vseen hvala za linke (jih mam sharnjene č me bo popadla kšna šoping mrzlica)

somebody napisal/-a:am, ne nism nč... je blo bl za enga frenda k je mel B-day, pa smo pol našl drug daril..
vseen hvala za linke (jih mam sharnjene č me bo popadla kšna šoping mrzlica)
Mene take šoping mrzlice vedno dajejo
Ravno prejšnji petek sem dobila peketek iz EMPja
Juhu!
) wiiii, sj pjančkal smo ga mal in pol sem mal črke zamešala...........je**** ga!!!!Thrashy napisal/-a:hej, ja na žalost se še vedno ne oglašam iz svojega kompa, ampak sam tolk da vas spet mal pozdravim.......hmmm, gre kdo na mejdne? jz bom definitivno šla ampak bom bla sam zuni k sem jih že vidla pa se mi karta res zdi mal predraga......noja, kukr za koga ane:)
aja ej bulma zanč sem spoznala enga tipa iz prekmurja na metelkovi in te pozna ime mu je pa arsen:) full faca človk tak hipi style:)) hehe
bla je fora k tko ga jz predstavljam folku pa pozabim kuko mu je ime in ga predstavim : ¨ja folk tole je pa arnes¨hehe, lol , sj veš kaj je arnes - kao nek paket za internet.......) wiiii, sj pjančkal smo ga mal in pol sem mal črke zamešala...........je**** ga!!!!
Na metal kamp grete? jz notr verjetn ne,, bom pa po možnosti vzunaj bla.
ok , se čujemo pa vesele prvomajske praznike, pa ne zaspat zraven kresa:))))).........
z MC pa še nism 100%, odvisn od tstarih
Super da si nazaj 
Hehehe, tak da zdaj že 2 poznaš
Super je.
Bojo pa namesto njih Cradle of Filth pa še nekaj. To bi se še tudi dalo pogledati 
Jaz sicer že komaj čakam. Bendi so super, konc mesca grem po karto. Sta pa dve stvari ki me grozno motita. Prva je to, da bo spet vse tak drago. Bom spet za vodo mogla dati 2 eura, prav tak za pivo. No,malo manj bo,ali vseeno. Pa glede na to da bom tam vseh 5 dni...hjao
Sovražim poletje,vročino itd. Pa ko se spomnim na tisto hico, pa da ni nikjer sence. Razen v gozdu kjer lahko fasam še kakega klopa...
Malo je sicer napeto da bo to 5 dni (ojej...se bodo jetra domov prosila:D), ali nekak bo že.
Pač nama tisti dan ni bil sojen 
Maidne bi šla tudi od zunaj poslušat, samo ne vem kak bo. Bi šla na Mansona, samo eh...raje prišparam keš
Drugače pa upam ka bo kakši black metal party v Pekarni. To grem 100%!
somebody napisal/-a:am sam eno vprašanje... k si guvorila od hrane pa pjače... sj a n morš jit vn v tolmin nabavlat?

Čeprav je pa par pesmi full dobrih, videospoti pa itak 
Meni so pa ravno taki kul