gaby_ mogoče tiste medicinske niso najboljša izbira, ker majo notr tist bel prah, smukec. Pol se ti lak uniči. Probaj tiste prau za čistit, jaz mam take lepe roza iz Špara
choco.cat napisal/-a:gaby_ mogoče tiste medicinske niso najboljša izbira, ker majo notr tist bel prah, smukec. Pol se ti lak uniči. Probaj tiste prau za čistit, jaz mam take lepe roza iz Špara
Edit: _tejcha zmanjšaj sliko!
hvala za nasvet. bom poskusila. saj vem kake so to rokavice, ja. ampak mi nikoli ni prišlo na pamet, da si jih moram kupiti sicer pa že nasplošno nerada uporabljam rokavice, ker jih nisem navajena. no bomo vidli
Jaz imam dolge nohte, pa zivo rdec lak gor.. In sem vceraj cistila brez rokavic ne nic (prala sem avto, sesala in na koncu se polirala rocno celo haubo) in so moji nohti se vedno super. Je pa res, da se mi je danes zgodila nesreca, ko sem zaprla vrata od avta in se mi je en zlomil.. hmmm..
no, tako pa zgledajo moji sanjski nohti.in ja, se zaobljubljam da se bom bolj posvečala nohtom,da se mi ne bodo cepili itd.pozna katera kak dober lak proti temu ki je dejansko uporaben?
no, tako pa zgledajo moji sanjski nohti.in ja, se zaobljubljam da se bom bolj posvečala nohtom,da se mi ne bodo cepili itd.pozna katera kak dober lak proti temu ki je dejansko uporaben?
ja, samo take nohte ne moreš met kar tako. če nimaš že po naravi takih dolgih nohtov (dolžino nohta in ne samo konice).
drugače pa 'čudežnega' laka še nisem našla.