Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Ja jst bom mogoče profesorca angleščine, nočm vedt, kaj se bo zgodil, če bom besna :D Kaj ste pa pisale glede čustev v povezavi z medsebojnimi odnosi? Jst sm to takooo nabijala, res nism vedla, kaj nej dam.
fragolaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fragolaa »

Ja tisto je šele umetniško ja :lol:

Sm pisala kar neki, da lažje rešujemo spore če drugi poznajo naša čustva, da jih mormo uravnavat ker če ne lahko užalimo druge npr. če se smejemo na pogrebu, pa da so pomembna pri otroku ker z njimi staršem potrebe sproča in take glup :D
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Savannah »

purple_rain napisal/-a:
ushergirl napisal/-a:A je kdo Jožeta reševal? :D Kjero čustvo ste dal?
Jz tud jezo.
Ostali del pa čist zbluzila.. :?

Jap, jaz tud. :D Drgač pa... keri del si čist zabluzila? Misliš pri isti nalogi? Pod drugo je blo pri tej tazadni nalogi afekt (definicijo blo treba napisat) in primere, pri čist zadni točki te naloge pa je blo za definirat oz. presodit kakšno vlogo majo čustva v medsebojnih odnosih al nekaj takega se mi zdi. Se mi ni zdelo težko, bolj sta mi bli pri zadnem sklopu težki prvi dve nalogi (3. in 4. sem vse vedla). Ma upejmo da bo kul na koncu. :gut:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Kaj pa je definicija afekta? Jst sm napisala, da je intenzivno kratkotrajno čustveno stanje z zmanjšano presojo. Kaj je pa uradna definicija pa ne vem :D Aja pa a je prov tist k smo mogl na začetku napisat - enostavno čustvo in negativno?
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

fragolaa napisal/-a:Ja tisto je šele umetniško ja :lol:

Sm pisala kar neki, da lažje rešujemo spore če drugi poznajo naša čustva, da jih mormo uravnavat ker če ne lahko užalimo druge npr. če se smejemo na pogrebu, pa da so pomembna pri otroku ker z njimi staršem potrebe sproča in take glup :D

Haha, še ena taka tuki. :D Ful sem se razpisala, na koncu pa ugotovila, da je vse kar sem napisala en huge bullshit. :gruebel: :oops: Vseeno pa mislim, da mi je najbolš šlo pri esejskih in strukturiranih nalogah kot pa pri nalogah izbirnega tipa (obkroževanje). :roll: Sem vedla, da bo tako, ker mi je lažje pisat snov, kjer lahko uporabim ugotovitve iz prakse, ne pa tista gola teorija. No, važno da je over.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Savannah napisal/-a:Ma upejmo da bo kul na koncu. :gut:
Jz najbolj upam, da majo visoko toleranco "svobodnega izražanja". :D
(i s'pose not :()
Savannah
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:Kaj pa je definicija afekta? Jst sm napisala, da je intenzivno kratkotrajno čustveno stanje z zmanjšano presojo. Kaj je pa uradna definicija pa ne vem :D Aja pa a je prov tist k smo mogl na začetku napisat - enostavno čustvo in negativno?

Ja nekaj takega... jaz sem napisala, da je kratkotrajno čustveno stanje z močnimi čustvi (pa pol primeri: bes, panika, groza, evforija). Vsaj mislim da je tako. :D
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

purple_rain napisal/-a:
Savannah napisal/-a:Ma upejmo da bo kul na koncu. :gut:
Jz najbolj upam, da majo visoko toleranco "svobodnega izražanja". :D
(i s'pose not :()

Nočm bit pesimistična, ampak sm skor zihr, da nimajo kej preveč take tolarance, tili psiharji zelo čudn ocenjujejo. Par punc poznam, k so lani mele psiho in so vse pisale slabšo oceno kot so pričakovale, moj tipson celu ni naredu (ne vem kako mu je ratal, pa se je učil). Ampak držim pa ful pesti, da bodo letos bolj prijazno ocenjevali!!

Zdj me pa čaka evropa pa svet za ponovit. Fak men se že prov meša, kr smejim se umes ko se učim :irre: , zgleda je že preveč.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Moj bivši sošolc se je pa učil natanko 1 dan, pa je pisu 2% do 4...(mel je slabo seminarsko). Tko da pomoje čist odvisn, men je reku da nej pač nabijam :D
fragolaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a fragolaa »

Jah če bodo taki ocenjevalci kot je bila moja prof. potem bodo sigurno rezultati slabi :roll:

Zdej pa zgodovinaaaa
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

Jst pa dons začnem z mato. Vsak dan en letnik predelam, v petk pa sam še vaje (pole). Mata je moja šibka točka (komi sm dve mela usak let).
la_estrella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Povsod po malo

Neprebrana objava Napisal/-a la_estrella »

ushergirl napisal/-a:Jst pa dons začnem z mato. Vsak dan en letnik predelam, v petk pa sam še vaje (pole). Mata je moja šibka točka (komi sm dve mela usak let).

ej ne se sekirat...jst tud poznam enga k je mel mato 2 ali 3 ...na maturi je pa pisal 5 (lansko leto) ...osnovni nivo je res za đabe....skor taki primeri so kok je 1+1 :lol:
bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bloom* »

no, komentarje glede psihe sem kar spregledala, ker se nočem že pred rezultati z njo obremenjevat :)

hja, dans pa matematika..uf..kje naj začnem..
za začetek mogoče..ma katera kakšne rešene pole? :D pliiis :)
ushergirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ushergirl »

la_estrella napisal/-a:
ushergirl napisal/-a:Jst pa dons začnem z mato. Vsak dan en letnik predelam, v petk pa sam še vaje (pole). Mata je moja šibka točka (komi sm dve mela usak let).

ej ne se sekirat...jst tud poznam enga k je mel mato 2 ali 3 ...na maturi je pa pisal 5 (lansko leto) ...osnovni nivo je res za đabe....skor taki primeri so kok je 1+1 :lol:

Ja, upam da res. Komi čakam, da je konc vsega. :roll:
keglevichova
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a keglevichova »

kak že začnete z matematiko? a ste use bio poglabljale in ste do sobote fraj :o
Zaklenjeno