo tok drago mislm 7000?! jz bi se ful sekirala če bi mogla še enkrat tok plačat.
moja sošolka ma že 40 ur pa še ni nardila republiških..delat jih je šla že 5×...pa ji kr ne potegne..pa ji dajejo iste pole...k jo poznajo tam..se razumejo...in na cpp-jih v črnomlju je ona skus na tapeti med predavanji..skus jo omenjajo kolk ne more nardit tega...sm kaj čes...punca drugač sploh ni zabita..sm to ji ne gre..bit ču bolje
izpit sem naredila že pred tremi leti, tako da sem malo out....kaj so "republiški?" a to mislite na CPP na roški? al je zdej kej novga? k sliš se ful zajeban....
Bershka napisal/-a:izpit sem naredila že pred tremi leti, tako da sem malo out....kaj so "republiški?" a to mislite na CPP na roški? al je zdej kej novga? k sliš se ful zajeban....
pri nas v Lj se republiškim reče "cpp na Roški" -> to je cesta na kateri je v Lj izpitni center, tam se začnejo in končajo vse izpitne vožnje. je pa ta cpp res težji, jaz sem skoraj padla (sem morala pol rešit še dodatno polo). smotka sm na vprašanju: kaj narediti, če se približujemo prehodu za pešce (in ga prečkajo)? obkrožila: ne menimo se za pešce in pritisnemo na plin
svaka čast vsem, ki ste naredili (in delate) izpit, meni je bilo to prav mučno...drugače zelo rada vozim, ampak ta stres v avtošoli....
ker tista dodatna pola (mislim da 3 naloge) je bila tako težka, da kdor jo je pravilno rešil, je sigurno znal! in ni bilo nevarnosti, da pridejo naprej tisti, ki nimajo pojma.