Yazmen seveda mi ni všeč če praviš da sm otročji, sem ti mar jaz kaj rekel? Pravim, da sm tvoje mnenje zvedel in to je to. Sej sem vsako tu gor vprašal za mnenje ne samo tebe pa ni nobena žalila... Metron, js govorim o vizualnosti ker višina spada v to točko in je bonus k temu. Brezec ni privlačen za moje pojme, je pa vsaj eni s kero je poročen in je razlika med njima uhhh, da se primeš za glavo

In privlačnost ni v razpotegnjenih čunga lungah... Ne rabimo bit omejeni na slovensko sceno

Maš polno črncev ki so zdefinirani in se skor vsaki cedi slina ko vidi sixpack in blablabla... Spraševal sem punce o slovesu da so košarkaši povečini avnaturisti... In zakaj mislijo tako... če nisi prebral dobro. Yazmin je rekla svoje mnenje. Nevem kaj se zapičite v nekaj, samo da se dokazujete al kako? Sj me ne zanima nič o meni jaz se dobro poznam, to kar me znaima sm vprašal, logično. Res se mi zdi da ste tu gor sam da se dokazujete pa kregate... To je zgolj popestritev ta forum, eni to preresno jemljete in mislite da se direktno tiče vas. Mam svoj pogled na ženske in male tipe in sm napisal svoj vidik... vse se da primerno napisat brez dodatnega nerganja mar ne? In 90% ljudi se strinja z mano, da je lepše videt par kjer je moški višji od ženske... Če ne verjameš naredi anketo pa bomo videli

Mahagonij

Na netu pa res ne rabim nič o sebi pravit, že tko je preveč vsega že če samo vtipkam priimek svoj, kažem se lahko samo s tem da tisti ki me poznajo so še vedno z mano in ta krog se širi iz dneva v dan z novimi poznanstvi... Sem tu ker mi ni fajn ko preberem da ma ena manjšega in mi ne bo nikoli in bom vedno govoru fuj in fej... do smrti