Vprašaj me... #47

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Vprašaj me... #47

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Na delovnem mestu me ne moti nič. (Oz. kar me moti je bolj moj problem :? ) Ponavadi najtežje shajam s šefi (moj problem prinešen iz družine), ampak tokrat pač (še) shajam. :)

Ponavljam.

Glede gotovine. Mora biti, ne more biti vse evidentirano na kartici :) Ash., super sistem stroškov imata s tvojim. Edino, kaj pa stroški glede stanovanja (najemnina, ostali stroški) ali ne živita skupaj?

mayaeb, si sama javno napisala, da si pravnica, ampak glede na opis ocen bi rekel, da potem pač nisi naredila pravne fakultete v okviru UNILJ ali UNIMB, ampak verjetno eno izmed novoustanovljenih ("Janševih", haha - a niso desni bolj na novo ustanavljali univerz/fakultet :?: :D )

Tale, ki sem jo zavrnil, je tudi pravnica, to mi je bilo very sexy (intelektualno), ni imela nekih hudih ocen (6, 7 bolj), se je pa učila, čeprav sem jo tretiral kot pametno. Da je pametna potrjuje, da je naredila PDI, tega mnogi pravniki ali ne upajo iti delat ali pa ne naredijo

Kolikor je meni znano pravne v UNILJ ne moreš narediti samo iz poslušanja (ker so predavanja krneki, preprosto kot na mnogih faksih ne povejo dovolj, da bi iz tistega lahko kaj naredil), tak da dobro da se nisem odločil za pravo :cool:

Iz poslušanja in minimalno truda se pa da kaj (ne pravi, da vse) narediti na teološki fakulteti, FDV po mojem tudi marsikaj :oops: :cool: +verjetno te nove fakultete/univerze
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Zunanji videz, da so sodelavci pripravljeni pomagati, v resnici pa vsi samo svoje področje terajo in skrbijo za svojo rit. Tudi takrat, ko bi bilo resnično skupaj stopit in nekaj narediti kot ekipa :/ :rolleyes:

- - - -

Ponavljam
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

mmm, motiš se.

Še najbolj me moti kopica nesmiselnih sestankov oz.organizacija le teh. Vedno se zatava in oddalji od glavne teme in ne razreši bistva. Sicer smo za to krivi vsi prisotni ampak to je res najbolj moteče, se moramo vzeti v roke.
In kot pravi vesna, ko se navzven daje občutek, da so pripravljeni pomagati, v resnici pa vsak samo na svojo rit gleda.

Ponavljam.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a hayley »

Na kratko: najslabši del mi je plača

(Dober del so mi pa sodelavci, se dobro počutim med njimi, v primerjavi s sodelavci/kami iz različnih študentskih del (kjer so bili sodelavci redno zaposleni ali ljudje , ki so vlekli status, ne nujno študenti).
Pomaga, od sodelavcev, mi kdaj kdo s kakšnim nasvetom, mi odgovori na vprašanje, sicer delam samostojno in je naše delo ločeno, neodvisno.. ). Pa tudi oni mene kdaj kaj vprašajo, tako, da se malo pomembno počutim, čeprav imajo veliko let izkušenj več od mene.
--------------------------------------------------------------------

Kaj si pa študirala Ash/ na kateri fax hodila? Mi deluješ družboslovka po občutku, a moja prva asociacija za 'moški' faks je strojna, s sledečima elektro in informatiko...

Jaz sem za pravo v Lj slišala, da naj niti ne bi hodili na predavanja (večino), mapak se vsi sami učijo, ker kao izgubljajo čas na predavanjih.
Sicer od bližnjih ali iz moje generacije iz gimnazije se ne družim z nobenim iz prava, mislim da so naši generaciji govorili, da je veliko brezposelnih pravnikov, so forsirali naravoslovje, zato ni bila tako priljubljena izbira za fax.

Ponavljam
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Jaz sem za pravo v Lj slišala, da naj niti ne bi hodili na predavanja (večino), mapak se vsi sami učijo, ker kao izgubljajo čas na predavanjih.

Tudi jaz sem slišal tole, kar veliko pove o kvaliteti kadra tam, vsaj pedagoškem delu procesa tam. :roll:

Sem se pa družil, nekaj celo žural s človekom, ki je delal tam, no on mi tega seveda ni potrdil :x Sam zdej ko je v tujini me ravno kaj preveč ne šmergla. Nevem, nekje ga odbijam, jaz bi pa hodil ven z njim. No pa on kljub temu, da je izvrsten strokovnjak na svojem področju, nima narejenega PDI, tak da ona moja je glede tega (bila) kar dobra :cool:
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dodajam k ponavljam, če imaš kak parfum, ki ti je najljubši na nasprotnem spolu?
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne spoznam se na zenske parfume, mi pa mnogi ful lepo disijo :)

Ponavljam
"Tema je tvoja svetloba.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne rabijo biti ženski, lahko so uniseks ali moški, kar najboljše diši na nasprotnem spolu. Trenutno imam 4 od 11 parfumov uniseks in 2 uniseks vzorca.

