No, pol smo skup stali...

cc slika je se lepsa v pravi kvaliteti..tu sn jo na bogo zmanjsala, da mi je kr zal..

Ej mela sn pa poleg dva fanta, mogoce si mojima frendoma dala..Ona dva sta tud ko mutava poleg stala..pa gledla te kartice hihhh
Pa men tud gre ful na zivce, ko vsi govorjo, da ma tako in drugacno rit... mah ona si oblece taksne obleke, da izgleda million dollar vredna,..pa zarad oprsja zgleda mogoce mal mocnejsa..sicer pa ko jo pogledas v jeansikah..ko sn jaz gledla one fotke..ma zenska je ful postavna
Ej jaz res pojma niam kak se ti posnetki pogledajo...Nikol nisn nic javno posiljala al pa gor davala,..tak da bi tud sama rada dala gor posnetke iz GR,...ko bos cula te posnetke bos vidla,..kak ti se bo pol zal...Res ozvocenje, posneto je 100 krat bols ko tu v MB pa se folk ni bil tak mutav, ko tu ....men je blo prav cudno, ko sn mal glasneje pela...se mi je zdelo, ko da me vsi opazujejo..Tam so se tak vsi drli v en glas, da se sploh ni tolk dobro cula, ker smo jo tolk preglasili...Ma fenomenalno je blo.. POmagaj mi, da dam gor posnetke
Ej ce hoces pa mi na PP posles mail,..pa ti poslem ful posnetkov,..kr ocitno mava sam mi2 kaj za povedat na cecinem forumu

pa ni pretiranega pozanimanja po posnetkih

hm..