Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

ne ne, mam še velik do glavne :wink: sm mela kr navadno vožno...sam je blo zabavno :D
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
sonč|ka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a sonč|ka »

Uf jaz mam pa izpitno 13.11..me je straaaaaaah :oops: tak nem naredla v prvo..čeprav si ful želim :)
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Aha, sem se že ustrašla, čeprav je tut na navadni vožnji bilo napeto po tvojih besedah.

In zakaj misliš, da ne boš naredila? Zakaj ne gledaš na stvar optimistično? Če si prišla do sem boš pa ja še to glavno vožnjo odpeljala kot je treba
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

sonč|ka napisal/-a:Uf jaz mam pa izpitno 13.11..me je straaaaaaah :oops: tak nem naredla v prvo..čeprav si ful želim :)

če te je inštruktor prjavu, to pomen da znaš, tko da te samo živci lahko zjebejo :)

jz zdaj neki pametujem, čez 1 mesec bom pa isto jokala, k že vidim :D
to infinity and beyond!
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

nardila cpp... dans sm resno vzela, brala do konca in nc spuscala pa hitela in bla zbrana... :) pa je slo :) sam brt morm do konca pa pocas :) haha

zdj pa sam se glavna... :D
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
smotkica_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkica_ »

Hoy....jaz sem pa danes naredla prvo pomoč :D
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

punchka napisal/-a:uff men je dons 2x avto crknu, enkrat sem se skor v živo mejo zaletela, je moral inštruktor posredvat z vrtenjem volana da je nekak rešu eno nič hudga slutečo živo mejo pred pogubo :D aja pa nisem vedla katera je leva pa katera desna stran, skos sem se motla :roll:

---
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:55, skupaj popravljeno 1 krat.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

hehe :D men je šlo pa tam nekje do 8. ure super, še ful me je hvalil kok mi gre, pa da mam filing in vse, pa da ful hitr poštekam stvari. sam od 9. ure naprej je pa polom, vedno hujša sm :oops: kar naenkrat mi je začel avto crkvat pa mi prej ni nikol :( sam če ne bo hujšga :) se bom že navadla, samo moji ne bojo preveč veseli ko bo treba ure plačvat...
drugač je pa tud moj inštruktor faca do konca pa ful govori :D
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
tammyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tammyka »

Bershka napisal/-a:jaz sem izpit naredila že pred 3 leti, ampak vseeno....spomini so še zelo živi :)

naredila sem okrog 30 ur, potem pa 1 mesec nism vozila (šla sem na potovanje itd....) ko sem prišla s smučanja sem poklicala inštruktorja in je rekel: "hmmmm ja veš, to pa ne bo šlo...ker so me odpustili"! da ne govorim o tem da sem imela čez 1 teden datum za izpit. tako sem par ur pred izpitom dobila novega inštruktorja in nov avto (kar je problem, če se še učiš). he he kakšen čudak je bil, vsakih 10 min sva se ustavila na čiku (s tem da jaz ne kadim). pol sem na izpitu seveda ruknla, ker nisem znala dobro vzvratno vozit. in je bil model kar osebno užaljen -> kako je možno da tega ne znam, kako se sploh upam vsest v avto z njim...

in me je za "kazen" peljal na počivališče, kjer sem morala vzvratno vozit med tovornjaki (se pravi da se imela na vsaki strani avta se 1m prostora) tako dolgo, dokler nisem pop*****. naslednji dan pa sem imela čisto trd vrat :roll:

no v glavnem, v drugo sem naredila -> vzvratno sem vozila tako perfektno, da me je še ocenjevalec pohvalil :razz:

to me spominja na mojga inštruktorja. on ma tud take 'vzgojne'. pa ful se kregava zadnjih par ur ... sej verjamem, da mu grem na živce, grem namreč proti 30. uri, PI sm že mela, pa jutr me gre prjavt na izpit, jst pa delam take napake, k jih pr kakšni 10. uri nism ... sam sej me že čist bk - če ne nardim, pač ne nardim :). enkrat bo že :D
aja, pa zagrozil mi je, da prijava na izpit še nič ne pomeni in če jst ne bom od zdj namrej vozla tk k je treba, me bo odjavu. nej me. bo vsaj rešu kako človeško življenje :biggthumpup:
ciber_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ciber_girl »

