Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

tmis_ napisal/-a:Danes pa sem naredila glavno vožnjo in sem več kot presrečna! :D
Sej ne morem verjet, da imam končno izpit!! :D :flower:

Tud jz ti čestitam :) ! Jz sm pa zdj že dvakrat padla, za prvič mi je še nekak jasno za drugič pa sploh ne... in zdj so celi problemi okol tega tko, da bomo vidl kaj bo jutr k mam spet vožnjo :( .
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

hmm, fallen angel... probej se čist sprostit, pa si misl, kar bo, pač bo... resno ti pravm...t o je men full pomagal... eni so mi rekl, da nj uzamem lekadol al pa aspirin... pa sm v prvo res lekadol vzela, sm se pol tok rukala, ker me je blo res najbl strah... u drugo sm bla pa čist lepo flegma in je ratal.. teb bo pa tud v tretje ratal... sj veš, kaj pravjo: v tretje gre rado :D
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

.--
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Čestitke tmis_, upam da men tut rata u četrtk :D
vse bliži je ta dan jst pa živčnaaa, baaa...ko nj se znebim tega? :cry:
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

neeeee bit živčna :nein: to je najslabše... tko k sm že gor napisala.... jz sm bla v prvo živčna in nism nardila ravno zarad tega... v drugo se mi je po domače povedan je*** za vse in sm nardila... ker sm bla sproščena... če komisija vid, da si ti živčna (ker se to takoj vid, k se predstavte), ti bo zanalašč dal kkšno težko progo... resno ti povem, probej bit čim manj živčna... a to v kranju delaš?
katrin21
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a katrin21 »

Js delam v Kranju.
A so res tolk težki, da te zarad živčnosti zezajo?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

jah, jz sm v prvo mela kr dva v komisiji :eek: :eek: in sm bla že zarad tega tok živčna... ja, pomoje ja... odvisn na koga naletiš... v drugo sm mela enga, k je mal manši z očali in un je faca... tak prjazn je... pravjo, da je v kranu taka "zlobna" komisija :?
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

----
Zadnjič spremenil tmis_, dne 05. Feb. 2009 11:56, skupaj popravljeno 1 krat.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

punce a res nobena nima cpp pol :cry:
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
jeanitte
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroška

Re: Izpit za avto

Neprebrana objava Napisal/-a jeanitte »

princesss napisal/-a:Ga katera trenutno dela, je kje kakšna sotrpinka? :) Na sploh pa - kje ste delale izpit (kraj), kakšne mate izkušnje z inštruktorji, koliko ur vožnje ste imele, je šlo vse v prvem poskusu?

Js mam izpit sicer že več ko 4 leta, vozim pa izjemno ne-rada. To mi je ful psihični napor. Niti slučajno mi vožnja ne predstavlja užitka.

Vem, da sem veliko kriva sama, delno pa gre krivda moji (smotani) inštruktorici, ki me ni naučila voziti kot je treba :x Tako ali tako mi je ratal šelev 2 poskusu, po 33 urah vožnje... :(
...if there are roses, they will blossom...
Uporabniški avatar
In Love Girl
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a In Love Girl »

Hvala vm punce, sj vem, sj probam ohrant mirno kri, sam na cajte me mal panika zgrab...mah kar bo pa bo :D
Jagodka ja delam v Kranju in ja baje je pri ns res "grda" komisija..pa še ena nova ženska je pršla baje nekje iz Kamnika in nej bi mela ene glupe fore tko da nočem njeee :? mah...bo že :D držte pesti v četrtk 0b 7h zutrej pa bom 100% nrdila...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Bershka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Bershka »

jaz sem izpit naredila že pred 3 leti, ampak vseeno....spomini so še zelo živi :)

naredila sem okrog 30 ur, potem pa 1 mesec nism vozila (šla sem na potovanje itd....) ko sem prišla s smučanja sem poklicala inštruktorja in je rekel: "hmmmm ja veš, to pa ne bo šlo...ker so me odpustili"! da ne govorim o tem da sem imela čez 1 teden datum za izpit. tako sem par ur pred izpitom dobila novega inštruktorja in nov avto (kar je problem, če se še učiš). he he kakšen čudak je bil, vsakih 10 min sva se ustavila na čiku (s tem da jaz ne kadim). pol sem na izpitu seveda ruknla, ker nisem znala dobro vzvratno vozit. in je bil model kar osebno užaljen -> kako je možno da tega ne znam, kako se sploh upam vsest v avto z njim...

in me je za "kazen" peljal na počivališče, kjer sem morala vzvratno vozit med tovornjaki (se pravi da se imela na vsaki strani avta se 1m prostora) tako dolgo, dokler nisem pop*****. naslednji dan pa sem imela čisto trd vrat :roll:

no v glavnem, v drugo sem naredila -> vzvratno sem vozila tako perfektno, da me je še ocenjevalec pohvalil :razz:
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

In Love Girl napisal/-a:Hvala vm punce, sj vem, sj probam ohrant mirno kri, sam na cajte me mal panika zgrab...mah kar bo pa bo :D
Jagodka ja delam v Kranju in ja baje je pri ns res "grda" komisija..pa še ena nova ženska je pršla baje nekje iz Kamnika in nej bi mela ene glupe fore tko da nočem njeee :? mah...bo že :D držte pesti v četrtk 0b 7h zutrej pa bom 100% nrdila...

no jz bom takrt spala, tko da ti že zdj zaželim velik sreče :D pa srčno ti želim kkšnga dobrga v komisiji, da te ne bo je** ke v glavo :?
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

uff men je dons 2x avto crknu, enkrat sem se skor v živo mejo zaletela, je moral inštruktor posredvat z vrtenjem volana da je nekak rešu eno nič hudga slutečo živo mejo pred pogubo :D aja pa nisem vedla katera je leva pa katera desna stran, skos sem se motla :roll:
to infinity and beyond!
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

A to na glavni?
Zaklenjeno