Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
baroque
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a baroque »

Smetka_ napisal/-a:Jaz bi zakrila kritične dele na tvojem mestu.Se pravi če imaš široke boke, potem bi jih zakrila in poudarila prsi. Obleci kako obleko, ki je spodaj široka (neoprijeta) in zakrije boke. zdej ne vem kako oblečena hodiš v diskača...Miniča pač ne moreš dat na tako postavo.Te popularne nosičniške obleke, mogoče kaj v tem smislu,balonastega,kaj vem :D Ali pa kaka tunika, kako daljšo majico ki je močno dekoltirana...

Zakaj bi bile obline oz. širši boki kritični predeli njenega telesa..
Jst bi rekla, da naj povdari oblince ne pa skriva :)
Uporabniški avatar
baroque
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a baroque »

@ emanuela: Jaz bi mogoče dodala kakšen pas pod dekoltejem, da bi ti stisnil in bi zgledala malo bolj elegantna..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Sicer imam veliko pasov.Ampak ne vem, nisem še videla kombinacije obleke, ki ima plasti s pasom...kakšna slikca?
The world is as you are.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a orhideja1 »

Jz tudi k tej plastni obleki ne priporočam pasu.
dada22
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dada22 »

Oblekca mi je všeč, zamenjala bi samo čevlje in dodala kakšen simple dodatek :) Morda poskusi kakšne bolj odprte čevlje, sandale npr.
Slika

LP :)
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

Hey,

torej, konec septembra sem povabljena na poroko...in sem si kupla satenastno oblekco, ki pa je črna (sicer nism mela namena kupit prav črne, ampak me je čist navdušla).
Glede na to, da je odprta oz. se zaveže prek vratu in je odzadaj mal bolj izrezana, si bom najverjetneje mogla dat kej počez (ko bomo zunaj in v primeru slabšega vremena). Mam sicer eno jaknico k bi šla skup, ampak je tud črna. Zdej pa si pa mislim, da bi blo to preveč črnine za na poroko. Hmm, pa nevem al bi si šla kej kupt za počez v kakšni drugi barvi (pa se mi took ne da spet to trgovinah), al bi mela kr tisto pa bi bla čist črna?
Kaj pravte? too much black?
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Eh..sj bi blo ok..meni bi bolj potem ne-pasalo skupaj, da si kupiš kako belo jaknco in maš popolnoma vse ostalo črno..vsaj bel clutch al pa torbico potem..Sicer pa, če že, barve kombiniraj pametno :) nobene temno modre, rjave, olivno zelene, tud roza bi lih najboljša kombinacija,..bolj kakšne pastelne odtenke, svetlejše če že..

Drugače pa nasplošno nism fan fensi oblekic in potem neko jaknco čez..bi jaz raje kr oblekla kej druzga pol..že krilo + srajčka + jaknca bi blo lepše..

Sicer pa nevem zakaj nebi smela bit na poroki črna, edino, če so res religiozni ali pa neumni, da ti bodo vsi govorili, da si pršla na pogreb..jim pa zabij, da je črna barva večnosti in, da to želiš mladoporočencem :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
arianna87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a arianna87 »

Ja, sej ko bomo notri bom itak sam v oblekci, sam me je prešinlo da bi bla pametna ideja da ne skačem zunaj okrog takšna, če bo vreme bolj slabo.

Sicer mi je pa to padlo na pamet, ko sm svojmu spremljevalcu povedla da sm v črnem...in je reku da bomo kot grobarji (eh, ti fanti...) :razz:

No, tnx Evelyn - če mi bo kdo kej omenu bom mu povedla tko po tvoje :wink:
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Elle.* »

Kaj si pa mislite o tistih "usnjenih" pajkicah? Pa niti ne ciljam toliko na tiste neelastične, bolj na elastične, k se malo svetijo. (NE mislim bleščic) Tko za pod kakšno daljšo majčko?

Klik

Te na prvi slikci so mi všečne. :)
Inside every blonde is a blonder blonde waiting to get out.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

meni so všeč. Sam suhcne noge morš met :)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Če so dobro skombinirane, lahko fajn zgledajo. Ampak, da se ne pozabi- tudi usnjene pajkice ne nadomeščajo hlač :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Pa ne tok suhcene. :roll:

Sprašujem, ker zadnje čase povsod vidim te pajkice, pa so se mi mal zaluštale. :oops: Kje pa majo kakšne kvalitetne? V new yorkeru vem da majo ene, sam ne vem kakšna je kaj kvaliteta.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lahk tud "tok" suhcne, sam da si pač oblečeš primerno majhno velikost, ker tole zgleda njej trikrat preveliko and its gross :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ej, ne čez Tanyo govort :evil:

Sicer jih pa že celo večnost nisem vidla, očitno bodo pa tud v H&M, glede na oglase:
Slika Slika
:hearts:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Elle.*
Debatorica
Debatorica

Indeed. :) Ja, sam nje bi bila primerna velikost pol do kolen. :D

EDIT: *mala* sej tuki ji pa sedejo. Tista slika je pa... Pfuj.
Zaklenjeno