kalanhoja napisal/-a:Koliko ste po km oddaljen od partnerja?
Nekje 110km.
kalanhoja napisal/-a:Kdo prihaja h komu domov, ali mogoče se kje drugje dobivate?
Dokler sem bila kot študentka v Ljubljani, sem jaz hodila k njemu spat in zju3 od tam delat. On je redko prespal pri meni (nisem bila sama v sobi). Sedaj je nekako načelo: enkrat on pri meni, drugič jaz pri njemu. Ko pa bom začela opravljat pripravništvo, bo on večinoma čez teden spal pri meni (kakšen dan, ko bo prost), jaz pa več za vikend pri njemu.
kalanhoja napisal/-a:Kako pogosto se srečujete tisti, ki ste bolj oddaljeni?
Sem že zgoraj napisala. Drugače pa se bova še srečevala ali v Celju ali v Ljubljani.
kalanhoja napisal/-a:Kako bo potem, ko boste živeli skupaj, oz. že živite-kdo se je h komu preselil, oz. ali sta si najela skupno stanovanje v vašem-njegovem kraju, ali nekje vmes?
Ne živiva še skupaj. Ko bova tako daleč, se bom jaz selila. On že ima redno službo in dela delo, ki si ga je vedno želel. Živela pa bova na svojem.
kalanhoja napisal/-a:Kako je bilo s službo, če ste se selili v drug kraj?
Za službo se sploh ne sikiram. Našla jo bom enako lahko oz. težko kot tu v mojih krajih. Ni pa vrag, da mi pri 3 poklicih ne uspe najt ene službe. Ne bom mirna, dokler ne bom nekje zaposlena. Se sploh ne obremenjujem s tem, ker vem, da bom našla službo v njegovih krajih.