Simpl k pasulj. Če bo pa Erikson pa te fore pol pa itak ne bom mela pojma o čem se gre vse skupaj.
Joooj, da bi lahko vnaprej videli kakšna vprašanja bodo!
Hih, silly me!
Motivacija najbrž, ker ga starši spodbujajo. Pa sej ne vem.

sončk napisal/-a:Karkol bo, bom zajebala definicije.Eriksona si pa bom pogledala ja, pa Kohlberga (tale je obupen! vse je isto...). Čeprov meni nekaj pravi, da bo not Freud, mogoče je pa to samo moje ONO, ki se preslikava v mojem JAZu
(čeprav mi moj NADJAZ pravi, da bo neki zajebanga ker je to pač norma)
Kaj pa bi blo glede socializacije? A gremo mal skupi ponovit te stvari, k bodo najbrž not? Jst si bom pomoje bl zapomnla če tle piše![]()
Pač socializacija je proces preko katerega se posameznikove vrednote, stališča, prepričanja oblikujejo v skladu s tem kar je v določenem družbenem sistemu zaželjeno. Obstaja primarna socializacija (starši) in sekundarna socializacija (vrtec, šola..). Socialna deprivacija je tisto, ko so volčji otroci (pa jih mal opišeš), resocializacija pa prevzgajanje npr. zločincev.
fragolaa napisal/-a:Punce kaj pa to: Kateri procesi so pomembni da se pri otroku lahko razvije mišljenje???
Jz ne znam nič
Razen če se bo vzorec iz preteklih let ponovil oz. bo vsaj nekaj od tistega not.
Ne vem no, psihologija je tako obsežna, da je ostalo še čuda možnosti, kaj vse nas jutri lahko pričaka. 
shiki napisal/-a:presodite in utemeljite od česa je odvisno, da se lahko pri isti osebi spreminja občutljivost za zaznavanje dražljajev?
Uuu, Erikson je bil na poskusni, a to pomen, da ga ne bo jutr?