But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
po pomoti sem kupila 2 enaka mineralna pudra v kamnu, in s tem 2 enaka odtenka, namesto 2 različnih in sicer 02 odtenek. bi ga katera potrebovala? če gre kupit 01, lahko zamenjamo je pa eden nerabljen, niti odprt, ker sem odprla samo enega, potem pa videla, da sta enaka
juhuu!!! res zgledajo mamljivo tej novi izdelki...komaj čakam!!!! mala, hvala za pomirjujočo informacijo! sem se že ustrašila, da ne bom več poceni zapravljala Dakota, js imam že use te odtenke, pred kratkim kupljene, ( ) drugače pa bi z veseljem!
Bunny Muffin napisal/-a:Sicer sem pa nazadnje kupila stampy set, pa me je zadeva kar malo (fejst) razočarala. Ali ne uporabljam primernih lakcev (sem jih poskusila kar nekaj), ali je pa enostavno zanič
jaz sem probala z vsemi laki ki jih mam doma, pa mi v najboljšem primeru uspe odtisniti zvezdice ali taveliko rožo, vse ostalo ponavadi ne rata alii pa se pozna samo pol štempeljčka...
karneki, čist sm bla razočarana, pa tok sem se veselila zadnjič spomladanske manikure....
tako da, jaz navijam za varjanto, da so zanič...
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Jaz pa moram rečt, da sm te dni prvič kupila izdelek essence, in sicer lak. Odtenek mi je všeč, seveda pa moram videti kako je z obstojnostjo. Ne pričakujem zdj po cel teden, ampak kakšna dva dni, bi se pa lahko to obdržalo gor
To kolekcijo pa bom preskočila....edini všečni lak mi je Joe, ostalo pa.Kiči miči za mene Pa neke izvirnosti glede laka Thelme tudi niso pokazali...
Očitno ne bom nail artist