Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

njemu je že prav bed, ker misli, da me ne zna zrajcat.

ja mogoče pa res ne zna... Naj proba kej druzga, novga vpeljat v predigro in seks... :gruebel:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

če pari sexajo po 8 letih 1x mesečno..je mene zelooo strah...kaj šele potem pri 15, 20 obletnci - nič več????? Sej 8 let ni nevem kok kaka doba prot 'večnosti' oz. tistim k so skp 50 let (poročeni) al pa da ne pretiravam 30 let, da bi s eže pr 8ih letih rekl WOW 1X NA MESC- that's alot!

potem tako rekoč, tipi sploh po 8ih letih zveze k da ga nimajo oz. ni več v uporabi al kako??
Zadnjič spremenil chiqqa, dne 25. Feb. 2009 21:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Po moje te dejansko ne zna zrajcat. Ne razumi narobe - nič ni kriv tip kot tak, nič nisi kriva ti kot oseba. Gre za kombinacijo neke časovne neusklajenosti v trenutnih željah in občutkih. Niti ni nujno, da to deluje na zavestni ravni. Povsem mogoče je, da on oddaja to 'zajčjo' energijo, ker si pač še vedno želi neobremenjenega, lahkotnega, nagonskega seksa (s tem ni nič narobe), ti pa si v obdobju, ko bi rada posvečanje vsem svojih conam, erogenim ali pač ne, poleg tega si zaradi občutka, da mu ne moreš nuditi zajčjega seksa, ker si ga ne želiš tako kot on, tudi sama razvila neko predstavo o sebi kot napol aseksualni osebi in te odbija vse, kar diši po divjem seksu, torej tudi tip, ko dobiš od njega signale, da bi rad samo seksal. Seveda pogovor del neusklajenosti reši, zelo malo pa reši na področju občutkov.

Po moje bi ti pomagalo, če bi se nehala predajati brezveznemu seksu. Zakaj seksaš? Ker je to norma? Groza, če potem vseeno poskusiš. Tu in tam je situacija resda taka, da mogoče misliš, da danes ni dan za seks, pa se potem prepustiš trenutku in se ti libido hitro dvigne. Ampak če vidiš, da je v tvojem primeru pogosto na silo, je povsem brezveze seksati, ker te to obremenjuje, poleg tega dobivaš vedno večji odpor in predstavo o seksu kot obveznosti in brezvezni dejavnosti. Podobno je s seksom, ki boli - punce vztrajajo v bolečini, ker mislijo, da jo bodo že kako premagale, pa jo s tem običajno samo še stopnjujejo, ker se človekovo telo pač brani z bolečino, ki je včasih celo naučena (v primeru spolnosti - ne vedno!).

Veliko bolj koristno bi bilo spet načeti pogovor o tem, se poglobiti v vaju - v dvoje. Povej, kaj te mori, razkrij se pred njim, povej mu, kako si predstavljaš sebe v spolnosti, kakšna si želiš biti, kaj te na poti k temu zavira, vprašaj ga, kako te vidi on in kako bi te rad videl. Raziskuj sebe, raziskuj njega, ampak ne na silo! Fantu moraš dati priložnost, da mu točno poveš, kaj ti v nekem trenutku paše in če to nič v zvezi s spolnostjo, potem se ne sili s tem in mu kao pusti veselje - se hitro čuti, ko nekdo ni 100 % pri stvari in frustrira.
In ko začutiš minimalno željo po tem, da te ljubkuje, primakni svoj delež še sama. Ne ležat, ne čakat na čudež, ne biti pozorna na vse mogoče občutke, ne analizirati, ne se predati vprašanjem v stilu 'kaj pride zdaj?' ali 'kako izgleda to?' ali 'sem mu všeč?', ampak preprosto uživaj. Uživaj v tem, da se ukvarja s tabo, začni se tudi ti bolj zanimati zanj, za njegovo telo, poglej kako to deluje na tvoje telo, skratka začnita z malimi koraki v pridihu nežnosti, ki te ne bo odbijala in nad tabo izvajala pritiska, da moraš postati zajčica v najbolj hitrem tempu, poleg tega pa tudi njemu pokaže, da ni vse na njem, da znaš tudi ti sodelovati in si pričarati dobre občutke z njim.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Re: Kolikokrat seksate?

