Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mataio »

MsN napisal/-a:Če bi to počela tvoja punca in bi tvoj prijatelj vedel za to, a bi želel, da ti pove?
Ne vem, če bi si želel, ker pač ne bi vedel. Pač je tako, da česar ne veš, ne boli.
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Mataio napisal/-a:
MsN napisal/-a:Če bi to počela tvoja punca in bi tvoj prijatelj vedel za to, a bi želel, da ti pove?
Ne vem, če bi si želel, ker pač ne bi vedel. Pač je tako, da česar ne veš, ne boli.

Ja, ampak a ne želiš, da tvoja zveza temelji na zaupanju in iskrenosti? A se ne bi počutil, kot da te imajo tebi najbljižji ljudje za norca, saj bi vsi razen tebe, vedeli, da te partnerica vara?
Mataio
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mataio »

MsN napisal/-a:Ja, ampak a ne želiš, da tvoja zveza temelji na zaupanju in iskrenosti? A se ne bi počutil, kot da te imajo tebi najbljižji ljudje za norca, saj bi vsi razen tebe, vedeli, da te partnerica vara?
Hočeš reči, da sem nekako vpleten v to, da jo on vara, če vem, da on to počne, jaz pa njej tega ne dam vedet? Drugače povedano, da sem sokriv, pač vem, da jo vara, ampak ji nič ne povem?
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Mataio napisal/-a:
MsN napisal/-a:Ja, ampak a ne želiš, da tvoja zveza temelji na zaupanju in iskrenosti? A se ne bi počutil, kot da te imajo tebi najbljižji ljudje za norca, saj bi vsi razen tebe, vedeli, da te partnerica vara?
Hočeš reči, da sem nekako vpleten v to, da jo on vara, če vem, da on to počne, jaz pa njej tega ne dam vedet? Drugače povedano, da sem sokriv, pač vem, da jo vara, ampak ji nič ne povem?

Nisi sokriv - on vara, njegova odgovornost, samo razmišljam pač ... Če bi mene moj fant varal, njegovi prijatelji pa bi to vedeli ... In meni nihče ne bi rekel nič ... Verjetno bi bila jezna, ko bi (in enkrat zagotovo bi) izvedela, kaj se dogaja za mojim hrbtom. Raje vem in me boli - me vsaj za bedaka nimajo :roll: :D
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Daleč...

Neprebrana objava Napisal/-a my_self »

^^ česar ne veš te ne boli (niti to da te vara in še najmanj to da te imajo drugi za "norca")
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

my_self napisal/-a:^^ česar ne veš te ne boli

Takšne izjave imajo strahopetci, ki jih je strah bolečine.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
kataya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kataya »

miteq napisal/-a:Takšne izjave imajo strahopetci, ki jih je strah bolečine.
Je v tem primeru strahopetec tisti, ki noče vedet, ali tisti, ki ve, pa ne pove naprej?
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

miteq napisal/-a:

meni je tud to ena izmed najbolj glupih izjav. Zame osebno ni bolj neumnega občutka kot to, da sem izigrana in tega SPLOH NE VEM; ali pa da nekaj vejo vsi -razen mene, ter se me potem podajajo kot nekega Rožleta iz planine...
ne; hvala...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

^^

Jst ne prenesem ljudi,ki se poslužujejo takih izjav in dejanj Slika .
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka

fun napisal/-a:
miteq napisal/-a:

meni je tud to ena izmed najbolj glupih izjav. Zame osebno ni bolj neumnega občutka kot to, da sem izigrana in tega SPLOH NE VEM; ali pa da nekaj vejo vsi -razen mene, ter se me potem podajajo kot nekega Rožleta iz planine...
ne; hvala...

To ne gre skupi. Ti ni bolj neumnega občutka? Ko tega ne veš, nimaš nobenega občutka, ker se ti ne sanja kaj dela tip za tvojim hrbtom. Ko ne veš, pač ne veš, pika.
kinna
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kinna »

saj je res da takrat ko ne veš- ne boli. ker pač enostavno ne veš. -ampak to ni noben izgovor (nism ti povedo, kr če ne veš, tak ne boli):roll:
ampak halo!!! da me nekdo vara, in noče da bi zvedla. in mi še njegovi frendi prekrivajo to... rajš mam da mi pove, pa da boli, ko pa da ne vem pa ne boli...

in ja pomoje se ti zdijo stvari čudne, če te nekdo vara, se začne tudi malo bolj čudno obnašat...
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka

Da ne bo pomote, ne podpiram varanja še manj prikrivanja. Ampak je vsem preprosto pomislt na to da so vsi svinje kr niso povedli. V primeru da ve TVOJA prijatelj/ica kaj dela za tvojim hrbtom tip, ok ne rečem, je pametno (v primeru da je res vredna naziva prijateljica) da pove. Če pa vejo (vsi) NJEGOVI prijatelji je pa že druga zgodba, ker v tem primeru lahko tudi s tem da ga izdajo zajebejo prijateljstvo in sorry, ženska tega ni vredna (ne tip).
Če pa ve kak znanec, v tem priemru se sploh nima kaj brigat za tuje zveze.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

Tu gre za konflikt vrednot med tistimi, ki jim je udobje višja vrednota od resnice, in drugimi, ki jim je resnica višja vrednota od udobja.

Preden komu poveš, da ga partner vara, moraš ugotoviti, kaj ta človek bolj ceni - udobje ali resnico. Če bolj ceni udobje, ti bo zameril, če mu poveš. Če bolj ceni resnico, ti bo pa zameril, če ne poveš. Človeka moraš torej vsaj toliko poznat, da veš, kakšne so njegove vrednote. Naj tej podlagi se potem lahko odločiš, ali mu/ji povedat ali ne.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Alwaleed napisal/-a:Tu gre za konflikt vrednot med tistimi, ki jim je udobje višja vrednota od resnice, in drugimi, ki jim je resnica višja vrednota od udobja.

Fucking win.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

........
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori