Modni blogi

Novosti, trendi...
Odgovori
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

CaliLove* napisal/-a:
desigual napisal/-a:meni je tale všeč: http://www.on-my-skin.com/

Lepo, po vzoru tujih blogerk. :) Sem pa najprej mislila, da ima punca vsaj kakih 22 let (in eno hudo sluzbo, da si lahko privosci dizajnerje :D), pa sem bila potem presenecena, ko sem videla, da je letos sele maturantka.

Ne vem sicer, kolk je to pomambno... punco poznam, stara je 19let... njeni starši pa polni denarja... Saj niti ni važno :) Ima se, može se :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

^^ Kaaj :freak: Jaz sem upala, da se je Cali zmotila, ker meni izgleda vsaj ene 26-29 stara gospa :? Ojej, jaz sem res mislila, da gre za precej odraslo žensko, zato sem tudi napisala tam ''kar dobra baba'', ker se mi je zdela prestara, da bi rekla ''punca'' :D Pa ne zaradi predmetov, to ima itak lahko kdorkoli vsake starosti, ampak tko po pojavi in obrazu... no, vsaj tam, kjer ima sončna očala gor, je malo bolje oz. jo pomlajša :)
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

desigual napisal/-a:meni je tale všeč: http://www.on-my-skin.com/

Glede na to, da precej redno spremlam blond solato, me določene stvari pri njenem stilu čist preveč spominjajo na Chiaro... Enaki prstani, isti modeli torbic, vintage ura+kup zapestnc zravn, "Chanel" je no.1 itd.

But hey, that's just me ... Se mi pa absolutno zdi, da je deklica prehitr odrasla, dejansko ne zgleda še vedno najstnica ...
Live. Love. Surf.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Nope, to so pač nekako 'must have' oziroma 'in' kosi, ki niti slučajno niso kakšen poseben odraz Chiarinega osebnega stila :) Ona je pač samo odraz današnje mode in modnih znamk / kosov, ki so na udaru trenutno :) Take prstane ima nešteto navadnih žensk in/ali blogerk v zahodnem svetu, ki se navdušujejo nad modo (ne rečem, da mi je všeč ta 'uniformiranost'), prav tako ostalo... Malo še druge bloge poglej, boš videla skor povsod isto, hehe.. Tudi pri nas jih je moč vse več videti na ženskah, ampak ne še tako masovno, ker se jih niti ne dobi tukaj. Mulberry in Celine torbe so že par sezon še posebej na udaru (v tujini, pri nas sem v živo videla samo Majo Raspopović z njo :D ), medtem ko Chanel je pa itak klasika in se v tujini prodaja na kile (kljub cenam), nima Ferragnijeva nič s tem :) Verjetno bi bilo tudi pri nas vse to bolj znano in razširjeno, če bi imeli v Sloveniji uradne butike teh znamk, tako pa mogoče kdo, ki samo pokuka na enega od modnih blogov dobi vtis, da je to nekaj posebnega in povezuje kose s to osebo :nixweiss: Ne vem, jaz sem kar dosti v tujini in se mi zdijo tele stvari že čist navadne, tko kot ima pri nas npr. vsaka druga določene roza H&M balerinke, pa to ne pomeni, da se plonkajo :D Ali pa Balenciaga torbe, tega je na tone med vsemi modnimi navdušenkami in tudi blogerkami, med njimi je pa pač tudi Chiara.

Glede samega stila oblačenja se mi tale Karin ne zdi čisto nič podobna Chiari, tale se malo bolj k elegantnim bluzicam, hlačam in čeveljcem nagiba, Chiara je pogosto bolj casual, športno napravljena, razne zakovice, superge, strgane kavbojke itd. Če že, me tale naša bolj spominja na srbsko blogerko Tamaro, ampak to verjetno zaradi barve las in telih rožic (sem jo nedolgo nazaj odkrila, kar v redu blogerka, kjer prav tako lahko vidiš vse te 'must have' modne kose, o katerih sva govorili=)) ): http://www.theglamandglitter.com/2012/0 ... trend.html

