pomoje ne bi veselja naredil samo meni če bi jih prpeljal ampak celotni old school populaciji metalcov..........
ja, štekam za une bande, da jih ne morejo prpelat če ne koncertirajo ampak tisti, ki pa imajo turneje pa bi jih lahk nekak povabil......za megadeth sem slišala namreč, da majo takrat lih europe tour (k drgač so z USA) in ne vidm zakwa jih ne bi blo na mc........k baje bodo letos spet na Gods of metal..........mislim zakwa italjani lahk mi pa ne:)) ............ni mi jasno..........kva so za ene frke posredi............
nekj so mi pravl tut kao da določeni bandi v sklopu svojih turnej nočejo špilat po festih, samo glede nato da je GOM tut fest........pomoje to ne bi smel veljati za MeGaDeTh.........
no kukrkol že bo pač bo........
lih zj sm bla z frendico v metalni štacunici na kotnikovi in sem se prov mal nasmejala unim smešnim gotičarskim čevlom........hehe.........
majo pa valda tut dobre zadevce, ..............sam kaj ko nam kroničnoo primanjkuje ---------->KEŠŠAAAA!!!!!!
jp kolegica si je tut obavila karto za mc in so full lepe karte-moram pohvalt, v primerjavi z lanskoletnimi.........verjetno pa ne služijo le vizoalnim namenom ampak dobri zaščiti pred fejkanjem..........