Mislim, da od dizajnerkih moških sta mi naj Dior jeva Dior l'homme intense in Dior lhomme. Od nisnih nisem skoraj nikoli poskušala moških. Mi je eden boljših Kilianov uniseks Intoxicated, ki leži bolj na moško stran, mi je pa tudi kot zame eden ljubsih. Ostali ful dobri moški so mi pa od Amouaga skoraj vsi, enkrat je ful dobro dišalo k oso prodajalec in stranka poskušala različne moške. Layton moski(Parfums de Marly je tudi dober).

Mi pa kdaj kak moški ki gre mimo, malo bolj smart oblečen, dobro diši samo nimam pojma kak parfum je.

Moj zadnji od najljubših parfumov je, Nishane Ani, ki je uniseks, po oznakah na spletnih straneh, naj bi bil uniseks, ki malo bolj vleče na moško kot žensko, Chaski sicer pravi da se mu zdi malo bolj proti ženskemu.

Ponavljam
Sarissima
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Sarissima »

Ne vem točno kaj je vprašanje - o parfumih nimam pojma in mi več ali manj vsi "smrdijo" oz premočno dišijo. Preferiram da človek ni naparfumiran in ima v glavnini svoj človeški vonj, sploh ko govorimo o nekem intimnem stiku čisto od blizu. Max kar mi je ok je deodorant/olje za brado/aftershave (ki so pač nujna nega), vse ostalo je too much.

Moj pet peeve je ko zavoham na hodniku, veži, dvigalu... (javnih prostorih uglavnem) vonj kakaega parfuma, sploh v vročih poletnih dneh :tot: :tot: . Ko veš da je moral bit nekdo utopljen v dišavi da še vedno gifta.

Dejmo eno poletno: Najljubši sladoled in kako pogosto si ga privoščiš? :)
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
mayaeb
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mayaeb »

Iz Toscane jogurt amarena, kakor mi zapaše, gre moj iskat, sigurno vsaj 3x na teden :)
Imam na zalogi doma vedno tudi indy&pippa čoko-lešnik, za nujne primere.
Ta dva okusa imam najraje, ne morem se za enega odločiti :)

Ponavljam.
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Nimam apetita za sladoled, lahko ga jem, ni mi pa nič posebnega.

Trenutno mi teknejo česnje, imamo ravno tazgodnje doma, potem jih pa prinesem še malo v službo in cimram in so vsi ful zadovoljni.

---------------------------
Hja parfumi so z razlogom nekako razdeljeni v 3 kategorije, poletni, zimski, parfumi prehodnega obdobja - pomlad, jesen.
Za čez dan se poleti normalno uporablja bolj citruse, sveže, cvetlične, milaste - posebej v službenem okolju.

Meni sicer zelo sedejo začimbe, orientalsko, kot bi bil na sredi kakšne tržnice začimb v Maroku in veliko slabše prebavljam v vročini kakšne sladkobne ali gurmanske..
So pa tudi začimbni nekako bolj mišljeni za prosti čas ali večer/ noč v poletju, ne za pisarno sredi dneva.. mogoče res pol/1 špric iz večje oddaljenosti na kožo, če že...
Je pa tudi tako, da večinoma cenejše dišave dišijo bolj sintetično, tudi dišave srednjega cenovnega razreda iz Milerja dišijo precej bolj sintetično od nekaterih/ večine višjcenovnih nišnih dišav...
-------------------------------------------------------

Ponavljam glede sladoledov
Uporabniški avatar
Ash.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ash. »

Najraje imam kar doma narejene v blenderju, bolj zdrava verzija. Npr. kokosovega ali pa zmiksani gozdni sadeži, brez cukra ali pa neko bolj naravno sladilo.
Kupujem ga ne, če pa že pa na morju kak magnum s čokolado in karamelo.

---

Spremljaš kaj sojenje Heard/Depp, kakšno je tvoje mnenje o vsem?
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)
Uporabniški avatar
hayley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne spremljam, sem pa enkrat ponesreči na nekaj kliknila in mi zdaj yt skos te posnetke predlaga.
Moje mnenje je, da je žalostna situacija in da je to tako javno, da ima folk zdaj iz tega zabavo, ne glede ali ima en, drug ali oba od njiju psihične težave.

Ponavljam
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

tudi jaz ne spremljam, čeprav sem sem pa tja pogledal, ampak bolj ker me zanima sam sodni postopek. primer rittenhouse sem bolj spremljal.

čudno mi je, da je ta obravnava sploh javna, očitno je na tem velik biznis, ker veliko ljudi to rado gleda, pač še en malo drugačen reality show. je dober pokazatelj v kakšni zblojeni družbi živimo - polno ljudi v neki depresiji, problemi samim s sabo, nesamozavestjo, občutek manjvrednosti ipd.; hkrati pa naslajanje nad tem ko imajo drugi ljudje probleme, se kregajo, se vleče iz njih najslabše, in se to javno in v detajle prikazuje.

ponavljam
hej norci :)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Ne spremljam.

Hodiš še kdaj v kino?
Odgovori