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ninica napisal/-a:Kolikokrat sexate na dan/ teden/mesec...?
Dovoljkrat, da se sprasujem, ce zenske sploh se o cem drugem razmisljate kot o seksu... :lol:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

tadejci napisal/-a:med menstruacijo pa se grema skor vsaki dan 69, sexama pa nena med menstruacijo.
Wait, what?
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a UG84 »

chiqqa napisal/-a:če pari sexajo po 8 letih 1x mesečno..je mene zelooo strah...kaj šele potem pri 15, 20 obletnci - nič več????? Sej 8 let ni nevem kok kaka doba prot 'večnosti' oz. tistim k so skp 50 let (poročeni) al pa da ne pretiravam 30 let, da bi s eže pr 8ih letih rekl WOW 1X NA MESC- that's alot! potem tako rekoč, tipi sploh po 8ih letih zveze k da ga nimajo oz. ni več v uporabi al kako??

Midva seksava vsak dan. Pa sva toliko časa skupaj. Govorimo o drugem problemu, t.j. nizek libido.

Sem pa v prejšnjem postu poudarila, da seks v dalj trajajoči vezi ni več tako samoumeven. Ne da si ga ne želiš, ampak vsak k**** po domače povedano te pa ne vzburi kar tako za brez veze. Veza se poglobi, seks (ki je še vedno ZELO pomemebn del veze) da prednost tudi drugim stvarem.

No, se strinjam, ampak še vedno nisi povedala, v čem je potem skrivnost po toliko letih, da spolnost še zmeraj teče kot mora? Kaj delati, česa ne?

Saj v tem je fora - recepta ni. Žal. :? Midva se kljub mojemu nizkemu libidu prišla čez vse to, ker so bile druge stvari pomembnejše za vezo. Zdaj je najina že tako dobra veza, še toliko boljša :)
Uporabniški avatar
KittyCat
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a KittyCat »

MsN napisal/-a:Po moje te dejansko ne zna zrajcat. Ne razumi narobe - nič ni kriv tip kot tak, nič nisi kriva ti kot oseba. Gre za kombinacijo neke časovne neusklajenosti v trenutnih željah in občutkih. Niti ni nujno, da to deluje na zavestni ravni. Povsem mogoče je, da on oddaja to 'zajčjo' energijo, ker si pač še vedno želi neobremenjenega, lahkotnega, nagonskega seksa (s tem ni nič narobe), ti pa si v obdobju, ko bi rada posvečanje vsem svojih conam, erogenim ali pač ne, poleg tega si zaradi občutka, da mu ne moreš nuditi zajčjega seksa, ker si ga ne želiš tako kot on, tudi sama razvila neko predstavo o sebi kot napol aseksualni osebi in te odbija vse, kar diši po divjem seksu, torej tudi tip, ko dobiš od njega signale, da bi rad samo seksal. Seveda pogovor del neusklajenosti reši, zelo malo pa reši na področju občutkov.

Po moje bi ti pomagalo, če bi se nehala predajati brezveznemu seksu. Zakaj seksaš? Ker je to norma? Groza, če potem vseeno poskusiš. Tu in tam je situacija resda taka, da mogoče misliš, da danes ni dan za seks, pa se potem prepustiš trenutku in se ti libido hitro dvigne. Ampak če vidiš, da je v tvojem primeru pogosto na silo, je povsem brezveze seksati, ker te to obremenjuje, poleg tega dobivaš vedno večji odpor in predstavo o seksu kot obveznosti in brezvezni dejavnosti. Podobno je s seksom, ki boli - punce vztrajajo v bolečini, ker mislijo, da jo bodo že kako premagale, pa jo s tem običajno samo še stopnjujejo, ker se človekovo telo pač brani z bolečino, ki je včasih celo naučena (v primeru spolnosti - ne vedno!).

