Imam sodelavca, pri katerem ne vem, pri čem sem. Včasih sva kot dva velika prijatelja, naslednjič imam občutek, da mu grem neznansko na živce. Kaj on dejansko čuti do mene?
Hvala, če boš odgovoril .
Tvoj sodelavec je čist kul sej se temu tako reče. Ima te za prijateljico in to se zna tudi sprevršt v ljubezn. Skratka spoznava te in je včasih resnično malo neroden. Je pa druga zadeva in sicer pri tebi, ki ga privlačiš in tu vidim, da imaš srčno željo se mu približat mogoče za njega na nepravi način. Pošiljaš mu energijo, ki ga vznemirja in se mu zdiš skrivnostna. Po mojem po kakem iskrenem srčnem pogovoru ti bo razodel vse njegove tajne. Je pa na tebi tisto kar moraš storit in sebe spremenit. Skratka odpri se mu in spoznala boš vse lepote tega sveta.
No mene pa zanima, kako mi kaže glede službe. Trenutno jo imam za določen čas, sedaj pa me zanima, kako kaže za naprej? Me bodo v tem podjetju zaposlili za nedoločen čas?
In še glede ljubezni. Kako nama s partnerjem kaže v ljubezni? Se nama v kratkem obeta selitev na svoje?
Ja ta presneta služba pa še če ni taprava oziroma če se v njej nelagodno počutiš Kar mi ciganke pravijo še nekaj časa boš ostala tu za nedoločen čas pa ne verjamem ne kaže se mi tako bolj se mi kaže da boš službo zamenjala nekje drugje, ki bo za nedoločen čas in ti bojo energije bolj ustrezale. Mislim da o tem že nekaj časa razmišljaš in pošiljaš v tako energijo v vesolje. Pa naj se tako tudi zgodi.
Ljubezn mal škriplje in mata male težave. iz katerih ne najdeta izhoda in tavata v tami. O teh stvareh bi se morala resnično pogovorit in sprostit vaša čustva. Tu skrivata stvari pod preprogo in tako gre bolj tako počasi naprej. Predvsem ne tiščat v sebi stvari ki te motijo tebe.
To je pa tudi vzrok da nista že na svojem. Predvsem ti premišljuješ v tej smeri in se ti lušta domače gnezdece in če te ga ne opravita bo bolj teška vajina nadaljna pot.
mene pa zanima ali bo fantu uspelo dobiti službo na katero že nekaj časa čaka. vse bi moglo biti jasno v par tednih pa me zanima ali bodo novice pozitivne?
zanima me pa še ali se nama bo izšlo tako kot upava in se bova kmalu preselila skupaj?
hvala:)
Pišuka dve skoraj enaki uprašanji pa ja niste dvojčice hehehehehe. Malo heca gremo naprej.
Ne verjamem, da je bo dobil. Te novice lih ne bojo taprave je pa v zraku nekaj boljšega nekaj kar je njemu bolj pisanega na kožo. Če že bo dobil bo to zgolj ker se bo neko krepko potegnil za njega. Kaže se mi da bo prej še kak razgovor oziroma bojo želeli še kaka pojasnila.
Ne vem zakaj že nista sej mata lepo začrtano pot in vajina energija je božanska. naj vaju ne spravijo s tira mali nesporazumi.
mene pa zanima ali bo fantu uspelo dobiti službo na katero že nekaj časa čaka. vse bi moglo biti jasno v par tednih pa me zanima ali bodo novice pozitivne?
zanima me pa še ali se nama bo izšlo tako kot upava in se bova kmalu preselila skupaj?
Pišuka dve skoraj enaki uprašanji pa ja niste dvojčice hehehehehe. Malo heca gremo naprej.
Ne verjamem, da je bo dobil. Te novice lih ne bojo taprave je pa v zraku nekaj boljšega nekaj kar je njemu bolj pisanega na kožo. Če že bo dobil bo to zgolj ker se bo neko krepko potegnil za njega. Kaže se mi da bo prej še kak razgovor oziroma bojo želeli še kaka pojasnila.
Ne vem zakaj že nista sej mata lepo začrtano pot in vajina energija je božanska. naj vaju ne spravijo s tira mali nesporazumi.
L.P. by bik
hvala bik za tako hiter odgovor:) ja res se zdaj še dogovarjajo glede službe in nekdo se močno zavzema za to,da bi ga zaposlili, ampak je vse še v zraku.
glede skupnega življenja pa nama zaenkrat finance ne dopuščajo, upam pa da nama res kmalu uspe zaživet skupaj:)
L.P. by bik
hvala bik za tako hiter odgovor:) ja res se zdaj še dogovarjajo glede službe in nekdo se močno zavzema za to,da bi ga zaposlili, ampak je vse še v zraku.
glede skupnega življenja pa nama zaenkrat finance ne dopuščajo, upam pa da nama res kmalu uspe zaživet skupaj:)
Premisli malo pa analizirej to tvojo zadnjo trditev.
sirova štručka napisal/-a:^^ to to ja če koga karkoli zanima, kr pogumno...
haha, dj še mene kmal boš biku in nataši posel prevzela
Ni panike kr naj mene itak dela ne bo zmanjkalo. Ji iz srca privoščim sej vaja dela mojstra. Ob tej priliki bi prosu če ma kdo željo za odgovor za nazaj naj jo tu napiše. K ne vem kolk je še aktualno s prejšnjega seznama. Dobro bi blo nov seznam napravt kot je bil. Da malo oživimo to stran. hehehehe
Imam sodelavca, pri katerem ne vem, pri čem sem. Včasih sva kot dva velika prijatelja, naslednjič imam občutek, da mu grem neznansko na živce. Kaj on dejansko čuti do mene?
Tvoj sodelavec je čist kul sej se temu tako reče. Ima te za prijateljico in to se zna tudi sprevršt v ljubezn. Skratka spoznava te in je včasih resnično malo neroden. Je pa druga zadeva in sicer pri tebi, ki ga privlačiš in tu vidim, da imaš srčno željo se mu približat mogoče za njega na nepravi način. Pošiljaš mu energijo, ki ga vznemirja in se mu zdiš skrivnostna. Po mojem po kakem iskrenem srčnem pogovoru ti bo razodel vse njegove tajne. Je pa na tebi tisto kar moraš storit in sebe spremenit. Skratka odpri se mu in spoznala boš vse lepote tega sveta.
L.P by bik
Bik, najlepša hvala!
Pošiljam mu torej napačne signale? Hmmm, ko se mi pa zdi, da sva oba precej sramežljiva in si ne upava iz svoje varne polžje hišice.
In kako naj menjam signale? Res lahko pogovor vse reši? Madonca, na kakšen način naj ga povabim na kavo? Kaj narediti, da ga ne odženem?
L.P by bik
Bik, najlepša hvala!
Pošiljam mu torej napačne signale? Hmmm, ko se mi pa zdi, da sva oba precej sramežljiva in si ne upava iz svoje varne polžje hišice. In kako naj menjam signale? Res lahko pogovor vse reši? Madonca, na kakšen način naj ga povabim na kavo? Kaj narediti, da ga ne odženem?
Na živce mu pa sigurno ne grem?
Bik, prosim te še za ta pojasnila. SUPER si!
Ne greš mu. Pa ne obremenjuj se s tem napravi kar ti srce govori pa bodi ti in ne poskušaj njemu ugajat in it preko sebe. Ker to ni pristna energija.
Sicer pa če ga na kavo povabiš je samo lepa gesta ki jo moški včasih pogrešamo. heheehhehe