Big Brother- Slovenski
-
- Kofetarica
Mah men pa ta mala Jasmina že pošteno najeda, če je ne bi gledala ko se oglaša bi mislila da majo 60 let staro žensko notr. Najbolj mi najeda s tem, ko non stop neki ogovarja, še posebej Miho, ki se sploh ni izkazal za napačnega fanta. Je čisto okej, nič mu ne manjka no.
Đesi bruh...
Tud Nina mi je včeri ful fajn tem tamalim gofle zaprla, ko jim je rekla da sam traparije govorijo.
Đesi bruh...
Tud Nina mi je včeri ful fajn tem tamalim gofle zaprla, ko jim je rekla da sam traparije govorijo.
mulatto_f napisal/-a:ženska je res u glavo trčena... zmagala je s svojo izjavo o štangi pa še pol datistga nebota plesala ker ona ne zna in da bo ona vodila.
...pa da ne bo plesala v drugo smer, ker ne zna in noče plesat nečesar kar ne zna...uglavnem modelka najeda u nulo...če bi bla jst Miha bi jo kr zalimala ene dvakrat okol kepe po moje...

Na tem "plesnem maratonu" so določli kot soplesalca Jasmino in Miha. Torej sta morala skupaj plesat valcek menda. On je bil cist bogi. Ker je skoz nekaj gobcala. Kak nic ni prav. In potem na koncu sem se jaz prav osredotocla na njegove korake in se mi je zdelo cist ok. V glavnem: tale Jasmina in Robi sta cist za skupaj..Oba kmetavzara.
Men pa moti ful ko ta Alen skoz ponavlja, da je on mislo, da bo not kaj sexa in ne da bodo vse mele fanta pa celo otroke ze.. Ja, halo pa tud ce bi ze bla kera potencialna kandidatka, bi si ziher njega taprvega zbrala.. yeah right... Saj je Nina lepo rekla o njegovi lepoti: Ne, pa saj on ve kak je, saj pa se ja v ogledalu vidi. In to je rekla s tako "otrosko naivnostjo"
Drugac pa sta mi, ce ocenjujem ples, bla najboljsa Stane in Alen, pa ANDREJ
S tistim kostumom 
Men pa moti ful ko ta Alen skoz ponavlja, da je on mislo, da bo not kaj sexa in ne da bodo vse mele fanta pa celo otroke ze.. Ja, halo pa tud ce bi ze bla kera potencialna kandidatka, bi si ziher njega taprvega zbrala.. yeah right... Saj je Nina lepo rekla o njegovi lepoti: Ne, pa saj on ve kak je, saj pa se ja v ogledalu vidi. In to je rekla s tako "otrosko naivnostjo"

Drugac pa sta mi, ce ocenjujem ples, bla najboljsa Stane in Alen, pa ANDREJ

-
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
SSarchy napisal/-a:Andrej je visek simpaticnosti. Najbolj mi je vsec njegov smisel za humor. Se posebno takrat, ko jih zacne pokat po amerisko. Poleg tega si ga sploh ne morem predstavljat jeznega.
V Lei sem prebrala, da zna biti Andrej zoprno namrgoden in jezen. Jaz bi ga rada videla tudi v tej luči.
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt: