Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
grossi
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a grossi »

jst mam profesionalnega od firme Ga-ma in je ionski (18000), sej je ful dobr in res hudo in hitr zlika. prej sm mela enga od Philipsa, pa je bil krnek, sm pa slisala s nekateri dobri, ceprou so poceni.
sam neki: frizerji pravjo, da ionski likalniki ne skodijo, ampak jst mam po 1 letu lase totalno grozne, razcepljene ne samo konice, ampak po celi glavi in bom crknla... je pa res d sm mela ze prej boge lase, pa tanke mam...
eni pravjo, da ionski ne skodijo, eni pa da vsak likalnik skodi. kaj pa vem
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

jaz mam od babybliss za 8.500sit. meni se zdi ful dober, ker hitro zravna lase (maš pa nastavljivo temperaturo). pa naj bi bla teflonska ploščica. baje ni zdravo likanje, ampak po likanju si lahko popolnoma razčesem lase.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

ela85 napisal/-a:baje ni zdravo likanje, ampak po likanju si lahko popolnoma razčesem lase.

eemm.. kaj pa ima razčesovanje s tem, da je likanje nezdravo? Slika
ne vem zakaj si po likanju ne bi morali razčesati las?!
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
*pupika*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: 3milimetre v zraku
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *pupika* »

am, to tudi mene zanima??? :roll:
My dreams are my reality...
4_maya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a 4_maya »

pa saj si moras lase razčesati že pred likanjem..... si ne predstavljam kako to pol sploh lahko zravnaš, če maš kakšen vozliček vmes.... pa tudi če - likanik to ga potem verjetno cisto zakuri pa bi blo pol se slabse... hmmm.... razen ce se tvoji lasje v naravnem stanju ful tezko cesejo, pa da pol ko si jih polikaš da se ne feclajo tok - to bi pa že šlo :)
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

||MuCkAa napisal/-a:
PlayLejdi napisal/-a:
ja kakega remingtona pa imaš...ker so različni modeli...je pomembno kakšen je, a ne?

kolko pa si dala zanj in kje si ga kupla?

a je 15k preveč za remingtona v sparu? so kje cenejši???

Navadnega Remingtona iz Spara za 9.900 :lach: Meni je dober. Je pa cisto navaden, dolgi, serija 2 se mi zdi ;)

no MuCkAa jaz ga mam po novem tui :D samo, da zdaj stane 7.890 sit - tam neki...in v BOFu pravtako :D fajni je, samo sem zacela zdaj studirat, da ga sploh ne bom potrebovala kaj dosti, ker mam ravne laske LOL :D
I love SISLEY& RW
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Ok zdj js resno razmišlam o nakupu. Tuki gor use sam firmo omente-dejte prosm napisat točn model likalnika :) Rabla bi pa enga, k resničn deluje, k se hitr segreje, k se ga da naštimat na visoko temperaturo pa da ma kšne keramične ploščice al pa da je ionski....
girlie
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a girlie »

No evo, moj čiist ustreza tvojim željam in sicer mam Remingtona 3× Protection Sleek & Curl, kupila sem ga za 14k, ker je bil znižan, drugače je pa okol 17 se mi zdi. :wink: Pa mislm da se lahko segreje od 100 - 205°C pa hitro se segreje, deluje, pol ma pa še neke prevleke za lesk in zaščito. Pa z njim si lahko tud kodre delaš, sam jst si jih ne znam in si z njim samo likam lase, itak je pa to glavni namen. :D Pa dobiš ga v ful lepi škatli, zraven je pa še nek dvd, tega pa nisem pogledala. :)
Let the good times roll.
skinny
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a skinny »

*slamca* napisal/-a:Ok zdj js resno razmišlam o nakupu. Tuki gor use sam firmo omente-dejte prosm napisat točn model likalnika :) Rabla bi pa enga, k resničn deluje, k se hitr segreje, k se ga da naštimat na visoko temperaturo pa da ma kšne keramične ploščice al pa da je ionski....

58 strani je o tem napisanih. malo prebri nazaj. :cool: sicer pa so od remingtona vsi dobri ( eni manj, eni bolj ), vsi se hitro segrejejo in imajo zaščito. :) sicer pa vprašaj prodajalko. bo pomagala.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
muffin
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Vem da se je že velik pisal, sam tehnologija gre naprej in zato so dons na tržišču najbrž likalniki, k se razlikujejo od tistih izpred dveh let...
Glede svetovanja prodajalk pa: raj ne bi, kr one so tm, da prodajo in zato nočm sprašvt kok je dobr kšn likalnik nekoga, k mi bo za usazga reku, da je dobr oz. da dražji je, boljš je...tko da raj zvem iz prve roke ker model je dobr in vredn svojga dnarja.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

Jas mam tudi Remingtonovega. Meni je ful dober, ker mam kodraste lase in mi jih lepo zlika ko je treba. Zdaj čez poletje sicer las nisem likala, da so si malo odšočili, zdaj pa sem spet začela likat občasno. Ker mi obe frizuri pašeta, kodrčki in ravni lasje, tak da k sreči nerabim vsakič likat laskov.
cejlon
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cejlon »

Jaz imam od Rowente s keramično ploščo ... Meni je super, zravna zelo lepo, likam si lase skoraj vsak teden, pa po enem letu nimam nič uničene konice ... Čeprav mam filing, da bo treba malo omejit tole likanje ... :?
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja sej če uporabljaš kakšen kvaliteten izdelek, ki zaščiti lase pred visokimi temperaturami in si las ne likaš vsak dan pol ni še tak hudo, čeprau pa sigurno ni dobro za lase. Jas probam za lase čimbolše skrbet in mi res ni škoda denarja za kake malo dražje zaščitne izdelke :) I :hearts: my hair :)
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

A pozna mogoče katera kakšen drugačen postopek kako priti do "zlikanih" las, kot z likalnikom? Jaz imam drugače ravne lase, samo izgledajo bolj polno ali kako bi to povedala, rada bi si jih pa vsake toliko časa čisto zravnala. Mogoče kakšen preparat ali postopek? :nixweiss:
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

wannabe napisal/-a:Hočeš povedat da maš velik volumen las? :)
:D :D Se mi zdi da res :)
Odgovori