Big Brother- Slovenski

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Zaklenjeno

Misliš, da bo slovenski big brother zanimiv in ga boš spremljal/a?

Da..
92
29%
Ne..
48
15%
Bomo videli..
133
42%
Ne gledam resničnostnih šovov, zato mi je vseeno...
43
14%

Skupaj glasov: 316

thebest
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a thebest »

hah mogoče ji pa robi kmalu da svojo štango :lol:
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

ženska je res u glavo trčena... zmagala je s svojo izjavo o štangi pa še pol datistga nebota plesala ker ona ne zna in da bo ona vodila. :wall:
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mary-kate and ashley bigg »

thebest napisal/-a:hah mogoče ji pa robi kmalu da svojo štango :lol:

ahahaha. tole bi lahko prestavl v rubriko izjave tedna. hvala, ker si me nasmejal.
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a honeydew »

Mah men pa ta mala Jasmina že pošteno najeda, če je ne bi gledala ko se oglaša bi mislila da majo 60 let staro žensko notr. Najbolj mi najeda s tem, ko non stop neki ogovarja, še posebej Miho, ki se sploh ni izkazal za napačnega fanta. Je čisto okej, nič mu ne manjka no.

Đesi bruh...
Tud Nina mi je včeri ful fajn tem tamalim gofle zaprla, ko jim je rekla da sam traparije govorijo.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

mulatto_f napisal/-a:ženska je res u glavo trčena... zmagala je s svojo izjavo o štangi pa še pol datistga nebota plesala ker ona ne zna in da bo ona vodila. :wall:

...pa da ne bo plesala v drugo smer, ker ne zna in noče plesat nečesar kar ne zna...uglavnem modelka najeda u nulo...če bi bla jst Miha bi jo kr zalimala ene dvakrat okol kepe po moje... :roll:
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

Ja, s tem je bla pa res ze tecna :roll: Prav namerno ga odklanja - niti priloznosti mu ne da...meni se tui ne zdi Miha tak napacn. Samo ta zobotrebec...jao :) Gorza.
I love SISLEY& RW
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Jao, kak se pa ona obnasa. Meni se je Miha prav zasmilil, se dobro da jo prenasa. Jaz bi jo tak ze vsekala. :evil:
Lahko imam vse.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

A lah sam kratk povzetk prosm? Kaj majo skupnega Jasmina, Robert pa Miha? A ne pleza Jasmina skos po Robertu? Tok mal spremljam da me lih firbc matra, nimam pa nč pojma... :wink:
Always look on the bright side of life!
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Na tem "plesnem maratonu" so določli kot soplesalca Jasmino in Miha. Torej sta morala skupaj plesat valcek menda. On je bil cist bogi. Ker je skoz nekaj gobcala. Kak nic ni prav. In potem na koncu sem se jaz prav osredotocla na njegove korake in se mi je zdelo cist ok. V glavnem: tale Jasmina in Robi sta cist za skupaj..Oba kmetavzara.

Men pa moti ful ko ta Alen skoz ponavlja, da je on mislo, da bo not kaj sexa in ne da bodo vse mele fanta pa celo otroke ze.. Ja, halo pa tud ce bi ze bla kera potencialna kandidatka, bi si ziher njega taprvega zbrala.. yeah right... Saj je Nina lepo rekla o njegovi lepoti: Ne, pa saj on ve kak je, saj pa se ja v ogledalu vidi. In to je rekla s tako "otrosko naivnostjo" :)

Drugac pa sta mi, ce ocenjujem ples, bla najboljsa Stane in Alen, pa ANDREJ :lol: S tistim kostumom :D
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Miha naj bi se začel narobe obračati pri valčku.

Sicer pa bi jih lahko nekdo naučil kako se kaj pleše, pa da potem pokažejo kaj so se naučili.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Sunshine357 napisal/-a:Miha naj bi se začel narobe obračati pri valčku.

Sicer pa bi jih lahko nekdo naučil kako se kaj pleše, pa da potem pokažejo kaj so se naučili.

Menda je blo tak, da se je on obrnil v tisto stran v katero ona ne zna plesat in je blo zato narobe. Nisem pa 100%.
Bluestocking
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bluestocking »

SSarchy napisal/-a:Andrej je visek simpaticnosti. Najbolj mi je vsec njegov smisel za humor. Se posebno takrat, ko jih zacne pokat po amerisko. Poleg tega si ga sploh ne morem predstavljat jeznega.

V Lei sem prebrala, da zna biti Andrej zoprno namrgoden in jezen. Jaz bi ga rada videla tudi v tej luči.
MiLLy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a MiLLy »

Men se je tud Miha zasmilu, ko ga tista kura tak urihtava pri plesu :? Dej no ženska... Čudim se, da je tolk potrpežljiv, da jo uspe prenašat, ne da bi znoru zravn.
...
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Jao jz sm umirala od smeha včeri, ko je Stane vrteu Alena in si ga na konc še naložu na ramo haha :rofl: :rofl:
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

eno vprašanje... je imel lani kdo kartico od bara 2, pa lahko sedaj dostopa z enakim up. imenom in geslom, ne da bi plačal za bb kartico???
Zaklenjeno