- sem včeraj popoldan prišla še do staršev, nekaj šla mimo tvja in vidim malinco in njenega na tvju, potem začne moja mama komentirat, da njej yglda spet noseča. Meni sicer ne, ne vem, lahko da samo moja mama tako ocenjuje ljudi, za moje pojme je pa ona že prej bila taka pred nosečnostjo, ne najbolj suha. Ne vem, pa koliko časa bi bila noseča, če bi bila, najbrž ravno nekaj takega kot jaz, ko si na meji, da se kaj vidi ali ne. Čeprav po moji oceni ima samo ona že normalno tako postavo, da ni čisto suha in ni ravno od nosečnosti... zdaj me to malo bolj zanima, ker bom mogoče šla na nek dogodek-predavanja v njenem sklopu.
- nismo na koncu njegovim nič povedali, je bil nek tak uizi vajb, da noben po moje niti pomislil ne bi na kakšno tako novico.
- morem zdaj pa telovadit, ma kar motivacijo zgubim, ko vidim kolk kg več mam, trenutno delam neke bolj v izi vaje/challenge, ma je pri vsaki telovadbi poznat, da imaš 10 kg več kot prej pismo...
- drugače v teoriji razumem, kje naj bi se čutilo premikanje otroka in vse, ma imam v resnici še vedno občutek, da sem samo debela in se redim, ne da bi bila noseča (se pa tudi glede n anosečnost preveč redim seveda)
- ta ultrazvok spet imam šele čez točno faking 7 tednov, ker so mi že toliko pozneje kot je normalno, ga dali, mogoče mi bo naredil moj med kakšno nočno, če bo čas naslednjič, kar sam ultrazvok...

- je dojenček od prijateljice totalno črn ,po možu in v obraz možu podoben, njej nič, ki je svetla. Bomo vidli kaj bo pri nama, ker moj ma tudi črne lase, js sem imela pa vsaj v otroštvu in mladosti bolj svetle.