Veliko bolj koristno bi bilo spet načeti pogovor o tem, se poglobiti v vaju - v dvoje. Povej, kaj te mori, razkrij se pred njim, povej mu, kako si predstavljaš sebe v spolnosti, kakšna si želiš biti, kaj te na poti k temu zavira, vprašaj ga, kako te vidi on in kako bi te rad videl. Raziskuj sebe, raziskuj njega, ampak ne na silo! Fantu moraš dati priložnost, da mu točno poveš, kaj ti v nekem trenutku paše in če to nič v zvezi s spolnostjo, potem se ne sili s tem in mu kao pusti veselje - se hitro čuti, ko nekdo ni 100 % pri stvari in frustrira.
In ko začutiš minimalno željo po tem, da te ljubkuje, primakni svoj delež še sama. Ne ležat, ne čakat na čudež, ne biti pozorna na vse mogoče občutke, ne analizirati, ne se predati vprašanjem v stilu 'kaj pride zdaj?' ali 'kako izgleda to?' ali 'sem mu všeč?', ampak preprosto uživaj. Uživaj v tem, da se ukvarja s tabo, začni se tudi ti bolj zanimati zanj, za njegovo telo, poglej kako to deluje na tvoje telo, skratka začnita z malimi koraki v pridihu nežnosti, ki te ne bo odbijala in nad tabo izvajala pritiska, da moraš postati zajčica v najbolj hitrem tempu, poleg tega pa tudi njemu pokaže, da ni vse na njem, da znaš tudi ti sodelovati in si pričarati dobre občutke z njim.

tole si ful dobro napisala, hvala. :)
Gost

UG84, hkrati govoriš, da imaš nizek libido in, da seksata vsak dan. To ni nizek libido, razen če seksaš zaradi tipa. Ne razumem.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Mahagonij napisal/-a:
tadejci napisal/-a:med menstruacijo pa se grema skor vsaki dan 69, sexama pa nena med menstruacijo.
Wait, what?

lol
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst se tud najdem med temi, ki majo nizek libido :? Jst zlo malkrat čutm prov fizično potrebo po seksu, če se čist tko izrazm, sm zlo malkrat potrebna. Pa ne vem, a to izvira iz psihe al kaj. S tipom sva že 6 let skupi, na začetku sva bla k zajca, zdj pa čist premal seksava. On bi seveda večkrat, ampak sploh ne proba več, ker je bil dostkrat zavrnjen in vrjetn se ti to vsidra nekam in pol nehaš. Pa tud prav, da se mi noče vsiljevat, da bog ne dej, da bi dubla kšn odpor do njega. In pač čaka, da mu jst nakažem, da sm za :? To ni neki zdravga, bi reku moj bratranc :D Pol sva pa v začaranem krogu, ker jst pa tud zlo malkrat začutm željo po seksu, sploh če me noben ne 'vzpodbuja' pr tem, sam če bi me pa, bi pa zihr rekla 'dej ne paše mi zdej'. Grozn, jst sploh ne vem, kaj narest, kr nekak nemočno se počutm v tem položaju. Pa ne, da bi se mi on zdel neprivlačn, ubistvu se mi še zmer zdi lep in mi ma lepo telo, sam me to ne rajca, da bi ga zdj zarad tega 'napadla'.
Gost

