maaalaaa napisal/-a: če se pa zato bolje počutiš pa seveda boljše da ga ne ješ, sam to me je "zbodlo" v oči, da je nekomu (sj nism zihr, da si bla ti?) meso dobro in se mora prav truditi da ga ne je.
meso vsebuje snovi, ki povzrocajo zeloo blago odvisnost (od tod stavki: ''joj jst nebi zdrzal/a brez mesa'') - ne, resno, medicinsko podkovano. sm brala u eni reviji, ki pa je zal nimam tukaj

no, nevem kako bi rekla, ni ravno zares odvisnost..nekaj takega kot za zenske cokolada pac

ko se ti zdi, da bi neko hrano zlo pogresal =)
no, in ko das cez neko obdobje brez mesa (pomojem zadosca ze mesec,dva..) se ti mesa vec preprosto ne zalusta.
js sm sicr nehala jest meso ze zlo dolg nazaj, takrat je blo vse kar sm jedla od mesa poli salama, cevapcici, raznjici, kaka omaka iz mletega mesa.. - vse to sem mela ZELO rada! ampak sm tak KLIK u glavi dozivela enkrat, da sm se cez noc vsemu odpovedala (itak sta ze mami in ati takrat nehala jest meso, zato to ni blo tezko), in nekj casa vem da mi je se disalo, in tut zdaj mi cevapi na pikniku disijo, ampak se mi jih res niti malo ne zalusta, preprosto si ne predstavljam vec da bi pojedla meso. in to je folku ful tezko razlozt

- se pravi, ni zdej da bi se neki ful trudu, preprosto ti ni vec!