Spletne trgovine
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
Če katera pozna Motel Rocks je super angleška trgovina s awesome stvarmi, od nogavic do njihovih kosov, veliko zvezdnic nosi tudi oblačila etc. Sem pa promotorka za to spletno trgovino in lahko preko mene dobite kodo za 20% popusta pri nakupu, ob koncu nakupa vnesite kodo tinamentol in vam odbije 20% cene
Torej če katero zanima www.motelrocks.com 

-
- Kofetarica
Hej hej.
Sem sicer iskala po forumu in nisem našla, tako da bom tukaj vprašala.
Včeraj sem si končno naredila paypal account, in zdaj me zanima naslednje:
Piše, da bom nekje našla neko kodo, ki so mi jo "poslali", da bom z njo potrdila kartico. A mi ve kdo povedati kje bom to kodo našla?
Pa še to, ali mi bo potem kazalo dejansko stanje na kartici, ker zdaj mi še kr piše 0,0 ... ?
Hvala za pomoč, LP
Sem sicer iskala po forumu in nisem našla, tako da bom tukaj vprašala.
Včeraj sem si končno naredila paypal account, in zdaj me zanima naslednje:
Piše, da bom nekje našla neko kodo, ki so mi jo "poslali", da bom z njo potrdila kartico. A mi ve kdo povedati kje bom to kodo našla?
Pa še to, ali mi bo potem kazalo dejansko stanje na kartici, ker zdaj mi še kr piše 0,0 ... ?
Hvala za pomoč, LP
I like to see my money ... hanging in my closet.
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
I saw you get into a cab with a woman wearing come-fuck-me heels!
Če imaš spletno bančništvo, lahko že takoj vidiš, pri opravljeni transakciji (prov pri imenu transakcije, 4 številke, če se prov spomnim), če ne, pa šele na mesečnem izpisku kartice.
Ne, ne bo pisalo dejansko stanje, samo porabo
Ne, ne bo pisalo dejansko stanje, samo porabo

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Kofetarica
http://dekleizpariza.blogspot.com/
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
Moj nov blog and me on Lookbook.
http://lookbook.nu/fabulousandclassy
-
- Kofetarica
Nad 22€ je DDV (20% zneska), nad 150€ pa še carina (kle so različni %, odvisn glede na izdelek). Vse to za naročanje izven EU.
BTW:Urban Outfitters dostavlja v Slovenijo in imajo trenutno znižano poštnino za Slovenijo
BTW:Urban Outfitters dostavlja v Slovenijo in imajo trenutno znižano poštnino za Slovenijo
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Boš dobila pošto s carinske službe, ko pride paket v Slovenijo (da pošlješ račun izdelka, če ga ni zdraven, oz. kolk plačat, seveda si lepo še za svoje poslovanje vzamejo mal). Sej se marsikateri paket izogne plačilu, tak da čist odvisno od dobre volje carinika 

*mala* napisal/-a:
a mogoče veš, od kod pošilja uo?
^^ Pomoje UK (tudi return adress je na UK), definitivno pa EU