Meni se zdi, da je pri želji po drugem odločilnega pomena vse, kar sega dlje od lepote nasproti ali lepega telesa. Seveda mora obstajati privlačnost, ampak se mi zdi, da je le-ta bolj plod nečesa nevidnega, neotipljivega med dvema, neka energija, mogoče kemija ali kakorkoli bi temu pač rekli. Ko se približaš, objameš, polupčkaš in bi kar še in še ... Ne vedno (si utrujen, slabe volje ...), ampak v večini časa. Se mi zdi, da objektivno lepo telo pri tem nima skoraj nič. Veliko privlačnosti izvira tudi iz splošne zbližanosti med dvema v neki dolgoletni zvezi ... Če si miselno na povsem drugih valovnih dolžinah, se odmikaš tudi v spolnosti.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Jst ma tud dost manjšo potrebo po seksu kot pa moj :hearts:
In to nama je obema jasno, ker se itak o tem pogovarjava; on bi pač skoz (pa ma skor 40 let :twisted: ), jst pa lih mal manjkrat, hehe, ampak ne sili vame, pač pa jaz čutim, da sicer ni ravno najbolj zadovoljen s tem, sam sej pravim, hvala bogu se o tem čist normalno pogovarjava in jst mu komot rečem: "lej, men dans ni..." Včasih pol odneha, včasih pa mu uspe, da me vzdraži in pol mi itak paše, k sm mal vzburjena :twisted:
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

MsN napisal/-a:Meni se zdi, da je pri želji po drugem odločilnega pomena vse, kar sega dlje od lepote nasproti ali lepega telesa. Seveda mora obstajati privlačnost, ampak se mi zdi, da je le-ta bolj plod nečesa nevidnega, neotipljivega med dvema, neka energija, mogoče kemija ali kakorkoli bi temu pač rekli. Ko se približaš, objameš, polupčkaš in bi kar še in še ... Ne vedno (si utrujen, slabe volje ...), ampak v večini časa. Se mi zdi, da objektivno lepo telo pri tem nima skoraj nič. Veliko privlačnosti izvira tudi iz splošne zbližanosti med dvema v neki dolgoletni zvezi ... Če si miselno na povsem drugih valovnih dolžinah, se odmikaš tudi v spolnosti.

Jst tega ne čutm. Ga mam rada in vse, ne čutm pa tega, kar ti pišeš. Mogoče zato, ker sta pr men seks in ljubezen dva povsem različna pojma. Men ni dost sam ljubezen, da z nekom seksam, pr men mor bit neki več, mor bit una privlačnost, strast...ne vem, kako nej opišem. In tud to mi je zlo pomembno, da mi je tip na videz privlačen, čeprov se to mogoče mal čudn sliš, sam tko je.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez sm mela zlo podobne problemcke ampak sm nakonc odkrila da je problem v meni in da najbl pomaga da se ukvarjas sam s sabo.. mislm na samozadovoljevanje kajti saj pr men je blo tko da nekak nism vec vidla uzitka v enm in istm seksu in me pol tut rajcal ni vec nic....kljub temu da se je tip ful trudu in počeu same take stvari za katere je vedu da zapalim. tko da sm nakonc ucasih celo zaigrala da mi je cool ceprou mi ni blo sam da se mu nebi zamerla v takmiu smislu da bi biu pol ful hladen do mene.

in potem sm se spet k sm cez tedn sama bla začela zadovoljevat in to usak dan in pol mi je tut k sva bla skp ful sedel.

Seveda mu pa nikoli nism povem da se tok zadovoljujem ker vidm da se takoj počuti manjvrednega zaradtega.
Gost

Nisva se razumeli, yazmeen.

Seveda ti mora biti človek, s katerim seksaš, privlačen. Seveda mora biti med vama neka strast. Samo obstajajo različni izvori privlačnosti in strasti - lahko te nekdo privlači, ker je nedosegljiv (sploh ne rabi biti fizično bog ve kako presežen - pogost pojav) - kot primer, da ni vsa privlačnost posledica videza. Gre za seštevek povsem drugih dimenzij človeka. In ja, privlačnost mora obstajati, samo ni vse v videzu kot takem, kakor predstavljajo mediji in podobno.
Zadnjič spremenil Gost, dne 26. Feb. 2009 11:46, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori