daylight napisal/-a:mene pa zanima, ce bi mi lahko kdo posodu, poslau al karkoli zapiske za psihologijo.. naslednje leto jo bom na maturi zbrala, in ker grem na maturitetni tecaj in ni pravih predavanj bi mi kasni zapiski prav prisli
Od kod pa si? Ce bos jeseni se rabila, se lahko zmeniva in ti posodim. Imam sicer precej skopiranega, ampak sej vazno je, da dobis feeling, kaj je treba vedeti, ker je knjiga res zajetna. Imam pa tudi shranjene vse kontrolke.
s primorske in jeseni mi bojo rabli, ja, najprej morem poklicno maturo nardit bi bla res ful ful vesela ce bi mi lahko posodla, ja
gemini napisal/-a:JOOOOj ounce dejte povedat, a se kera uči kej slove Men je vse skupi tko glupo d čist adijo
Slovenščina: Jst sem dons mal začela gledat - preletela bom vse 4knjige, tko da približno še ponovim pravila in tko, potem bom pa delala še mal vaj oz. maturitetne pole. Pol bo pa že časa zmankal. Zgodovino bom pa vsak dan malo, upam, da mi bo znesl ...
Jaoo sam še 3dni, pa je angleščinaaa
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Gemini delej pole iz prejšnih let...sej kaj zlo drugačnega res ne morejo dati....jao men se niti malo ne da učit to je kar nekej...ko pogledam 12 zvezkou za matematiko me resno use mine...
*_nincy_* napisal/-a:Gemini delej pole iz prejšnih let...sej kaj zlo drugačnega res ne morejo dati....jao men se niti malo ne da učit to je kar nekej...ko pogledam 12 zvezkou za matematiko me resno use mine...
Sej bom popoldne to začela delat...
Zdej rešujem stare pole od matematke
komi čakam, da bo konc tega
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
mene tut zelo resno skrbi mata ker nimam pojma o pojmu bl k rešujem naloge bl me vse mineva kr na bruhanje mi gre pa jezna sm k ne vem zakva se je treba tok tega sranja učit k pou al pa še več od tega sploh rabla nam u življenju-vsaj pr mati
Ah to je kr neki. Jst se ful učim. Lepo predelam vso snov.. in pridem do ene pof*** naloge z kompleksnimi št. in dobim vn tak rezultat, da se lahk sam križat zašneš
Brezveze se za to sekirat, jst bom molila za eno socialno trojkico
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
Jao matematika - me čaka zejle po kosilu. Mja, jst tut upam na 3. Pa jst ne vem, vsi pravjo, ah ta matura, najlaži. Jst tuki ne vidim čist nč lahkega - vse na kupu, živčki delajo sto na uro - pol nej pa dobr pišem. Pa še omejitve bo tolk, da dijo mijo.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Ma kar se mate tiče...snov 1. in 4. letnika mi kr leži kar se pa tiče ostalih dveh pa sem v temi.. Glih delala kompleksna pa...js to več nč ne vem. Pa moja geometrija je v k... Eh, mislite, da če kako snov mal vn spustim in se je ne naučim, da bom kej manj vedla? Ma če res ne vem, no...