Na drugi strani moram pa omenit eno drugo srbsko blogerko, ki sem jo zadnjič našla - jojmene, ta je pa res grozna :heul: Ima ravno tako podobne kose kot te zgoraj, ampak jih skombinira za moj okus res grozno, tlači kičaste ogromne cufke na torbo (veliko huje kot tisti Ninčin rep :D ), na glavi ima pobeljene umetne štrene, faco kot oranžna štiridestletnica (stara je pa 21, me je tudi skoraj kap), poze :eew: V glavnem, očitno to, da imajo osebe identične kose, še nič ne pomeni, enim jih uspe čist pokvarit in neokusno zapakirat, hehe.. Sej kaj ji rata recimo, ampak v grobem je pa ne morem več gledat, sem samo enkrat gledala blog in nočem več, mene na Čepinko spominja :D : http://www.zorannah.com/search?updated- ... date=false
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Dot, se popolnoma strinjam s tabo... tile "mosni kosi" so skoraj must have v omari vsake blogarke...hmmm le kdo bi se jim branil? :) Karin si pač lahko to privošči oz. bolje rečeno ji starši to lahko privoščijo...medtem ko si je preostalih 99% slovenskih modnih blogerk primorano najti takošno ali drugačno cenejšo alternativo.
In še, če spremlajš malo več kot samo The Blond Salad, lahko opaziš, kako praktično vsi blogerji "kopirajo" med sabo... iste torbice, čevlji, nakit...
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Jp... samo gre pa itak za to, da se povečini ne kopirajo (vsaj ne načrtno) - to so pač modni kosi, ki so v prodaji trenutno in so v vrhu popularnosti med ljubitelji teh oblikovalcev (vseh, ne le blogerjev) :)
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

ja, točno to, sem mislila tudi sama...
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

Joj, ta Zorannah al kaj je že je men tut čist katastrofa. Zgleda pa, da je ljudem precej všeč. Men je že s tistim duck faceom za na odpad. Pa osmojena od solarija... fuj.

Pa tut jaz sem takoj pomislila na Tamaro ob tem blogu :D

Ma vsi ti "dragi" kosi so men tak tak no... Sej tu pa tam je kaj lepega in če dobro skombiniraš... Po večini pa se mi zdi, da dekleta povsod tišijo to zraven samo zato da folk vidi: vaauuu glej kaj pa ma ona.
Ne vem zakaj, ampak men ta blond solata ni nič kaj všeč in nič posebnega :D
I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Saj jez se tudi včasih sprašujem, ali bi jaz dejansko rekla waw, kolk je dobro oblečena, če bi srečala kakšno blogerko, ki mi je sicer pri srcu, na ulici... verjetno ne. Na fotkah zgleda ful dobro, pol pa ko v živo vidiš, se ti ne zdi nič posebnega...sem srečala že kar nekaj slovenskih blogerk.

Sicer pa ta Zoranah al kar je že.... :eek: omg, ženska je 4leta mlajša od mene, pa bi ji dala najmanj 30let... Katastrofa... Pa tolk umetna deluje. Pri njej imam dejansko tak občutek, kot je rekla Tamara staylish, da ima vse te high znamke dejansko samo zato, da se pokaže kaj ima....
Pri The Blond Salad nimam takega občutka.
Uporabniški avatar
boom_boom*¸
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a boom_boom*¸ »

http://craftydazzle.blogspot.com/

Ni čisto modni blog, vključuje pa modne dodatke :) Mnenja dobrodošla :)
Tamara stylish
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamara stylish »

I like to see my money ... hanging in my closet.

I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Pa res, kar luštni kosi :gut: Pa tista blond punca, ki je na slikah zraven pri Coccinelle dogodku, je najboljša prijateljica od Blond solate, ki se tudi včasih pojavlja na njenem blogu, zanimivo :)
Me&myCousin
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Me&myCousin »

Živijo punce!

Vem,da je tukaj govora predvsem o fashion blogih pa vendar...S sestrično smo pred mesecem in pol ustvarile svoj blog, ki sicer ni fashion, je pa o beauty stvareh :)

Če želite in če vas zanima,si ga lahko pogledate na spodnjem linku in nama poveste svoje iskreno mnenje :) Bomo zelo vesele vaše konstruktivne kritike :P

http://meandmycousin1.blogspot.com/

LP
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Tamara stylish napisal/-a:http://www.scentofobsession.com/

Všečno...

Dober!
Odgovori