nedolžnost?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

pri katerih letih ste izgubile nedolžnost?

je še nisem
420
25%
14 ali manj
73
4%
14 - pod 16
350
21%
16 - pod 18
455
27%
18 - pod 20
230
14%
20 - pod 22
77
5%
22 - pod 25
55
3%

Skupaj glasov: 1660

Uporabniški avatar
TaMala
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a TaMala »

Točn na današn dan - 1. avgusta. In te izkušnje ne dam za nč na svetu - skupi sva bla dobr mesec in točn sm vedla, da ga hočem tkrat met :D
Zdej sicer nisva več skupi, ampak spremenila pa vseen nč ne bi.

Pa še za tiste, k se sekirate, da je še niste zgubile - jst sm bla tkrat stara 22 let pa mi ni žou, da sm tok cajta čakala.
lucyja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lucyja »

Jz sm jo zgubla pr 18. Pa mi ful ni žal da sm tak dolg čakala. Kr sm to naredla s tapravim, pa še vedno sma skupi.
Res je, da je ful bolel sam jz bi to še kr enkrat ponovila. Kr je blo ful neki posebnga.
Uporabniški avatar
medika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a medika »

Nedolznost sm zgubla pri 16.5 in mi ni zal ker sm bla res zalublena vsaj takrat....sam sva bla se en let skp poj pa konc,...vsen nam nikol obzalovala ker je res blo neki posebnega,takrat sm se modro vrtnico dobla,ki jo mam se zj posuseno :oops: :flower:
*tamala*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *tamala* »

hja no...boljko berem čedalje bolj se mi zdi da ste vse zgubile nedolžnost bolj zgodi...no, nekatere tudi bolj pozno!recimo nekateri rečejo da je pri 14ih in 15ih letih še nesmisel zgubit nedolžnost..ne vem kaj pa ve mislite?by *tamala*
Uporabniški avatar
pellchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a pellchy »

jst sm zgubila nedolznost, k sm bla stara 18 let.. :knuddel:
vidm, da ste (skor) vse to izkusnjo delile s svojimi fanti, ampk pr men pa ni blo tko.. jst sm bla full zalublena v tega tipa, tko da sva mal bluzila in moja naivnost mi je govorila, da iz tega se neki bo, ampk ni blo nic.. :nein: vsekakor pa mi ni zal, da sm svoj prvic dozivela z njim, ker lepsga prvic, kokr je bil, si nikol neb mogla predstavlat. full je blo lepo. :balloon:
lejc
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a lejc »

Jst sm zgubila nedolžnost en tedn po 16. rojstnem dnevu, bilo je naravnost čudovito in ni mi žou d se je zgodl. S tipom k mi je vzel nedolžnost sva še vedno skupi (zdej že več kt en let) in vrjetn bova še dolg.
Drgač pa ne hitet v to, nej se zgodi tkrt k boste res prpravlene in s ta pravo osebo. Zgodi se namreč samo enkrat. Pa srečno
madonna
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a madonna »

17 (še vedno isti) :knuddel:
Uporabniški avatar
Majska
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Majska »

[quote="magic_girl"]14 pa pol sm bla stara. Karkol se mi je do zdaj zgodilo neb rada spremenila,ker so mi vse izkusnje nekaj dale pa a so ble dobre al slabe.

Jaz sem čisto isto izgubila nedolžnost in bilo je zelo lepo. Čeprav nisem več s tistim fantom, imam na ta dan zelo lepe spomine. Imela sem ga zelo rada in predvsem sem mu zaupala. Mislim, da se je zgodilo ob pravem času s pravo osebo na pravem mestu--:v moji postelji namreč.

Vsekakor pa lahko rečem, da se trenutno s sedanjim partnerjem zelo zadovoljna, kar se spolnosti tiče, preričana pa sem, da veliko k temu pripomorejo tudi izkušnje. :bussi:
Uporabniški avatar
avša
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a avša »

no,da še js neki napišem o tem :)
..nedolžnost sm zgubila pr 19 in že res da ni blo zravn svečk pa listov od vrtnc na postli,sam vseen je zame blo popoln..
zlo "smešn" se mi zdi,da nektere punce zgubljajo nedolžnost sam zarad tega,da se lahk pol okol hvaljo s tem,pa da se počutjo bolj odrasle :? ,al pa še slabš je,da nedolžnost izgubijo zarad izsiljevanja njihovga fanta,s katerim pol tko al tko gresta n arazn :?
..pač treba je počakat pa bit res pripravlen na to,ker pol tist "prvič" res ostane v dobrem spominu in men vsekakor je :razz: :razz:
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Hy

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

Jz pa pri 22,pa še žal mi je da sem z tisto punco,ker mi sploh ni bila všeč.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Jst pa skor pr 18 (par tednov mi je manjkal) :oops:
Ty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Polhov Gradec

Neprebrana objava Napisal/-a Ty »

Jz pri 22
Uporabniški avatar
*missy*
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a *missy* »

jaz sem zgubila nedolžnost pri 16 :oops: ... kr tak z enim... nisva bla niti skupaj.
mi ni žal, v bistvu niti ne premišljujem o tem...ne devam ravno nekega pomena nedolžnosti, tak da ne bi nič spreminjala
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti

me to you
laram
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a laram »

pri 16 letih in 2 mesecih ... mi ni niti najmanj žal ... sva še vedno skupaj in upam, da bova še dooooolgo ... :hearts:
CommandykA
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a CommandykA »

men pa je mankalo samo se par dni do 18ke :)pa se zdaj sma skupaj...in upam da bo vedno tak.. :razz:
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
Odgovori