kdo/kaj vam gre na živce #3
na živce mi grejo gostilne, pizzerije, karkoli, ki ne držijo pira v pollitrskih flašah...pa P***a, iz 0,33 sam pedri in šminkerji pijejo, mislim, nagneš pa ni več....
tako da sem pil točeno iz tistega polkilskega krigla.... in pol naročiš namesto sira na pizzi mozzarello, pa to mozzarello kot dodatek zaračunajo....
tale pizzerija me ne bo več videla, čeprav je dobra pizza, pa dobili so samo 2 kuni napitnine, glih zato, da mi ne bo kovancev vračal, drugače bi pa dobil 30 kun...bojo oni videli služit na malem piru ter na dodatkih....tovari jedni...

tale pizzerija me ne bo več videla, čeprav je dobra pizza, pa dobili so samo 2 kuni napitnine, glih zato, da mi ne bo kovancev vračal, drugače bi pa dobil 30 kun...bojo oni videli služit na malem piru ter na dodatkih....tovari jedni...

- red*cherry
- Kofetarica
Ponudbe za kreditne kartice, zavarovanja in podoben junk mail, ki se mi vsak dan usuje iz nabiralnika, ko ga odprem. In po moznosti se v nevtralnih kuvertah brez oznak, da ja moram odpret in se prepricat, da ni kaj pomembnega, preden vrzem stran.
Social Security Administration, ker jih ze 100 let cakam, da mi posljejo novo kartico.
Social Security Administration, ker jih ze 100 let cakam, da mi posljejo novo kartico.

I can explain it to you. But I can't understand it for you.
- ¤Crysstal¤
- Sramežljivka
¤ pametnjakoviči brez prave podlage
¤ samovšečen, vase zagledan folk
¤ vsiljiv, nadležen folk (sploh tipi), ki se ga težko otreseš
¤ naduti in vzvišeni ljudje
¤ stalno skakanje v besedo med pogovorom, (sploh nekulturen, nesposoben prave komunikacije na nekem nivoju folk)
¤ ko ti nekdo skuša vbiti v glavo nekaj, za kar si 100%, da nima prav (zlasti, če gre konkretno zate)
¤ MUHE, letos pa jih premagajo ose, ki so neznosne!! (itak, tudi komarji in kar je podobnih nadlog)
¤ predolgo čakanje
¤ samovšečen, vase zagledan folk
¤ vsiljiv, nadležen folk (sploh tipi), ki se ga težko otreseš
¤ naduti in vzvišeni ljudje
¤ stalno skakanje v besedo med pogovorom, (sploh nekulturen, nesposoben prave komunikacije na nekem nivoju folk)
¤ ko ti nekdo skuša vbiti v glavo nekaj, za kar si 100%, da nima prav (zlasti, če gre konkretno zate)
¤ MUHE, letos pa jih premagajo ose, ki so neznosne!! (itak, tudi komarji in kar je podobnih nadlog)
¤ predolgo čakanje
- *pikapoka*
- Debatorica
- Tearjerker
- Cosmopsiho
# sebičn folk v riži na blagajni, ki ima povn vojzek raznoraznih prčkarij, po možnosti zram še ekstra šajtrgo polno fasnge, ti pa stopiš v vrsto za njim, imaš v roki kilo kruha in cedevito, pa te ne spustijo naprej, da ja čakaš pol ko majmun tam, ko bi bil drgač v 37sekundah fertik
jaz vedno če sem v obratni situaciji spustim take predse, ker se mi to zdi pač smotrno