soplesalec na maturantskem plesu
- **SiMoN@**
- Kofetarica
asta napisal/-a:kaj pa če imaš fanta ki je npr. starejši 3 leta pa si fuul želiš plesat z njim?
a šole dovolijo? al morš nujno zbrat sošolca oz. paralelko oz. vsaj isti letnik?
LP!
Pr nas je blo tako, da šola z maturancem ni hotla met nič, vse smo si organizirali sami, sošolke so mele za soplesalce fante, nekateri so bli stari tut po 30 let(so ble tut sošolke okol 22 stare), drugač smo si pa doble en "moški" razred(ker smo v razredu same babe)
Drugače pa bova z mojim soplesalcem čez dober teden skupej že 7 mesecev

- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Jez sm pa plesala s sošolcem, s katerim sva v 2.letniku hodila en mesc in ga pol še ˝srala˝ 2 leti. Sva se zmenla že zdavnej, da bova plesala skupej ne glede na vse, ma me je pol hmal zajebal in sm mogla ukrepat seveda
. Je bla pa taka situacija, da tudi če sm mela tipa, me je spet začelo flešat za tem sošolcem- ples dela svoje. No ma smo potem vse uredili in sm še vedno z mojim
.
Ja se mi zdi, da ma usaka posebne spomine na ta dogodek!

Ja se mi zdi, da ma usaka posebne spomine na ta dogodek!

- super_shine
- Komunikatorka
-
- Debatorica
- Kraj: ljubljana
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
Jaz bom plesala s fantom...neki sanjajo, da punce nesmemo z drugim plesat, če niso vsi dijaki zasedeni ane...
Mah jst sem rekla, da nebom z nobenmu dijakom plesala ampak s fantom...raje ne plešem...
Zanima me kako ste mel kaj za plačat?
Mah jst sem rekla, da nebom z nobenmu dijakom plesala ampak s fantom...raje ne plešem...
Zanima me kako ste mel kaj za plačat?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...