Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

ma niti ne. Volumen ni problem. Nevem kako nej to razložim :)
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

uuff... takole bom rekla iz lastnih izkušenj. tudi jaz sem iskala vse drugo ( kreme za glajenje, posebni sušilniki ), ampak res NIČ ni pomagalo :? . sem imela neke kapljice od afrodite ( če se ne motim ), ampak sem bila res razočarana. edino kar res pomaga je likalnik. na žalost. :( in tudi najbolj uniči lase.
sicer pa si kupi kremo hott glatt. z njo boš si vsak približno zravnala lase s sušilcem. to je ena od tistih redkih stvari, ki vsaj malce pomagajo. ( ali pa pomagajo, pa meni ne uspe :D )
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Hvala skinny. Kje se pa to kupi? A prav tako se imenuje?
skinny
Kofetarica
Kofetarica

je krema za zglajevanje, ki jo lahk uporabljaš s sušilnikom in/ali likalnikom.
kupi se v müllerju, stane pa nekaj čez 1000sit. meni je najboljša. :cool:
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
amarilis
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a amarilis »

Mene pa zanima če ma katera Philips Geometricks 6 in 1?
Ker jst ga namreč mam pa mi ful ni všeč, ka las sploh ne zlika dobr pa še ful cajta predn se ugreje. Tko da me zanima če ga ma katera pa če tud njej ni oz. je všeč. Al mam sam jst take čudne lase pa mi nč ne pomaga, ka drgač mam ful tenk las pa čist mal valovite in bi rabla en likalnik ka bi bil res uredu.[/b] Aja pa ful "žive" lase mam, mogoče je to krivo? :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

^^ Ja jaz ga imam tudi in meni tudi ne zlika fajn las, pa nimam ravno nekih problematicnih las. Pa segreva se tudi ful pocasneje kot Remington npr.
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
Nina_23
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nina_23 »

Sama imam profesionalni keramični likalnik za lase od PAUL MITCHELL - a in morem rečt, da sem zelo zelo zelo zadovoljna z njim. Mi pa ga je zrihtala sestrična od enega kolega, ki zalaga frizerske salone, tko da sem res zadovoljna z njim. Plačala pa sem ga okoli 12. 000 sit. Ampak je res dober. Niti las ne uniči tok, pa lepo jih zravna že z enim samim potegom.
Uporabniški avatar
LovelyM
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a LovelyM »

Včeraj sem kupila likalnik od babylissa proffesional slim 2025 mislim, da je in sem zelo zadovoljna. Najprej sem ga priklopila preden sem se razčesala, ker sem mislila da se bo pol ure segreval :lol: , pa sem po minutki opazila, da je že čist vroč, pa pol sem si fenomenalno zlikala lase tko da sem zelo zadovoljna. Dala sem pa samo okol 5 tisoč tolarjev.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Moj Remington bo pa počasi že za v penzijo :) Trenutno mam tega z teflonom&keramiko in nastavitvijo temperature (kot večina tu :) ). Zadnič sem opazla, da sem popraskala ploščico :? Pa občutek mam, da se ne segreje več na tako visoko temperaturo, kot se je takrat ko je bil nov.
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

za glajenje pred likanjem zelo pomaga john frieda krema za glajenje (muller, 2000 sit).
Zivljenje je lepo...
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pa samo gladi, al tut ščiti pred visokimi temperaturami?
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

choco.cat napisal/-a:Moj Remington bo pa počasi že za v penzijo :) Trenutno mam tega z teflonom&keramiko in nastavitvijo temperature (kot večina tu :) ). Zadnič sem opazla, da sem popraskala ploščico :? Pa občutek mam, da se ne segreje več na tako visoko temperaturo, kot se je takrat ko je bil nov.

remington ma tri leta garancije, tako da če še ni tolk star ga lahko mirno neseš na servis in ti ga bodo popravl oz. men so ga celo zamenjal...
The secret of success is consistency of purpose.
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

Ja, ful je dobr da ma tok dolgo garancijo. :cool: :)
Let the good times roll.
skinny
Kofetarica
Kofetarica

micamaca napisal/-a:remington ma tri leta garancije, tako da če še ni tolk star ga lahko mirno neseš na servis in ti ga bodo popravl oz. men so ga celo zamenjal...

hja, meni so ga tudi na koncu zamenjal, ampak trajalo je več kot 1 mesec. :roll: :D
~ Mark Twain
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

micamaca napisal/-a:
choco.cat napisal/-a:Moj Remington bo pa počasi že za v penzijo :) Trenutno mam tega z teflonom&keramiko in nastavitvijo temperature (kot večina tu :) ). Zadnič sem opazla, da sem popraskala ploščico :? Pa občutek mam, da se ne segreje več na tako visoko temperaturo, kot se je takrat ko je bil nov.

remington ma tri leta garancije, tako da če še ni tolk star ga lahko mirno neseš na servis in ti ga bodo popravl oz. men so ga celo zamenjal...
A res? No pol pa ga komot lahko nesem tja, ker je star tam nekje leto in pol. Mogoče še manj. Ampak nevem, če bojo hotli zamenjat zaradi ene praske pa zato ker se ne segreje več tak fejst...

Moj je bil kupljen v BigBengu, pol ga naj kr tja nesem al kako?Samo še list od garancije morem najt al pa račun (katerega sigurno nimam več :( :evil: )
Odgovori