Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
shiva*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shiva* »

moi T napisal/-a:Jez mam tudi rajši Damjano, Sandi se mi je mal zameru z unim škrtarjenjem glede hrane in s hvalisanjem o seksu.

ja se strinjam, čeprav se Damjana tudi preveč hvali s tem kje po svetu je že bla, ampak Sandi se mi pa zdi da je šel čez mejo s škrtanjem pri hrani. :roll:
I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni grejo nekateri komentarji ob novicah tako na zivce - recimo zdaj, ko ima Eltyb nalogo, da osvaja Saro, pise pod nujno sliko 'ali se bo Eltyb res zaljubil v Saro?'. Prav provocirajo, prav zelijo si, da bi se kaj zgodilo, cetudi na silo, samo zaradi gledanosti ... Ce bi bila jaz njegova punca bi po moje popizdlav delajo novice iz bedarij. Podobno je bilo, ko je bil v studiu Jeanin fant - Nina je na vsak nacin zelela napeljati na neke pikantnosti, ces ali bo vse ok z njima ipd.

Se en razlog vec zakaj naj se zasedeni ne prijavljajo v take sove - ker mediji unicijo se tak cvrsto ljubezen, samo zato, da bi se dogajalo kaj zanimivega.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Men sta pa oba ql..Damjana in Sandi,sam če morm zbirat bi rajš vidla,da gre Damjana..Ker Sandija poznam ;) Mal je čudn res izapdu s tisto hrano,sam vrjamm da ni tku mislu kukr je izadlo..tut s sexom..je bla zajebanicija..sam kaj čš,če nekdo ne šteka pa prec uzame kot hvaljenje..on je pač zajebant :)

Ja tole,če se postavš v vlogo punco ni lih najlažje.. :? Provucirajo,napeljujejo na use mogoče,sam da je nam bl zanimivo ;)
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

glede Markotove podpore..se strinjam, to je sam zato ker se ljudem smili..in sej ok je bogi kr nima tko rekoc strehe nad glavo in kaj vse se mu je v zivljenju zgodilo, samo ce realno gledamo, marsikomu se je lahko se kaj hujsega zgodilo..tko da ne morm rect da se mi marko smili, ker se mi ne. in zato mi zdi neumno pomislit da bi lahko on zmagal, sam zaradi tega..mislim kr neki.
in glede zdejsnjih nominacij..nimam kaj dosti proti damjani, ampak raje vidim da gre ona vn kot sandi, kr mi je on res ful fajn, tisto s hrano pomoje ni blo tko misljeno kot je bilo prikazano..pomoje je faca tip in hocm da not ostane, ker si zasluzi..v damjano pa na trenutke dvomim da je to prava ona..newem..tko da upam da sandi ostane.
ciri mi je sla tamara na zivce v oddaji z nominacijami.neki jokala..jo res jo je ganlo tisto, dej igra ko newem kaj...no tko se meni zdi.pa ni mogla pogoltnit ko je cula da jo je dejan tam zuni na vrtu opravljal kako je glupo :D uf, hvalabogu je zuni...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

zdejšnje nominacije so mi brezvezne...nekako se itak že ve, da bo izpadla damjana...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

MilkyWay napisal/-a:zdejšnje nominacije so mi brezvezne...nekako se itak že ve, da bo izpadla damjana...

iz tvojih ust, u realnost :) Upam,da bo tko..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
star7
Debatorica
Debatorica
Kraj: tam, kjer so zvezde

Neprebrana objava Napisal/-a star7 »

Damyanchyka napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:zdejšnje nominacije so mi brezvezne...nekako se itak že ve, da bo izpadla damjana...

naj se to uresnici :)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

star7 napisal/-a:
Damyanchyka napisal/-a:

naj se to uresnici :)

ja kej ni res? sej si ne predstavljam, da folk ne mara sandija, ker je res en pozitivc...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

No jst to lahko potrdim. Na žiuce mi gre tolmačenje for u neko hvalisenje..k on ni tak..ful je preprost..sej če ste gledal ste tut mamo vidl..ni napačn sploh..veseu kmečki fant :D :D še harmonko not dobi pa zmaga :D :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^kmečki fant...ma ti pa res use poznaš? če sm natančno spremljala, poznaš tudi sebastijana? mislim ti maš pa res veze :wink:
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sebastijana poznam..ne tuk osebno..biu je z eno k smo se učas družl z njo..k je bla ona stara 15let on takrt 31..pa ji je reku da je 23 al kuk.. :D goli nateg..pač z mesta..usi ga poznajo :D je preglasn da bi ga zgrešiu :D

Nasketa pa bl bežno..me ja pa zafrknu neki,k sm delala prek študenta..in se mi je zamiru ;)

Sej sam 3 :) Skos sm govorila upam,da bom koga poznala,da bo bolj zanimivo.. :D zdej me je na trenutke sram..bi rajš vidla skos oči kot da ne poznam :D
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

o faaak :eek: na zaletku pa se mi je zdel sebastijan res fajn...tak umirjen mi je zgledal...boksar, ki meditira, da pridobi nazaj energijo...res tak cukrček...ampak zdej ko gledam... :?
naske pa se mi smili...se mi zdi da sploh ne spada v skupino podložnikov...zdi se tak neviden...ker ni eden izmed vodilnih tm noter...
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Seba ni tuk nedolžn kot fajtr.. :) Men se use skup "smešno" zdi kako je biu predstavlen..sicr se pa dandans ni težko pretvarjat pred nekom k te ne pozna..vrjetno ;)
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ja pa fora je bla, ker so ga usi v studiu imeli za nekega fajn človeka...tud gačanovič (se mi zdi da je bil on) je reku, da je on konkurenca...in tudi pri nini se je vidlo, da ji je všeč :wink:

ja no...puncam so bed boyi ušeč :D
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja pa zdej nazadne je pa reku(gačanovič),da ga je strah ker se tko obnaša,da neb eksplodirou..tut nina ni špara besed..Tina ga je pa označla kot škodoželneža..sej se pogrunta hitr kak je kdo :)
Odgovori