Hejla! :P
Ciber ima pa jutri izpitno vožnjo...Držite pesti zame....Jutri sporočim....Nisem živčna, kar me zeloooo čudi.... :? No...kakorkoli...Jutri bo znano.... :D :?
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

jagodka85 napisal/-a:hmm, fallen angel... probej se čist sprostit, pa si misl, kar bo, pač bo... resno ti pravm...t o je men full pomagal... eni so mi rekl, da nj uzamem lekadol al pa aspirin... pa sm v prvo res lekadol vzela, sm se pol tok rukala, ker me je blo res najbl strah... u drugo sm bla pa čist lepo flegma in je ratal.. teb bo pa tud v tretje ratal... sj veš, kaj pravjo: v tretje gre rado :D

Ja ja maš čist prov :wink: Jz sm si že zanč rekla, da če ne nardim mi za naslednič ostane tolažbe, da bo pa tretjič mogoče ratal :D Ne sej kokr bo pa bo, sej nism drugač nč živčna ampak naaaaaajbolj me zabije k sm obakrat padla lih u zadnjih petih minutah k sm se že vozila nazaj pred izpitni center :D
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

ja *FaLLeN*AnGeL* jst ti tut sam lah rečem da se čiiist sprost, reč si evo zdj je cajt da jst pokažem kaj sm se naučila, zdj je moja šansa...tko sm si jst mislla, k sm bla drugač še predn sm se u avto usedla toook živčna da čist ajde...po pa še dobim uno žensko k nj bi bla baje strah in trepet vsh, sam je bla pa čisto nasprotje-res prjazna :D pa še en tipčk je šu zravn, je reku da namo same babe(k sm mela inštruktorco za vožnjo) pa je blo čist fajn...sproščen vse :D še na avtocesto me niso dal...u glavnm držim pesti zate pa upam da bo, u tretje gre rado :D
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Deepsea Princess
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Deepsea Princess »

jst imam pa problem izpit imam ze veliko casa,na zacetku nisem vozila.sedaj me je strah in se ne usedem vec za volan.Vsi mi tzezijo da bi mogla zacet.
Snow flake
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica Ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a Snow flake »

Deepsea Princess, sicer ne vem, zakaj ne voziš, sedajle ti mogoče res ne koristi vožnja z avtom v smislu da bi bila odvisna od tega, ampak sčasoma pa utegne priti do tega in že zato, ker boš mogoče kasneje potrebovala izpit in pa seveda znanje vožnje, bi ti res koristilo, da to znanje začneš obnavljat. V večjih mestih je sicer verjetno boljša varianta prevažanje z javnim prevozom, tako da možno da je sedajle tebi res odveč še vožnja z avtom, ampak če par let ti bo pa mogoče prišla prav.

Če imaš sedaj strah pred vožnjo, se najprej skoncentriraj, imej ob sebi nekoga, ki bo potrpežljiv in si bo vzel čas, da ti ponovno pomaga pri osvojitvi znanja vožnje, in ne počni tega pod pritiskom, najslabše bo, če boš imela ob sebi nekoga, ki bo nestrpen in razdražen.
Če pa nimaš te možnosti, pa se mogoče pozanimaj tam, kjer si delala izpit, za ponovni tečaj, samo toliko, da spet malo osvojiš znanje. Ne rabi te biti strah, saj izpit že imaš, torej si že nekaj znala, sedaj samo še ponoviš. Samo ne pod pritiskom.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

dans ma pa moja sošolka izpitno. me je ful strah zanjo, k mam ful slab filing! in k sm nazande mela za njo slab filing je republiške padla...morte držat pesti zanjo :D
Zaklenjeno