sm mela kr navadno vožno...sam je blo zabavno 
punchka napisal/-a:uff men je dons 2x avto crknu, enkrat sem se skor v živo mejo zaletela, je moral inštruktor posredvat z vrtenjem volana da je nekak rešu eno nič hudga slutečo živo mejo pred poguboaja pa nisem vedla katera je leva pa katera desna stran, skos sem se motla
men je šlo pa tam nekje do 8. ure super, še ful me je hvalil kok mi gre, pa da mam filing in vse, pa da ful hitr poštekam stvari. sam od 9. ure naprej je pa polom, vedno hujša sm
sam če ne bo hujšga
se bom že navadla, samo moji ne bojo preveč veseli ko bo treba ure plačvat...
Bershka napisal/-a:jaz sem izpit naredila že pred 3 leti, ampak vseeno....spomini so še zelo živi![]()
naredila sem okrog 30 ur, potem pa 1 mesec nism vozila (šla sem na potovanje itd....) ko sem prišla s smučanja sem poklicala inštruktorja in je rekel: "hmmmm ja veš, to pa ne bo šlo...ker so me odpustili"! da ne govorim o tem da sem imela čez 1 teden datum za izpit. tako sem par ur pred izpitom dobila novega inštruktorja in nov avto (kar je problem, če se še učiš). he he kakšen čudak je bil, vsakih 10 min sva se ustavila na čiku (s tem da jaz ne kadim). pol sem na izpitu seveda ruknla, ker nisem znala dobro vzvratno vozit. in je bil model kar osebno užaljen -> kako je možno da tega ne znam, kako se sploh upam vsest v avto z njim...
in me je za "kazen" peljal na počivališče, kjer sem morala vzvratno vozit med tovornjaki (se pravi da se imela na vsaki strani avta se 1m prostora) tako dolgo, dokler nisem pop*****. naslednji dan pa sem imela čisto trd vrat![]()
no v glavnem, v drugo sem naredila -> vzvratno sem vozila tako perfektno, da me je še ocenjevalec pohvalil
. enkrat bo že

jagodka85 napisal/-a:hmm, fallen angel... probej se čist sprostit, pa si misl, kar bo, pač bo... resno ti pravm...t o je men full pomagal... eni so mi rekl, da nj uzamem lekadol al pa aspirin... pa sm v prvo res lekadol vzela, sm se pol tok rukala, ker me je blo res najbl strah... u drugo sm bla pa čist lepo flegma in je ratal.. teb bo pa tud v tretje ratal... sj veš, kaj pravjo: v tretje gre rado
Jz sm si že zanč rekla, da če ne nardim mi za naslednič ostane tolažbe, da bo pa tretjič mogoče ratal
Ne sej kokr bo pa bo, sej nism drugač nč živčna ampak naaaaaajbolj me zabije k sm obakrat padla lih u zadnjih petih minutah k sm se že vozila nazaj pred izpitni center 

pa še en tipčk je šu zravn, je reku da namo same babe(k sm mela inštruktorco za vožnjo) pa je blo čist fajn...sproščen vse
še na avtocesto me niso dal...u glavnm držim pesti zate pa upam da bo, u tretje gre rado