MoJcHyKa napisal/-a:mycosmogirl napisal/-a:hej...kaj pa če ni tvojga roj.dne???A to pol sam za določen folk velja? Jst tega ne štekam!!
ma kako ga ni? kdaj si rojena? kokr sem jaz gledala, so vsi dnevi...edin če sem kaj spregledala
em...12.0ktober

MoJcHyKa napisal/-a:Se pravi to spada sem
Oct 04 - Oct 13 – nešplja
Nešplja (Dobra poslušnost) – šarmantni, veseli, dajo vse od sebe, a pri tem niso egoisti, radi so opaženi, ljubijo življenje, premikanje, nemir, tudi krize, istočasno odvisni in neodvisni, dobrega okusa, umetniki, strastni, poudarjenih občutkov-čustev, dobri spremljevalci, ne predajo se. (medlar)
... verjetn te je zmedlo, pa si mislila da velja za 4.10 ša 13.10 in da ni to od 4.10 - 13.10no vidim, da si pogruntala
Platana (Vernost) – močni, mišičasti, odgovorni, jemljejo vse, kar jim življenje nudi, zadovoljni, optimistični, lakomni na denar in priznanja, sovražijo osamljenost, strastni ljubimci, katerim nikoli ni dovolj, verni, večkrat prizadeti, nestalni, pedantni i brezbrižni. (plane tree = Britain, sycamore = USA)
Dec 23 - Dec 31 – jablana
Jablana (Ljubezen) – običajno vitki, karizmatični, dopadljivi in atraktivni, prijetne zunanjosti, radi »flirtajo«, avanturisti, znajo poslušati, vedno zaljubljeni, hočejo ljubiti in biti ljubljeni, verni, nežni, zelo širokogrudni, talenti za znanost, živijo za danes, brezbrižni filozofi z zmožnostjo dobre razlage. (apple tree)