*mala* napisal/-a:*purple*- če si ti taka, še ne pomen da so vse. Če bi meni fant dal predrago darilo, bi ga kar lepo nazaj nesel, al ga nej pa proda, karkoli že...js ga nebi sprejela.
Za Uršo mi je pa kar mal škoda kaj iz sebe dela. Me pa zanima kak je zgledala pred operacijami.
potem pojdimo pa drugače.
ti imaš pouprečno službo, recimo cerka 800 eurou plače in ne morš dobit boljše službe.Spoznaš fanta, ki ima pod palcem kar zajeten kup premoženja plus zelo veliko plačo.Sta skupaj nekaj let in se želita preselit skupaj, ti maš pa premajhno plačo, da bi ti odobrili kredit.fant se ponudi, da bo on kupil stanovanje, itak se mu skorajda nebi poznalo.Živiš še naprej pri starših, ali daješ raje mesečno najemnino nekomu tretjemu in nimata nič svojega?Se raje delaš nedostopno v smislu, to je predrago, ali se raje prepustiš toku žiulenja, da je pač tako kot je in uživaš s fantom v novem stanovanju,sta sama in načrtujeta družinico?
ali drugače.Fant ma spet več denarja kot ti in recimo opremljata stanovanje.Ti imaš denarja toliko za kuhno za 1500 eurou, on si lahko privošči tvojo sanjsko kuhinjo za 6000 tisoč evrou ki je med drugim tud desetkrat bolj kvalitetna in kot ulita za tvoj flet.kaj boš?
z darili je enako.pač če partner ima, da.men je to nekako logično.Jst tud ne skoparim in ko imam dam .In ne gledam na ceno niti ne gleda on na ceno.zakaj le?darilo je darilo in če je on vreden takega darila mu ga bom kupila če bodo to dopuščale moje finance.in ravno tako bom darilo sprejela.
najgrša stvar, ki jo lahko nardiš je da zavrneš darilo.niti ni važen razlog, ampak sigurno se je nekdo potrudil za tisto darilo in ti ga privošči iz srca.
meddrugim če ima denar za ferarija kupt, se mu verjetno to ne pozna kej dost pri proračunu inj je njemu isto, kot če bi jst kupila fantu smučarsko bundo.
skratka začaran krog in še usako ali usakega ki sem poznala, da je imel partnerja z več denarja, ga je partner njej/njemu tudi privoščil.Konec koncev sta v partnerski zvezi ali celo poročena.Stran se držat se ne bo dalo dolgo, če ne prej se zatakne pri kot sm omenila, stanovanjski opremi.
ni govora tukaj o materializmu, ampak če pogledaš z druge strani je usak po malem materialist.usak si nekaj želi in če se mu želja uresniči, ne verjamem da jo bo zavrnil.
pa ferari je tukej zgolj nek "izmišljen" predmet.Lahko bi se šlo za marsikaj dragega, kar bi bilo tebi ušeč.
al pa recimo nevem, zelo si želim potovati v indonezijo za mesec dni in odkriti vse tamkajšnje lepote.potovanje za dva bi prišlo cerka 4000 eurou (govorim na pamet) in fant bi mi tako darilo poklonil za rojstni dan.nebi šle?