Likalniki za lase
uuff... takole bom rekla iz lastnih izkušenj. tudi jaz sem iskala vse drugo ( kreme za glajenje, posebni sušilniki ), ampak res NIČ ni pomagalo
. sem imela neke kapljice od afrodite ( če se ne motim ), ampak sem bila res razočarana. edino kar res pomaga je likalnik. na žalost.
in tudi najbolj uniči lase.
sicer pa si kupi kremo hott glatt. z njo boš si vsak približno zravnala lase s sušilcem. to je ena od tistih redkih stvari, ki vsaj malce pomagajo. ( ali pa pomagajo, pa meni ne uspe
)

sicer pa si kupi kremo hott glatt. z njo boš si vsak približno zravnala lase s sušilcem. to je ena od tistih redkih stvari, ki vsaj malce pomagajo. ( ali pa pomagajo, pa meni ne uspe

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
Mene pa zanima če ma katera Philips Geometricks 6 in 1?
Ker jst ga namreč mam pa mi ful ni všeč, ka las sploh ne zlika dobr pa še ful cajta predn se ugreje. Tko da me zanima če ga ma katera pa če tud njej ni oz. je všeč. Al mam sam jst take čudne lase pa mi nč ne pomaga, ka drgač mam ful tenk las pa čist mal valovite in bi rabla en likalnik ka bi bil res uredu.[/b] Aja pa ful "žive" lase mam, mogoče je to krivo?
Ker jst ga namreč mam pa mi ful ni všeč, ka las sploh ne zlika dobr pa še ful cajta predn se ugreje. Tko da me zanima če ga ma katera pa če tud njej ni oz. je všeč. Al mam sam jst take čudne lase pa mi nč ne pomaga, ka drgač mam ful tenk las pa čist mal valovite in bi rabla en likalnik ka bi bil res uredu.[/b] Aja pa ful "žive" lase mam, mogoče je to krivo?

Sama imam profesionalni keramični likalnik za lase od PAUL MITCHELL - a in morem rečt, da sem zelo zelo zelo zadovoljna z njim. Mi pa ga je zrihtala sestrična od enega kolega, ki zalaga frizerske salone, tko da sem res zadovoljna z njim. Plačala pa sem ga okoli 12. 000 sit. Ampak je res dober. Niti las ne uniči tok, pa lepo jih zravna že z enim samim potegom.
Včeraj sem kupila likalnik od babylissa proffesional slim 2025 mislim, da je in sem zelo zadovoljna. Najprej sem ga priklopila preden sem se razčesala, ker sem mislila da se bo pol ure segreval
, pa sem po minutki opazila, da je že čist vroč, pa pol sem si fenomenalno zlikala lase tko da sem zelo zadovoljna. Dala sem pa samo okol 5 tisoč tolarjev.

choco.cat napisal/-a:Moj Remington bo pa počasi že za v penzijoTrenutno mam tega z teflonom&keramiko in nastavitvijo temperature (kot večina tu
). Zadnič sem opazla, da sem popraskala ploščico
Pa občutek mam, da se ne segreje več na tako visoko temperaturo, kot se je takrat ko je bil nov.
remington ma tri leta garancije, tako da če še ni tolk star ga lahko mirno neseš na servis in ti ga bodo popravl oz. men so ga celo zamenjal...
The secret of success is consistency of purpose.
micamaca napisal/-a:remington ma tri leta garancije, tako da če še ni tolk star ga lahko mirno neseš na servis in ti ga bodo popravl oz. men so ga celo zamenjal...
hja, meni so ga tudi na koncu zamenjal, ampak trajalo je več kot 1 mesec.

"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
A res? No pol pa ga komot lahko nesem tja, ker je star tam nekje leto in pol. Mogoče še manj. Ampak nevem, če bojo hotli zamenjat zaradi ene praske pa zato ker se ne segreje več tak fejst...micamaca napisal/-a:choco.cat napisal/-a:Moj Remington bo pa počasi že za v penzijoTrenutno mam tega z teflonom&keramiko in nastavitvijo temperature (kot večina tu
). Zadnič sem opazla, da sem popraskala ploščico
Pa občutek mam, da se ne segreje več na tako visoko temperaturo, kot se je takrat ko je bil nov.
remington ma tri leta garancije, tako da če še ni tolk star ga lahko mirno neseš na servis in ti ga bodo popravl oz. men so ga celo zamenjal...
Moj je bil kupljen v BigBengu, pol ga naj kr tja nesem al kako?Samo še list od garancije morem najt al pa račun (katerega sigurno nimam več