Kaj ste danes jedli?
-
- Debatorica
Z: jogurt, banana, laneno seme, rozine
K: polnozrnat kruh, sir, olive, 2 piškota, zeleni čaj s sojinim mlekom
M: smoothie iz banan, češenj, ribeza
V: polnozrnate testenine s čemaževim pestom, sadna solata (banane, jabolka, pomaranče) s smetano
K: polnozrnat kruh, sir, olive, 2 piškota, zeleni čaj s sojinim mlekom
M: smoothie iz banan, češenj, ribeza
V: polnozrnate testenine s čemaževim pestom, sadna solata (banane, jabolka, pomaranče) s smetano
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
-
- Debatorica
Z: polnozrnat kruh, maslo, med, jajce, sir, sojino mleko s kakavom
K: smoothie, riževi oblati z jogurtom
M: bučna semena, čokoladni sladoled
V: bučke na žaru s sirom, mediteranska solata (paradižnik, paprika, kumare, zelišča, kis, olje), pečena jabolka
K: smoothie, riževi oblati z jogurtom
M: bučna semena, čokoladni sladoled
V: bučke na žaru s sirom, mediteranska solata (paradižnik, paprika, kumare, zelišča, kis, olje), pečena jabolka
-
- Debatorica
Z: banana, jogurt, laneno seme, suhe fige, indijski oreški
K: polnozrnat kruh, dimljen sir, olive, polnozrnat piškot, zeleni čaj s sojinim mlekom
M: smoothie (banane, jagode)
V: ječmen s popečenimi šampinjoni, zelena solata, orehov sladoled s hruškami
K: polnozrnat kruh, dimljen sir, olive, polnozrnat piškot, zeleni čaj s sojinim mlekom
M: smoothie (banane, jagode)
V: ječmen s popečenimi šampinjoni, zelena solata, orehov sladoled s hruškami
-
- Debatorica
Z: polnozrnat kruh, maslo, med, sojino mleko s kakavom
K: polnozrnat kruh, umešana jajca, polnozrnat piškot, zeleni čaj s sojinim mlekom
M: melona
V: začinjen krompir iz pečice, solatni krožnik (zelena solata, paradižnik, paprika, koruza, korenje, sir, preliv), breskov kompot s smetano
K: polnozrnat kruh, umešana jajca, polnozrnat piškot, zeleni čaj s sojinim mlekom
M: melona
V: začinjen krompir iz pečice, solatni krožnik (zelena solata, paradižnik, paprika, koruza, korenje, sir, preliv), breskov kompot s smetano