njemu je že prav bed, ker misli, da me ne zna zrajcat.
ja mogoče pa res ne zna... Naj proba kej druzga, novga vpeljat v predigro in seks...

Dovoljkrat, da se sprasujem, ce zenske sploh se o cem drugem razmisljate kot o seksu...Ninica napisal/-a:Kolikokrat sexate na dan/ teden/mesec...?
chiqqa napisal/-a:če pari sexajo po 8 letih 1x mesečno..je mene zelooo strah...kaj šele potem pri 15, 20 obletnci - nič več????? Sej 8 let ni nevem kok kaka doba prot 'večnosti' oz. tistim k so skp 50 let (poročeni) al pa da ne pretiravam 30 let, da bi s eže pr 8ih letih rekl WOW 1X NA MESC- that's alot! potem tako rekoč, tipi sploh po 8ih letih zveze k da ga nimajo oz. ni več v uporabi al kako??
No, se strinjam, ampak še vedno nisi povedala, v čem je potem skrivnost po toliko letih, da spolnost še zmeraj teče kot mora? Kaj delati, česa ne?
MsN napisal/-a:Po moje te dejansko ne zna zrajcat. Ne razumi narobe - nič ni kriv tip kot tak, nič nisi kriva ti kot oseba. Gre za kombinacijo neke časovne neusklajenosti v trenutnih željah in občutkih. Niti ni nujno, da to deluje na zavestni ravni. Povsem mogoče je, da on oddaja to 'zajčjo' energijo, ker si pač še vedno želi neobremenjenega, lahkotnega, nagonskega seksa (s tem ni nič narobe), ti pa si v obdobju, ko bi rada posvečanje vsem svojih conam, erogenim ali pač ne, poleg tega si zaradi občutka, da mu ne moreš nuditi zajčjega seksa, ker si ga ne želiš tako kot on, tudi sama razvila neko predstavo o sebi kot napol aseksualni osebi in te odbija vse, kar diši po divjem seksu, torej tudi tip, ko dobiš od njega signale, da bi rad samo seksal. Seveda pogovor del neusklajenosti reši, zelo malo pa reši na področju občutkov.
Po moje bi ti pomagalo, če bi se nehala predajati brezveznemu seksu. Zakaj seksaš? Ker je to norma? Groza, če potem vseeno poskusiš. Tu in tam je situacija resda taka, da mogoče misliš, da danes ni dan za seks, pa se potem prepustiš trenutku in se ti libido hitro dvigne. Ampak če vidiš, da je v tvojem primeru pogosto na silo, je povsem brezveze seksati, ker te to obremenjuje, poleg tega dobivaš vedno večji odpor in predstavo o seksu kot obveznosti in brezvezni dejavnosti. Podobno je s seksom, ki boli - punce vztrajajo v bolečini, ker mislijo, da jo bodo že kako premagale, pa jo s tem običajno samo še stopnjujejo, ker se človekovo telo pač brani z bolečino, ki je včasih celo naučena (v primeru spolnosti - ne vedno!).
Veliko bolj koristno bi bilo spet načeti pogovor o tem, se poglobiti v vaju - v dvoje. Povej, kaj te mori, razkrij se pred njim, povej mu, kako si predstavljaš sebe v spolnosti, kakšna si želiš biti, kaj te na poti k temu zavira, vprašaj ga, kako te vidi on in kako bi te rad videl. Raziskuj sebe, raziskuj njega, ampak ne na silo! Fantu moraš dati priložnost, da mu točno poveš, kaj ti v nekem trenutku paše in če to nič v zvezi s spolnostjo, potem se ne sili s tem in mu kao pusti veselje - se hitro čuti, ko nekdo ni 100 % pri stvari in frustrira.
In ko začutiš minimalno željo po tem, da te ljubkuje, primakni svoj delež še sama. Ne ležat, ne čakat na čudež, ne biti pozorna na vse mogoče občutke, ne analizirati, ne se predati vprašanjem v stilu 'kaj pride zdaj?' ali 'kako izgleda to?' ali 'sem mu všeč?', ampak preprosto uživaj. Uživaj v tem, da se ukvarja s tabo, začni se tudi ti bolj zanimati zanj, za njegovo telo, poglej kako to deluje na tvoje telo, skratka začnita z malimi koraki v pridihu nežnosti, ki te ne bo odbijala in nad tabo izvajala pritiska, da moraš postati zajčica v najbolj hitrem tempu, poleg tega pa tudi njemu pokaže, da ni vse na njem, da znaš tudi ti sodelovati in si pričarati dobre občutke z njim.
Mahagonij napisal/-a:Wait, what?tadejci napisal/-a:med menstruacijo pa se grema skor vsaki dan 69, sexama pa nena med menstruacijo.
MsN napisal/-a:Meni se zdi, da je pri želji po drugem odločilnega pomena vse, kar sega dlje od lepote nasproti ali lepega telesa. Seveda mora obstajati privlačnost, ampak se mi zdi, da je le-ta bolj plod nečesa nevidnega, neotipljivega med dvema, neka energija, mogoče kemija ali kakorkoli bi temu pač rekli. Ko se približaš, objameš, polupčkaš in bi kar še in še ... Ne vedno (si utrujen, slabe volje ...), ampak v večini časa. Se mi zdi, da objektivno lepo telo pri tem nima skoraj nič. Veliko privlačnosti izvira tudi iz splošne zbližanosti med dvema v neki dolgoletni zvezi ... Če si miselno na povsem drugih valovnih dolžinah, se odmikaš tudi v spolnosti.